Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

kze utopiles niedawno sporo kasy w blocie?

Czemu twierdzisz, że umoczyłem niedawno sporo kasy w błocie?

a nie czules sie tak ???? ;)

Nie czułem... :oops:

Tylko rozpierała mnie duma, że dom buduję.. I w ogóle.. A jak przyjechał akurat kolega z dzielnicy (i forum Muratora) to z taką dumą i radościa pokazywałem efekt betonowania, że brak mi słów do opisania tego.. :roll:

Teraz jestem w stresie czy zdążymy na termin krycia dachu bo majster- wujo trochę się boczy głównie podburzany przez żonę ale jakoś idzie na razie :-?

Moja ekipa stwierdziła, że do końca roku postawi stan surowy, a grudzień/styczeń będziemy dachówki kłaść... Ponoć gwoiździe, młotek nie boją się mrozu... Tak więc u Ciebie też można i powinno być OK.. 8)

Teraz jestem w stresie czy zdążymy na termin krycia dachu bo majster- wujo trochę się boczy głównie podburzany przez żonę ale jakoś idzie na razie :-?

Moja ekipa stwierdziła, że do końca roku postawi stan surowy, a grudzień/styczeń będziemy dachówki kłaść... Ponoć gwoiździe, młotek nie boją się mrozu... Tak więc u Ciebie też można i powinno być OK.. 8)

Tak mówisz :o :o

A nasz dekarz powiedział, ze to już ostatni czas, ma na nas tydzień od 1 listpoada a potem już dwa tygodnie następnej roboty i nie wiadomo czy śniegi nie spadną :roll: