Joanna i Janusz 19.10.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, sytuacja kiepska, ale mozliwa. , Mozliwa możliwa tylko nerw mnie bierze A ja się na swoim wczoraj wytrząchałam że za mało ze mną rozmawia i że tak jakos trochę inaczej jest niż było A jak sobie poczytałam to stwierdziłam że ma sielankę nooo i obiad ugotuje... Przynajmniej mój dziś ugotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 niedługo koniec stronki- możemy zająć się czymś innym Możemy możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, nie rozumiem z tego za wiele. Sądzę, że ich rodzinny dom charakteryzował sie brakiem pewności i stabilności. teraz to wszystko wyłazi Dokładnie tak, mam wrazenie że dziewczyna była zawsze pod czyimś pantoflem a teraz sie opamietała i szuka wyjścia ale to nie tak łatwo. Przejrzałam tylko początek stronki i już mnie odrzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, sytuacja kiepska, ale mozliwa. , Mozliwa możliwa tylko nerw mnie bierze A ja się na swoim wczoraj wytrząchałam że za mało ze mną rozmawia i że tak jakos trochę inaczej jest niż było A jak sobie poczytałam to stwierdziłam że ma sielankę nooo i obiad ugotuje... Przynajmniej mój dziś ugotował Moj dzisiaj poza domem jestem zdana na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, sytuacja kiepska, ale mozliwa. , Mozliwa możliwa tylko nerw mnie bierze A ja się na swoim wczoraj wytrząchałam że za mało ze mną rozmawia i że tak jakos trochę inaczej jest niż było A jak sobie poczytałam to stwierdziłam że ma sielankę nooo i obiad ugotuje... Przynajmniej mój dziś ugotował Moj dzisiaj poza domem jestem zdana na siebie to wspólczuję. Ja dziśdłużej byłam w pracy, to obiad dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, nie rozumiem z tego za wiele. Sądzę, że ich rodzinny dom charakteryzował sie brakiem pewności i stabilności. teraz to wszystko wyłazi Dokładnie tak, mam wrazenie że dziewczyna była zawsze pod czyimś pantoflem a teraz sie opamietała i szuka wyjścia ale to nie tak łatwo. Przejrzałam tylko początek stronki i już mnie odrzuciło Myslę że to jest bardzo trudne. Ale musi działać bo inaczej się udusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Archon do nas zadzwonił, zapłaciliśmy i czekamy na projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, nie rozumiem z tego za wiele. Sądzę, że ich rodzinny dom charakteryzował sie brakiem pewności i stabilności. teraz to wszystko wyłazi Dokładnie tak, mam wrazenie że dziewczyna była zawsze pod czyimś pantoflem a teraz sie opamietała i szuka wyjścia ale to nie tak łatwo. Przejrzałam tylko początek stronki i już mnie odrzuciło Myslę że to jest bardzo trudne. Ale musi działać bo inaczej się udusi ale najpierw musi sama wiedzieć czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, sytuacja kiepska, ale mozliwa. , Mozliwa możliwa tylko nerw mnie bierze A ja się na swoim wczoraj wytrząchałam że za mało ze mną rozmawia i że tak jakos trochę inaczej jest niż było A jak sobie poczytałam to stwierdziłam że ma sielankę nooo i obiad ugotuje... Przynajmniej mój dziś ugotował Moj dzisiaj poza domem jestem zdana na siebie to wspólczuję. Ja dziśdłużej byłam w pracy, to obiad dostałam Ja jestem na zwolnieniu więc w tygodniu cos tam pitraszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Strona 982- Rozpoczęła Monka, opowieści o ogrodach, dyspericie o forum muretora i problemach innych żon niż my (całe szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czytałam, sytuacja kiepska, ale mozliwa. , Mozliwa możliwa tylko nerw mnie bierze A ja się na swoim wczoraj wytrząchałam że za mało ze mną rozmawia i że tak jakos trochę inaczej jest niż było A jak sobie poczytałam to stwierdziłam że ma sielankę nooo i obiad ugotuje... Przynajmniej mój dziś ugotował Moj dzisiaj poza domem jestem zdana na siebie to wspólczuję. Ja dziśdłużej byłam w pracy, to obiad dostałam Ja jestem na zwolnieniu więc w tygodniu cos tam pitraszę u nas zależy, kto jest w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 WŁAŚNIE PRZYJECHAŁ PROJEKT!!!!!!! uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 WŁAŚNIE PRZYJECHAŁ PROJEKT!!!!!!! uciekam Miłego studiowania I gartulki za stron i projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.10.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 WŁAŚNIE PRZYJECHAŁ PROJEKT!!!!!!! uciekam Miłego studiowania I gartulki za stron i projekt się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witaj Funia miło Cie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.10.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witaj Funia miło Cie widzieć mi Was też, przez popsuty kabelek do netu i baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo absorbującą córcię mam spore zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witaj Funia miło Cie widzieć mi Was też, przez popsuty kabelek do netu i baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo absorbującą córcię mam spore zaległości To szybciutko opowidaj co u Was Jak Twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam popołudniowo Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 WŁAŚNIE PRZYJECHAŁ PROJEKT!!!!!!! uciekam i jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts