mirek_gdynia 07.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 witajcie Cześć. Cóż tam pod Wawelem słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam!! Co słychac? U mnie stan zero wylany i dziś: "mury zaczynaja piąc się do góry"... Gratulacje. Ciesz się póki możesz. To najmniej kosztowny i najbardziej luzacki okres budowy. Dzięki Markus i Aga! Najmniej kosztowny??? Koszt materiałów na stan zero szacuję na 17tyś... Nie liczę kosztów przygotowawczych jak koszt projektu, przyłacza itp. Ciekawe jak bedzie później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 pogoda się trzyma. Wanna posła też, ale ciiiiiiiiiiii Poczytałam wypowiedzi mojego ulubionego, prawnika, filozofa. I..................zaczynam podziwiać innych, że nie powiedza mu wprost, że jest idiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 To ja spadam na budowę. Idę ogladać pierwszą dostawę pth... Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 pogoda się trzyma. Wanna posła też, ale ciiiiiiiiiiii Poczytałam wypowiedzi mojego ulubionego, prawnika, filozofa. I..................zaczynam podziwiać innych, że nie powiedza mu wprost, że jest idiota Właśnie zaczął się produkować na Perełkach Ojca R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.11.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy porównywał ktoś ceny zwykłych żaluzji i rolet??? Coś będziemy musieli zainstalować i ostatnio myślimy, że jednak to będą rolety, bo wydaje nam się, że cenowo nie wyjdzie duuużo drożej - ale nie robiliśmy rozeznania - robiliście takowe??? Idę na łatwiznę, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 i drugie Pytanie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 I co, sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.11.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Ale pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czy porównywał ktoś ceny zwykłych żaluzji i rolet??? Coś będziemy musieli zainstalować i ostatnio myślimy, że jednak to będą rolety, bo wydaje nam się, że cenowo nie wyjdzie duuużo drożej - ale nie robiliśmy rozeznania - robiliście takowe??? Idę na łatwiznę, wiem Nie porównywałem, tylko zamontowałem 4 rolety na okna 120 x 120 cm kosztowały mnie brutto niecałe 600PLN, czyli ~150 za sztukę. Z żaluzji już się dawno wyleczyłem. Zawsze irytował mnie kurz zbierający się na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.11.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 i drugie Pytanie dnia Tam w tej Pyrlandii to Wam się w głowach poprzewracało U nas wszyscy są szczęśliwi jak gmina zgodzi się na POŚ, a Ty jeszcze byś chciała dofinansowanie Ale mimo wszystko życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 i drugie Pytanie dnia Tam w tej Pyrlandii to Wam się w głowach poprzewracało U nas wszyscy są szczęśliwi jak gmina zgodzi się na POŚ, a Ty jeszcze byś chciała dofinansowanie Ale mimo wszystko życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witojcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witojcie... Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Na razie piszę i czytam, na RW wpadnę ciut później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Na razie piszę i czytam, na RW wpadnę ciut później Rozumie że na poczatek nowej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.11.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No coś Ty... Ja miałbym sie TAK zachowywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No coś Ty... Ja miałbym sie TAK zachowywać?? Chociaż cmoknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts