Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Kze, jak dziewczyny dostana kupony to ty szybko też dzwoń.

To musze dać cynko mojej Żonie... :wink:

Ty tez możesz zadzwonić przecież, byle szybko, bo z nimi nigdy nic nie wiadomo :roll:

Ja tam takich konkursów i promocji nie lubię. Jestem w stanie kupić dziecku sam zabawkę. Takie zabawy zostawiam żonie. Jedyne w co wszedłem to punkty na BP i w Leclerku... tzn. ja w BP, a w leclerk weszła zona i dała mi kartę z przykazaniem bym nabijał punkty... :roll: :roll:

Dlatego dla mnie żenujące są kolejki np w ElektroWorld... Na prawdę wystarczy poszukać w interenecie i spokojnie można znaleźć sprzęt w atrakcyjnej cenie.

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/2983/#findComment-8759897

Kze, jak dziewczyny dostana kupony to ty szybko też dzwoń.

To musze dać cynko mojej Żonie... :wink:

Ty tez możesz zadzwonić przecież, byle szybko, bo z nimi nigdy nic nie wiadomo :roll:

Ja tam takich konkursów i promocji nie lubię. Jestem w stanie kupić dziecku sam zabawkę. Takie zabawy zostawiam żonie. Jedyne w co wszedłem to punkty na BP i w Leclerku... tzn. ja w BP, a w leclerk weszła zona i dała mi kartę z przykazaniem bym nabijał punkty... :roll: :roll:

Dlatego dla mnie żenujące są kolejki np w ElektroWorld... Na prawdę wystarczy poszukać w interenecie i spokojnie można znaleźć sprzęt w atrakcyjnej cenie.

Dokładnie tak. Zwłaszcza że to co proponuja w promocji to zwykły erzatz sprzętu markowego. Na Wyspach Brytyjskich ElektroWorld, znany jako Dixon jest najdroższy ze wszystkich.

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/2983/#findComment-8759896