monka 24.10.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajcie mnie też przydałby sie jakiś masaż. Tak się wyszalelismy, że teraz mnie wszystko boli Mieszkańcy stolicy - okropny ruch macie na drogach Czyżbys na jakimś weselu była ? na dwudziestoleciu małżeństwa, przemykaliśmy bokiem na Piaseczno. Koty się podobały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 bieda bieda bieda kto wybieral na tych wyborach?sami emeryci chybamlodzi olali wybory co to za frekfencja? 50% -kpiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajcie mnie też przydałby sie jakiś masaż. Tak się wyszalelismy, że teraz mnie wszystko boli Mieszkańcy stolicy - okropny ruch macie na drogach Czyżbys na jakimś weselu była ? na dwudziestoleciu małżeństwa, przemykaliśmy bokiem na Piaseczno. Koty się podobały???? zrobiły furorę A i okolicznościowy wierszyk /napisany przez jedną z forumowiczek/ też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajcie mnie też przydałby sie jakiś masaż. Tak się wyszalelismy, że teraz mnie wszystko boli Mieszkańcy stolicy - okropny ruch macie na drogach Czyżbys na jakimś weselu była ? na dwudziestoleciu małżeństwa, przemykaliśmy bokiem na Piaseczno. Koty się podobały???? zrobiły furorę A i okolicznościowy wierszyk /napisany przez jedną z forumowiczek/ też. no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajcie mnie też przydałby sie jakiś masaż. Tak się wyszalelismy, że teraz mnie wszystko boli Mieszkańcy stolicy - okropny ruch macie na drogach Czyżbys na jakimś weselu była ? na dwudziestoleciu małżeństwa, przemykaliśmy bokiem na Piaseczno. Koty się podobały???? zrobiły furorę A i okolicznościowy wierszyk /napisany przez jedną z forumowiczek/ też. To super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 kurcze pioro Piotrus mi zaczyna raczkowac........... tzn na rekach sie podciaga ale nie moge go juz na kanapie zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 kurcze pioro Piotrus mi zaczyna raczkowac........... tzn na rekach sie podciaga ale nie moge go juz na kanapie zostawic To teraz się zacznie wszędzie się wślizgnie, ale będziesz miała wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 kurcze pioro Piotrus mi zaczyna raczkowac........... tzn na rekach sie podciaga ale nie moge go juz na kanapie zostawic To teraz się zacznie wszędzie się wślizgnie, ale będziesz miała wesoło hihi noooo wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajcie mnie też przydałby sie jakiś masaż. Tak się wyszalelismy, że teraz mnie wszystko boli Mieszkańcy stolicy - okropny ruch macie na drogach Czyżbys na jakimś weselu była ? na dwudziestoleciu małżeństwa, przemykaliśmy bokiem na Piaseczno. Koty się podobały???? zrobiły furorę A i okolicznościowy wierszyk /napisany przez jedną z forumowiczek/ też. Czyli imprezka udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 W Warszawie głównie są udane imprezki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 wiek imprezowiczów był zrównowazony. Na weselu masz całą rodzinkę, ciotki, dziadki i dziatwę. Na rocznicy - znajomi - własciwie równolatkowie. No i muzyka specjalnie pod takie ucho, żadnej rąbanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 wiek imprezowiczów był zrównowazony. Na weselu masz całą rodzinkę, ciotki, dziadki i dziatwę. Na rocznicy - znajomi - własciwie równolatkowie. No i muzyka specjalnie pod takie ucho, żadnej rąbanki Nie byłotechno?? To nie była nowoczesna imprezka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witam słonecznie Lubię rąbankę na dyskotece. Odlatuję przy techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kwa, kwa, jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Widzę że forumowicze się odwiedzają w realu, może do mnie by tak ktos wpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 No to ja się też pochwale.. byłem w niedziele u Ani Wiśniewskiej, u Ani wszystko w porządeczku... baby sobie rośnie w brzuszku, humor dopisuje... oczywiscie macie pozdrowienia od Ani i Bartka..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Widzę że forumowicze się odwiedzają w realu, może do mnie by tak ktos wpadł? A daleko do Ciebie z Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Maksiu, dzięki za pozdrowienia, a jakaś foto relacja z wizyty jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Widzę że forumowicze się odwiedzają w realu, może do mnie by tak ktos wpadł? A daleko do Ciebie z Wawy? Tylko 120 km, i po drodze do Kazimierza Dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Widzę że forumowicze się odwiedzają w realu, może do mnie by tak ktos wpadł? A daleko do Ciebie z Wawy? Tylko 120 km, i po drodze do Kazimierza Dolnego No to chyba za szbko nie odwiedzę Cię.. Ze względu za 6 tygodniowe dziecko - oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts