mirek_gdynia 19.10.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Za te na poważnie A prosze Cię bardzo. Bo u mnie to jest jeszcze gorzej, bo ja robię za chłopa feudalnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hej , powazne rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hej , powazne rozmowy Eee tam, tak sobie gawędzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A nie chce sie wam spac jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona witajcie, ja też buczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hej , powazne rozmowy Eee tam, tak sobie gawędzimy no tak ale na poważne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Za te na poważnie A prosze Cię bardzo. Bo u mnie to jest jeszcze gorzej, bo ja robię za chłopa feudalnego . Wiesz inaczej się patrzy na sprawę jak faceci maja takie same zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona witajcie, ja też buczę Jak można bez buczenia oglądać wzruszjące filmy Mi się zdarza na klanie puścić łzę a co dopiero na takim filmie- choć jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona witajcie, ja też buczę Jakoś w kinie nie lubię i potem się męczę a tak to w domciu na spokojnie sobie beczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Za te na poważnie A prosze Cię bardzo. Bo u mnie to jest jeszcze gorzej, bo ja robię za chłopa feudalnego . Wiesz inaczej się patrzy na sprawę jak faceci maja takie same zdanie Mojego podwładnego żona jest psychologiem w miejskim Centrum Interwencji Kryzysowej. Oczywiście docieraja do mnie odpryski z jej dyzurów. Ona nigdy nie zdradza osób tylko opowiada przypadki, mozna się nasłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona witajcie, ja też buczę Jak można bez buczenia oglądać wzruszjące filmy Mi się zdarza na klanie puścić łzę a co dopiero na takim filmie- choć jeszcze nie widziałam to tak jak ja bęczę prawie na każdym filmie albo powstrzymuje beczenie A ten film ma w sobie wiele emocji i przypomina o tym o czym na co dzień się juz nie pamięta. szkoda że nie widziałam początku ale dzięki Karolce wogóle go zobaczyłam bo tak pewnie bym przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jakoś w kinie nie lubię i potem się męczę a tak to w domciu na spokojnie sobie beczę Jakbym moje dziewczyny oglądał. Jak usiądą we dwie to między soba kładą paczkę chusteczek, i to nie tych po 10 sztuk tylko 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Za te na poważnie A prosze Cię bardzo. Bo u mnie to jest jeszcze gorzej, bo ja robię za chłopa feudalnego . Wiesz inaczej się patrzy na sprawę jak faceci maja takie same zdanie Mojego podwładnego żona jest psychologiem w miejskim Centrum Interwencji Kryzysowej. Oczywiście docieraja do mnie odpryski z jej dyzurów. Ona nigdy nie zdradza osób tylko opowiada przypadki, mozna się nasłuchać. Wiem wiem pracuje z dziecmi i czasami też mamy historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jakoś w kinie nie lubię i potem się męczę a tak to w domciu na spokojnie sobie beczę Jakbym moje dziewczyny oglądał. Jak usiądą we dwie to między soba kładą paczkę chusteczek, i to nie tych po 10 sztuk tylko 100 Moje narazie patrze podejżliwie choć już przywykły że to tylko z powodu filmu a nie innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dobrano wam uciekam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dobrano wam uciekam już Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dobry wieczór !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ja tylko na chwilkę, bo stęskniłam się za wami .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i chyba już zakończę dzisiejszą wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.10.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts