Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Badi - masz super schody!!! 8)

CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem.

Czesc Kze!!!

Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u.

A drogie jest to marbau?

Zrobilam literowke.... merbau oczywiscie :oops: ....... a czy drogie???? W cenie polskich podlog.....

Aaaa, czyli pewnie ok.100pln za mkw, czy drożej?

Witam

W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny

Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum :( musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe :roll:

Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum :o :roll:

no kto :roll: :roll: :roll:

Moja mama :o śmierdząca sprawa i jest mi bardzo przykro z tego powodu :( teraz zęby w tynk i nie wiem co jeszcze :(

OOOOOO Widać sparwa jest poważna :o :roll: :evil:

Przykro mi bardzo

Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum :( musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe :roll:

Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum :o :roll:

no kto :roll: :roll: :roll:

Moja mama :o śmierdząca sprawa i jest mi bardzo przykro z tego powodu :( teraz zęby w tynk i nie wiem co jeszcze :(

:( :( :(

Mama :o

No to faktycznie nieciekawie :-?

Współczuję :-?

A to mało w tej promocji :roll: :roll:

Jak na drewno egzotyczne to mało 8)

Dla mnie to jeszcze daleka przyszłośc ale Aga widze, ze nieźle sie orientujesz 8)

Andrzejka rozeznanie cenowe to ja już mam duże w końcu nie lubię wybierac na ostatnią chwilę a tak już wiem w którą strone mogę nie patrzyć :-? :wink: :)

No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy :o

Motywacji chyba nie braokwało im :roll: :roll:

A tak jak z mama coś nie tak to wyjątkowo przykre :(

W sumie poszło o mojego młodszego brata, zawsze traktowano nas różnie - ze stratą dla mnie, ale zawsze umiałam to sobie logicznie wytłumaczyć, po śmierci taty pogorszyło się znacznie - ale fakt, że mama została wdową był dla mnie wystarczającym wytłumaczeniem, ale teraz było przegięcie i to ultimatum do tego - nie spodziewałam się mimo wszystko takich słów i tak ogromnej niesprawiedliwości, nie rozumiem mamy :cry:

No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy :o

Motywacji chyba nie braokwało im :roll: :roll:

A tak jak z mama coś nie tak to wyjątkowo przykre :(

W sumie poszło o mojego młodszego brata, zawsze traktowano nas różnie - ze stratą dla mnie, ale zawsze umiałam to sobie logicznie wytłumaczyć, po śmierci taty pogorszyło się znacznie - ale fakt, że mama została wdową był dla mnie wystarczającym wytłumaczeniem, ale teraz było przegięcie i to ultimatum do tego - nie spodziewałam się mimo wszystko takich słów i tak ogromnej niesprawiedliwości, nie rozumiem mamy :cry:

Kasiu to bardzo smutne, ale już nei raz spotkłam się z taką sytuacją :cry:

mam nadzieję że mi uda się tego uniknąc, przy wychowaniu moich dzieci