Aga J.G 08.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Od wczoraj jestem szczesliwa posiadaczka dzialajacego kominka!!!!!! A o to dowod rzeczowy http://img364.imageshack.us/img364/6234/10000328is.opt.jpg Moniś - jaki piękny !!! Wow jaki fajny A jaka szeroka szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum no kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Czy sami tak postanowiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Kasiu czekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Badi - masz super schody!!! CO to za drewno na schodach? Bardzo ładnie wyglada z tym oswietleniem. Czesc Kze!!! Z tego co pamietam, to schody Badi sa z marbau'u. A drogie jest to marbau? Zrobilam literowke.... merbau oczywiscie ....... a czy drogie???? W cenie polskich podlog..... Aaaa, czyli pewnie ok.100pln za mkw, czy drożej? Witam W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum no kto Moja mama śmierdząca sprawa i jest mi bardzo przykro z tego powodu teraz zęby w tynk i nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A to mało w tej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum no kto Moja mama śmierdząca sprawa i jest mi bardzo przykro z tego powodu teraz zęby w tynk i nie wiem co jeszcze OOOOOO Widać sparwa jest poważna Przykro mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe Tzn.??????????Kto Wam postawił takie ultimatum no kto Moja mama śmierdząca sprawa i jest mi bardzo przykro z tego powodu teraz zęby w tynk i nie wiem co jeszcze Mama No to faktycznie nieciekawie Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A to mało w tej promocji Jak na drewno egzotyczne to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy Motywacji chyba nie braokwało im A tak jak z mama coś nie tak to wyjątkowo przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A to mało w tej promocji Jak na drewno egzotyczne to mało Dla mnie to jeszcze daleka przyszłośc ale Aga widze, ze nieźle sie orientujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Już sie rozglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A to mało w tej promocji Jak na drewno egzotyczne to mało Dla mnie to jeszcze daleka przyszłośc ale Aga widze, ze nieźle sie orientujesz Andrzejka rozeznanie cenowe to ja już mam duże w końcu nie lubię wybierac na ostatnią chwilę a tak już wiem w którą strone mogę nie patrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy Motywacji chyba nie braokwało im A tak jak z mama coś nie tak to wyjątkowo przykre W sumie poszło o mojego młodszego brata, zawsze traktowano nas różnie - ze stratą dla mnie, ale zawsze umiałam to sobie logicznie wytłumaczyć, po śmierci taty pogorszyło się znacznie - ale fakt, że mama została wdową był dla mnie wystarczającym wytłumaczeniem, ale teraz było przegięcie i to ultimatum do tego - nie spodziewałam się mimo wszystko takich słów i tak ogromnej niesprawiedliwości, nie rozumiem mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Już sie rozglądasz Już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tak w ogóle, to dostaliśmy ultimatum musimy się przeprowadzić tak szybko jak to możliwe No to Was mamą zmotywowała do szybkiej budowy Motywacji chyba nie braokwało im A tak jak z mama coś nie tak to wyjątkowo przykre W sumie poszło o mojego młodszego brata, zawsze traktowano nas różnie - ze stratą dla mnie, ale zawsze umiałam to sobie logicznie wytłumaczyć, po śmierci taty pogorszyło się znacznie - ale fakt, że mama została wdową był dla mnie wystarczającym wytłumaczeniem, ale teraz było przegięcie i to ultimatum do tego - nie spodziewałam się mimo wszystko takich słów i tak ogromnej niesprawiedliwości, nie rozumiem mamy Kasiu to bardzo smutne, ale już nei raz spotkłam się z taką sytuacją mam nadzieję że mi uda się tego uniknąc, przy wychowaniu moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts