monka 21.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee aaaaaaaaaaaaaa to nie chodzimy na ten sam basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Cześć dziewczyny Zbieram się, jedziemy gniazdka zamówić też bym chciała ale po rozliczeniu tynków przeciąg w portfelu Zamówione O portfelu przed weekendem nie myślę, bo się niestrawności nabawię A jakie zamawiałaś ? Zamówiliśmy Legrad Sistena - bała A ja mam Berker kwadrat i na dole będzie luksus - ABB solo.....i słono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.10.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee aaaaaaaaaaaaaa to nie chodzimy na ten sam basen no niestety na basenie nie mamy szans się spotkać my pływamy w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee aaaaaaaaaaaaaa to nie chodzimy na ten sam basen no niestety na basenie nie mamy szans się spotkać my pływamy w Szczecinie To na 19.30 nie mam szans zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zamówiliśmy Legrad Sistena - bała A ja mam Berker kwadrat i na dole będzie luksus - ABB solo.....i słono My myśleliśmy o Berkerze też, ale Legrand nam się bardziej podoba, a cenowo prawie nie ma różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.10.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee aaaaaaaaaaaaaa to nie chodzimy na ten sam basen no niestety na basenie nie mamy szans się spotkać my pływamy w Szczecinie To na 19.30 nie mam szans zdążyć e nie gadaj, jakbyś się spieła to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 monka , a ty z Wa-wy jesteś ? nieeeee aaaaaaaaaaaaaa to nie chodzimy na ten sam basen no niestety na basenie nie mamy szans się spotkać my pływamy w Szczecinie To na 19.30 nie mam szans zdążyć e nie gadaj, jakbyś się spieła to luzik spinacze mi trzasnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zamówiliśmy Legrad Sistena - bała A ja mam Berker kwadrat i na dole będzie luksus - ABB solo.....i słono My myśleliśmy o Berkerze też, ale Legrand nam się bardziej podoba, a cenowo prawie nie ma różnicy. A ja wolałam takie zupełnie proste........kwadratowe, bo dom jest nowoczesny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam wszystkich piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam. Co słuchać? PS Musze pochwalić sie, że wczoraj wylałem ławy fundamentowe... Super wrażenie i czuję się bardzo dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 witam wszystkich piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.10.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Cześć Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 hi klikacze - dla tych co pracują - fajny news DZIŚ PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam. Co słuchać? PS Musze pochwalić sie, że wczoraj wylałem ławy fundamentowe... Super wrażenie i czuję się bardzo dumny. Jesteś teraz na najlepszym etapie. Stan surowy stawia się szybko i dom rośnie w oczach. Na dodatek to nie jest jeszcze etap który bije po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.10.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zbieram się, jedziemy gniazdka zamówić też bym chciała ale po rozliczeniu tynków przeciąg w portfelu Zamówione O portfelu przed weekendem nie myślę, bo się niestrawności nabawię Kasiu, ja nawet oddać nie miałabym skad, więc i na kreche nie biorę (choć to miałabym skąd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zamówiliśmy Legrad Sistena - bała A ja mam Berker kwadrat i na dole będzie luksus - ABB solo.....i słono My myśleliśmy o Berkerze też, ale Legrand nam się bardziej podoba, a cenowo prawie nie ma różnicy. A ja wolałam takie zupełnie proste........kwadratowe, bo dom jest nowoczesny...... Nasz dom długo będzie zbieraniną wszystkich stylów [czytaj meble i lampy to zbiórkowe starocie] Wczoraj wieczorem mnie olśliło, że lampa do 'salonu', którą mamy po teściach nie pasuje w ogóle do mebli które mamy - były wypoczynek Sławka No trudno, nasz domek długo nie będzie takim cacuszkiem jakie Wy macie, jakie pokazują niektórzy forumowicze (aż mózg staje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 KOCHANE FORUMOWICZKI TO LIST DLA WAS WSPANIAŁYCH KOBIET Subject: Dla Fantastycznej Kobiety Gdy bylam mlodsza wazylam parę kilo mniej. Nie potrzebowalam wciagac brzucha, gdy mialam na sobie obcisla sukienkę. Dzisiaj jestem juz starsza i moje cialo się wyzwolilo.Istnieje pewna forma elastycznego komfortu, tam gdzie kiedys byla talia. Wloskie buty musza byc wieksze o dwa numery, zebym w ogóle mogla wsadzic je na nogi, a krok w rajstopach zbyt czesto znajduje sie na poziomie kolan. Zrozumialam jednak, ze nie ma znaczenia, jesli cos zlego się przydarzy albo jak czarny jest dzisiejszy dzien: Zycie idzie dalej i jutro bedzie lepiej. Zrozumialam, ze o czlowieku duzo swiadczy jak sobie radzi z tymi 3 rzeczami: 1. Deszczowy dzień 2. Zagubiony bagaz 3. Splatane lańcuchy z lampkami na choinkę Zrozumialam, ze obojętnie jaki ma sie stosunek do rodzicow i tak tęskni się za nimi, gdy juz ich nie bedzie. Zrozumialam, ze zarabiac dobre pieniadze i móc sobie pozwolic na wiele rzeczy to nie to samo, co miec dobre zycie. Zrozumialam, ze zycie daje czasami jeszcze jedna szansę. Zrozumialam, ze przez zycie nie mozna przejsc z rękawica baseballowa na obu rękach. Czasem trzeba tez wyrzucic pilkę. Zrozumialam, ze jesli cos postanowię glęboko z serca to najczęsciej jest to wlasciwa decyzja. Nauczylam sie, ze jesli sama jestem zraniona to nie znaczy, ze mogę ranic innych. Nauczylam sie, ze kazdego dnia nalezy wyciagnac rękę do kogos. Kazdy potrzebuje serdecznej mysli i przyjaznego klepnięcia po plecach. Zrozumialam, ze musze się jeszcze duzo nauczyc. Zrozumialam, ze ludzie zapomna co im powiedzialam albo uczynilam, ale nigdy nie zapomna uczuc, jakie w nich wzbudzilam. Wyslij ten list dzis do 5 fantastycznych kobiet i na pewno wydarzy się cos przyjemnego.... Powiesz przynajmniej innej kobiecie, ze uwazasz, ze ona jest fantastyczna i byc moze sprawisz, ze się usmiechnie. Jesli tego nie zrobisz.... twoj blyskawiczny zamek się zepsuje, rajstopy opadna do stop, a wloskie buty beda Cie uciskac MÓWIĘ CI... JESTES FANTASTYCZNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.10.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A ja wolałam takie zupełnie proste........kwadratowe, bo dom jest nowoczesny...... fajny ten Twój dom Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts