Joanna i Janusz 05.11.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? Chcijcie na razie jest więcej za niż przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Byliśmy w czwartek u architekta i obgadaliśmy prawie wszystko Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? oraz 2- schody wylewane jak w projekcie, czy drewniane jak radzi architekt??? Joasiu to akurat tylko Wasze decyzje wiem i mamy pełne głowy od myślenia Joasiu nei pocieszę Cię ale to budowanie to cały czas wymaga myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Streszczenie: Zaczela Kasztanka Fotka kasztanki ? Prezentacja Prezesa Fotka Maxia Trzy szczegoly Dowcip Zakonczyl Ja Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 tak więc kolejny etap "budowy" mamy za sobą, prawie... jak powiedział architekt- przygotowanie papierów do pozwolenia na budowę jest w cenie i przyłącza też...ale jeszcze nie podał ceny, bo musi dokładnie przejrzeć zmiany i ocenić ile jest przy tym roboty... tylko ustalcie wszystko żeby było czarno na białym i bez niespodzianek potem przy rozliczaniu tak właśnie chcemy zrobić. Dodatkowo kobieta jest bardzo konkretna i wydaje się być kompetentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zakonczyl Ja Jajcek Jąkasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? Chcijcie a jak się już tak bardzo chce to jaki jest koszt tego dobrodziejstwa Ja dałem 15 z rozprowadzeniem powietrza z kominka. Ten sam facet co u Maluszków - bardzo fajna zabawka 15 tys PLZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Byliśmy w czwartek u architekta i obgadaliśmy prawie wszystko Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? oraz 2- schody wylewane jak w projekcie, czy drewniane jak radzi architekt??? Joasiu to akurat tylko Wasze decyzje wiem i mamy pełne głowy od myślenia Joasiu nei pocieszę Cię ale to budowanie to cały czas wymaga myślenia to potrafię, ale zawsze ból wyboru pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zakonczyl Ja Jajcek Jąkasz się? A ty miales Dziennik uzupelnic a nie tu sie platac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 tak więc kolejny etap "budowy" mamy za sobą, prawie... jak powiedział architekt- przygotowanie papierów do pozwolenia na budowę jest w cenie i przyłącza też...ale jeszcze nie podał ceny, bo musi dokładnie przejrzeć zmiany i ocenić ile jest przy tym roboty... tylko ustalcie wszystko żeby było czarno na białym i bez niespodzianek potem przy rozliczaniu Popieram Monkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? chcijcie a jak się już tak bardzo chce to jaki jest koszt tego dobrodziejstwa ja dałem 15 z rozprowadzeniem powietrza z kominka. Ten sam facet co u maluszków - bardzo fajna zabawka 15 tys plz? 15 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja dałem 15 z rozprowadzeniem powietrza z kominka. Ten sam facet co u Maluszków - bardzo fajna zabawka 15 tys PLZ? Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zakonczyl Ja Jajcek Jąkasz się? A ty miales Dziennik uzupelnic a nie tu sie platac Właśnie uzupełniam. Zaraz jeden dzień wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Byliśmy w czwartek u architekta i obgadaliśmy prawie wszystko Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? oraz 2- schody wylewane jak w projekcie, czy drewniane jak radzi architekt??? Joasiu to akurat tylko Wasze decyzje wiem i mamy pełne głowy od myślenia Joasiu nei pocieszę Cię ale to budowanie to cały czas wymaga myślenia to potrafię, ale zawsze ból wyboru pozostaje Cóż budowa to jeden wileki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Byliśmy w czwartek u architekta i obgadaliśmy prawie wszystko Mamy tylko 2 problemy do rozwiązania: 1- chcemy rekuperator, czy nie? oraz 2- schody wylewane jak w projekcie, czy drewniane jak radzi architekt??? Joasiu to akurat tylko Wasze decyzje wiem i mamy pełne głowy od myślenia Joasiu nei pocieszę Cię ale to budowanie to cały czas wymaga myślenia to potrafię, ale zawsze ból wyboru pozostaje oj u mnie ból wyboru jest straszny nie wiem co to będzie przy wykończeniówce prędzej ja sie wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zakonczyl Ja Jajcek Jąkasz się? A ty miales Dziennik uzupelnic a nie tu sie platac Właśnie uzupełniam. Zaraz jeden dzień wrzucę. Dobrze ze uzupelniasz ale tam chiba wieksza luka niz jeden dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zakonczyl Ja Jajcek Jąkasz się? A ty miales Dziennik uzupelnic a nie tu sie platac Właśnie uzupełniam. Zaraz jeden dzień wrzucę. Dobrze ze uzupelniasz ale tam chiba wieksza luka niz jeden dzien Dlatego teraz piszę już kolejny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Nio to pisz i nierozpraszaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Kasztanka - jak super http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/4082_348.ts1131124842000.jpg (pozwoliłam sobie - nie gniewasz się??????? ale nie mogłam się powstrzymać). Piotr rzeczywiście boski. Już sie nie mogę doczekać kiedy zabiorę na basen swoja Hanulę. spoko ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Kasztanka - jak super http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/4082_348.ts1131124842000.jpg (pozwoliłam sobie - nie gniewasz się??????? ale nie mogłam się powstrzymać). Piotr rzeczywiście boski. Już sie nie mogę doczekać kiedy zabiorę na basen swoja Hanulę. spoko ...... Fajny basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.11.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 dobranoc Miłości nigdy za wiele wiem wiem ..... ale wiesz czasem mozna przez to rozpuscic dziecko i sie je krzywdzi bo potem w zyciu sobie nie poradzi ..... bedzie chcialo wszystko lekka reka .... znam takie przyklady Kasztanka we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek No tak, kochać trzeba mądrze. W wychowaniu syna trzeba uważać żeby nie wychować na mamisynka. Trudne przed toba zadanie . Ja mam crkę więc łatwiej było no wlasnie tego sie najbardziej boje!!!!!! niechcialabym go tak skrzywdzic ..... bo to jest okropne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts