monka 19.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Pochwalę się, że w albumie dorzuciłem 4 zdjęcia z efektami mojej pracy w urządzaniu ogrodu. Front mam juz jako taki, teraz jeszcze zostało do zrobienia zaplecze. Napracowałeś się chłopie ale efekt jaki, warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Pochwalę się, że w albumie dorzuciłem 4 zdjęcia z efektami mojej pracy w urządzaniu ogrodu. Front mam juz jako taki, teraz jeszcze zostało do zrobienia zaplecze. Napracowałeś się chłopie Jakieś drobne 1500 kursów z taczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jakie jest dziś pytanie dnia? A ktoś z Was słyszał o preparacie Visbit? Ponoć jest lepszy od dysperbitu... Nie rozumiem co Ty do mnie piszesz Visbit to masa do izolacji podobna do dysperbitu. ma w sobie mase kauczukową. Tyle wiem. Mój wykonawca poleca bym to kupił zamiast dysperbitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jakie jest dziś pytanie dnia? A ktoś z Was słyszał o preparacie Visbit? Ponoć jest lepszy od dysperbitu... Nie rozumiem co Ty do mnie piszesz Visbit to masa do izolacji podobna do dysperbitu. ma w sobie mase kauczukową. Tyle wiem. Mój wykonawca poleca bym to kupił zamiast dysperbitu... Bez kawy nie zrozumiem idę sobie zaparzyć jakiś denny, tzn. senny dzień dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Pochwalę się, że w albumie dorzuciłem 4 zdjęcia z efektami mojej pracy w urządzaniu ogrodu. Front mam juz jako taki, teraz jeszcze zostało do zrobienia zaplecze. Super ten ogród... Gratulacje! A jak duża masz działkę i ile masz tego ogrodu? Naprawdę ładnie! Dużo pracy, dużo serca to i efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A jak duża masz działkę i ile masz tego ogrodu? Działka ma 1030. Dom zajął 100, kolejne 150 m to opaska, chodniki i podjazd, czyli jakieś 750 metrów terenów zielonych do urządzenia, z tego mam juz zrobione jakąś połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A jak duża masz działkę i ile masz tego ogrodu? Działka ma 1030. Dom zajął 100, kolejne 150 m to opaska, chodniki i podjazd, czyli jakieś 750 metrów terenów zielonych do urządzenia, z tego mam juz zrobione jakąś połowę. No to sporo masz do urządzenia.... W kazdym wypadku wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Bez kawy nie zrozumiem idę sobie zaparzyć jakiś denny, tzn. senny dzień dzisiaj to się razem napijemy też idę parzyć bo zaraz padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A jak duża masz działkę i ile masz tego ogrodu? Działka ma 1030. Dom zajął 100, kolejne 150 m to opaska, chodniki i podjazd, czyli jakieś 750 metrów terenów zielonych do urządzenia, z tego mam juz zrobione jakąś połowę. Duży ogród to dużo własnej przestrzeni i dużo radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Monka! Wracaj! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Wiedziałem, że mogę na Was liczyć. Od razu mi lepiej Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A jak duża masz działkę i ile masz tego ogrodu? Działka ma 1030. Dom zajął 100, kolejne 150 m to opaska, chodniki i podjazd, czyli jakieś 750 metrów terenów zielonych do urządzenia, z tego mam juz zrobione jakąś połowę. całkiem fajny ogródek jesteś bardzo dzielny Markusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 W poprzednim odcinku: - Kasia ogłosiła ineagurację sezonu skrobaczkowego - powstał kącik z rozterkami stroskanego rodzica - przeleciała Funia - markus odkrył w sobie zapędy ogrodnicze - zakończył kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Konkretne strzeszczenie Teraz zaraz pewnie pojawi się ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Monka! Wracaj! Gratulacje! dzięki jestem w lekkim szoku bo już nie pamiętam kiedy ostatnio ustrzeliłam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Monka! Wracaj! Gratulacje! dzięki jestem w lekkim szoku bo już nie pamiętam kiedy ostatnio ustrzeliłam stronkę To lepsze niż kawa Teraz już dzień będzie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Monka! Wracaj! Gratulacje! dzięki jestem w lekkim szoku bo już nie pamiętam kiedy ostatnio ustrzeliłam stronkę To lepsze niż kawa Teraz już dzień będzie w porządku Masz rację adrenalinka podskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 W poprzednim odcinku: - Kasia ogłosiła ineagurację sezonu skrobaczkowego - powstał kącik z rozterkami stroskanego rodzica - przeleciała Funia - markus odkrył w sobie zapędy ogrodnicze - zakończył kze Gratulacje Monka, tylko czemu sie dziwisz, że zakończyłem strone? Ja teraz buduje - to powinno wszystko tłumaczyć.. PS Szkoda, że nikt nic nie wiem w temacie dysperbitu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Gratulacje Monka, tylko czemu sie dziwisz, że zakończyłem strone? Ja teraz buduje - to powinno wszystko tłumaczyć.. PS Szkoda, że nikt nic nie wiem w temacie dysperbitu.. ok. jesteś uspawiedliwiony ja mam dysperbit, był rozważany jakiś inny specyfyfik, chyba izodam cy cóś takiego ale odpadł bo drogi był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 MONKA - gratulacje KZE - ja myślę, że nie ma to strategicznego znaczenia i bez względu co wybierzesz będzie dobrze, byc może w jednym przypadku będzie lepiej, ale nic ponad to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts