Aga J.G 08.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja się chyba tego cmok nie doczekam ,bo musze już zmykać. Pozdrawiam i dobrej nocy No to specjalnie na dobranoc maleńki falstart z mojej strony: ...cmok... Dzieki Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam wtorkowo Moniś jaki masz fajny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam wtorkowo Moniś jaki masz fajny kominek Czesc Aga!!!! Dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u. A drogie jest to marbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... To udanej zabawy z myjką ciśnieniowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u. A drogie jest to marbau? Zrobilam literowke.... merbau oczywiscie ....... a czy drogie???? W cenie polskich podlog..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... To udanej zabawy z myjką ciśnieniowa... Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u. A drogie jest to marbau? Zrobilam literowke.... merbau oczywiscie ....... a czy drogie???? W cenie polskich podlog..... Aaaa, czyli pewnie ok.100pln za mkw, czy drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... Baw się dobrze i czekma relację z tej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u. A drogie jest to marbau? Zrobilam literowke.... merbau oczywiscie ....... a czy drogie???? W cenie polskich podlog..... Aaaa, czyli pewnie ok.100pln za mkw, czy drożej? Zalezy od wielkosc deseczek.... od 70 PLN do 180 PLN za finish parkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... Baw się dobrze i czekma relację z tej zabawy Zdam relacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja zmykam na budowe........ Bede probowac nasza myjke cisnieniowa.... sie bedzie dzialo..... Baw się dobrze i czekma relację z tej zabawy Zdam relacje..... Będę czekac z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Moniś - jaki piękny !!! Dzieki Zaraz sie ubieram i jade napalic w kominku A jaka będzie obudowa ? Travertyn Navona i czekoladowy marmur. Ciepłe klimaty , a u mnie bazalt WOW!!!!! A juz jest zrobiony??????? Jeszcze nie , ale mam na niego pomysł i będzie b. ciekawy (tak myślę ) Wczoraj zamówiłam balustrady !!!! W okolicy 20 grudnia mają być zamontowane ! Ciekawa jestem jak wyjdzie..... Nasze balustrady beda chyba jutro, no mialy byc w piatek, ale sie panu obsunelo.... A gdzie Twój domek można pooglądać ? Niedlugo wrzuce znowu swoj album..... czekalam az niektorym przejdzie.... a czo sie stalo???!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A ktos jej bruździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Moniś - kominek WOW superowy i szczerze zazdraszczam my ostateczniej jednak kominka mieć nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 i drugie Pytanie dnia Tam w tej Pyrlandii to Wam się w głowach poprzewracało U nas wszyscy są szczęśliwi jak gmina zgodzi się na POŚ, a Ty jeszcze byś chciała dofinansowanie Ale mimo wszystko życzę powodzenia nie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts