forum_user 08.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dobry namiar mam na osprzęt ele. kontakty, itp. Już poleciłam ich moim różnym budującym znajomym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dobry namiar mam na osprzęt ele. kontakty, itp. Już poleciłam ich moim różnym budującym znajomym...... O to ja tez poprosze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a ja ciągle nie wiem jaka obudowa. A już 3 lata mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Hurtownia elektrotechniczna " ELCOM" Józefów Al. Nadwiślańska 29 C tel.769-29-59......Ta ulica to jest przedłużenie Wału Międzeszyńskiego w stronę Otwocka........Jakieś 100 m. za Marc Polem............. Ja jestem z nich bardzo zadowolona i moi znajomi też .................... Mają dobre ceny i fajną, fachową obsługę - p. Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 trafiło mi się, liczę, że takie szczęscie jest jednorazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Jeszcze nie , ale mam na niego pomysł i będzie b. ciekawy (tak myślę ) Wczoraj zamówiłam balustrady !!!! W okolicy 20 grudnia mają być zamontowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 hurtownia elektrotechniczna " elcom" józefów al. Nadwiślańska 29 c tel.769-29-59......ta ulica to jest przedłużenie wału międzeszyńskiego w stronę otwocka........jakieś 100 m. Za marc polem............. Ja jestem z nich bardzo zadowolona i moi znajomi też .................... Mają dobre ceny i fajną, fachową obsługę - p. Iza dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 trafiło mi się, liczę, że takie szczęscie jest jednorazowe. Majka gratulacje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła verunia, gadki szmatki całe 2 dni. W końcu objawił się kominek Moniś i zakończyła się stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 hurtownia elektrotechniczna " elcom" józefów al. Nadwiślańska 29 c tel.769-29-59......ta ulica to jest przedłużenie wału międzeszyńskiego w stronę otwocka........jakieś 100 m. Za marc polem............. Ja jestem z nich bardzo zadowolona i moi znajomi też .................... Mają dobre ceny i fajną, fachową obsługę - p. Iza dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Jeszcze nie , ale mam na niego pomysł i będzie b. ciekawy (tak myślę ) Wczoraj zamówiłam balustrady !!!! W okolicy 20 grudnia mają być zamontowane ! Ciekawa jestem jak wyjdzie..... Nasze balustrady beda chyba jutro, no mialy byc w piatek, ale sie panu obsunelo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła verunia, gadki szmatki całe 2 dni. W końcu objawił się kominek Moniś i zakończyła się stronka aaaaaaaaaaaaaaaa to nowa stronka jest !!! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Jeszcze nie , ale mam na niego pomysł i będzie b. ciekawy (tak myślę ) Wczoraj zamówiłam balustrady !!!! W okolicy 20 grudnia mają być zamontowane ! Ciekawa jestem jak wyjdzie..... Nasze balustrady beda chyba jutro, no mialy byc w piatek, ale sie panu obsunelo.... A gdzie Twój domek można pooglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Jeszcze nie , ale mam na niego pomysł i będzie b. ciekawy (tak myślę ) Wczoraj zamówiłam balustrady !!!! W okolicy 20 grudnia mają być zamontowane ! Ciekawa jestem jak wyjdzie..... Nasze balustrady beda chyba jutro, no mialy byc w piatek, ale sie panu obsunelo.... A gdzie Twój domek można pooglądać ? Niedlugo wrzuce znowu swoj album..... czekalam az niektorym przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z merbau'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts