Majka 08.11.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 trochę mnie wiesza forum Was też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.11.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Oj dzisiaj strasznie Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Troszkę wiesza się, rzeczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 już się nie wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 1022? Gratulki Dzięki. A w ucho smarkowi nie możesz dać ? Czy już za duży jest ? Smark ma ponad 180cm, a ja tylko 164cm wzrostu już dawno jest za duży, jak się ostatnio na niego dałam, to miałam pękniętą torebkę stawową w kciuku ale Sławek się na niego dał - zapracował, to dostał (oczywista oddał również) i to też mamie się nie spodobało... Wiesz co Kasiu tak sobie myśłe ciekawe co będzie z twoją mamą jak będzie potrzebowac opieki czy brat się nią zajmie jakoś wątpię Trzymam kciuki Najstsarsi z rodzeństwa zawsze mają najgorzej Czym młodszy tym bardziej rozpieszczony Kto popoera a kto protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 1022? Gratulki Dzięki. A w ucho smarkowi nie możesz dać ? Czy już za duży jest ? Smark ma ponad 180cm, a ja tylko 164cm wzrostu już dawno jest za duży, jak się ostatnio na niego dałam, to miałam pękniętą torebkę stawową w kciuku ale Sławek się na niego dał - zapracował, to dostał (oczywista oddał również) i to też mamie się nie spodobało... Wiesz co Kasiu tak sobie myśłe ciekawe co będzie z twoją mamą jak będzie potrzebowac opieki czy brat się nią zajmie jakoś wątpię Trzymam kciuki Najstsarsi z rodzeństwa zawsze mają najgorzej Czym młodszy tym bardziej rozpieszczony Kto popoera a kto protestuje Jestem najstarsza (mam młodszego brata-duzo młodszego), więc popieram Jak się Kasiu już wyprowadzisz, to mama pewnie szybko zatęskni. Moja mnie najbardziej kocha, jak mnie długo nie widzi. Jak mieszkaliśmy razem to ciągle były jakieś konflikty, mimo że ja taki ugodowy i spokojny człowek jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie wiem czy pojawiło się na RW, ale patrzcie co wygrzebałem http://ffacio.photosite.com/~photos/tn/62_1024.ts1130179923609.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 I update obliczeń RW 1. kze - 1102. Whisper - 1093. maksiu - 774. kasztanka - 765. fizyk - 646. Majka - 567. Joanna i Janusz - 518. SławekD-żonka - 489. Sonika - 4610. Moniś, badi - 3612. Teska - 3413. facio - 3314. Aga J.G - 2515. Jezier - 2416. monka - 2217. Olkalybowa - 2118. markus_gdynia 1819. andrzejka - 1520. Agniesia - 1421. joola - 1322. Funia - 1223. Jane - 1024. Wojty,verunia - 9,26. Janussz, kasia64 - 628. ania - 529. Ewuś, Paty, Jajcek - 432. damiangajda, Jacek69 - 334. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 237. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 1022? Gratulki Dzięki. A w ucho smarkowi nie możesz dać ? Czy już za duży jest ? Smark ma ponad 180cm, a ja tylko 164cm wzrostu już dawno jest za duży, jak się ostatnio na niego dałam, to miałam pękniętą torebkę stawową w kciuku ale Sławek się na niego dał - zapracował, to dostał (oczywista oddał również) i to też mamie się nie spodobało... Wiesz co Kasiu tak sobie myśłe ciekawe co będzie z twoją mamą jak będzie potrzebowac opieki czy brat się nią zajmie jakoś wątpię Trzymam kciuki Najstsarsi z rodzeństwa zawsze mają najgorzej Czym młodszy tym bardziej rozpieszczony Kto popoera a kto protestuje Jestem najstarsza (mam młodszego brata-duzo młodszego), więc popieram Jak się Kasiu już wyprowadzisz, to mama pewnie szybko zatęskni. Moja mnie najbardziej kocha, jak mnie długo nie widzi. Jak mieszkaliśmy razem to ciągle były jakieś konflikty, mimo że ja taki ugodowy i spokojny człowek jestem . Ja jestem najstarsza siostry mam dużo dużo młodsze i nie popieram Co prawda moje układy z mamusią są o wiele lepsze odkąd nie mieszkamy, ale moja mama wie że mi się nie podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie wiem czy pojawiło się na RW, ale patrzcie co wygrzebałem http://ffacio.photosite.com/~photos/tn/62_1024.ts1130179923609.jpg Oczywiscie Prezesie że było Przeca musiałem sie pochwalić takim zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny Ale jaki brać? Olejowany czy lakierowany? To nie tak. Kupujesz w sklepie "surowy" materiał, dopiero w domu po położeniu decydujesz jak chcesz mieć go wykończonego, czyli olej albo lakier. Ale to juz temat dla koleżanki małżonki. Daj jej zdecydować, przynajmniej nie będzie potem miała na kogo zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny Ale jaki brać? Olejowany czy lakierowany? To nie tak. Kupujesz w sklepie "surowy" materiał, dopiero w domu po położeniu decydujesz jak chcesz mieć go wykończonego, czyli olej albo lakier. Ale to juz temat dla koleżanki małżonki. Daj jej zdecydować, przynajmniej nie będzie potem miała na kogo zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny Ale jaki brać? Olejowany czy lakierowany? To nie tak. Kupujesz w sklepie "surowy" materiał, dopiero w domu po położeniu decydujesz jak chcesz mieć go wykończonego, czyli olej albo lakier. Ale to juz temat dla koleżanki małżonki. Daj jej zdecydować, przynajmniej nie będzie potem miała na kogo zwalić Ty się nie ciesz. To trzeba ...dzieścia lat małżeństwa żeby dojść do tak cennych wniosków. Jak człowiek młody i wiekiem i stażem to się stawia i wnerwia. Dopiero trzeba lat żeby dojrzeć, że "ten typ tak ma" i sobie odpuścić. Oczywiście działa to w obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Oczywiscie Prezesie że było Przeca musiałem sie pochwalić takim zdjęciem No to ja jak zwykle nie na bieżąco. Za dużo ostatnio się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam W tej chwili jest promocja parkietu Merbau w Castoramie. O ile dobrze pamiętam to coś koło 78 PLN za metr kwadratny Ale jaki brać? Olejowany czy lakierowany? To nie tak. Kupujesz w sklepie "surowy" materiał, dopiero w domu po położeniu decydujesz jak chcesz mieć go wykończonego, czyli olej albo lakier. Ale to juz temat dla koleżanki małżonki. Daj jej zdecydować, przynajmniej nie będzie potem miała na kogo zwalić Ty się nie ciesz. To trzeba ...dzieścia lat małżeństwa żeby dojść do tak cennych wniosków. Jak człowiek młody i wiekiem i stażem to się stawia i wnerwia. Dopiero trzeba lat żeby dojrzeć, że "ten typ tak ma" i sobie odpuścić. Oczywiście działa to w obie strony Skoro 10 to ja już staż mam w styczniu stuknie nam 12 Z papierem a we wrześniu minęło 14 bez papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Oczywiscie Prezesie że było Przeca musiałem sie pochwalić takim zdjęciem No to ja jak zwykle nie na bieżąco. Za dużo ostatnio się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Skoro 10 to ja już staż mam w styczniu stuknie nam 12 Z papierem a we wrześniu minęło 14 bez papieru Aga, żebym ja nie wiedział że całkiem duże córki masz, to bym nie uwierzył. W końcu to niemożliwe, żeby w wieku 12 lat wychodzić za mąż? Nie w naszym kraju Jak ktoś widział Agę to wie o czym mówię - wygląda jakby się na wagary urwała, a nie jak poważna Matka Polka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.11.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Skoro 10 to ja już staż mam w styczniu stuknie nam 12 Z papierem a we wrześniu minęło 14 bez papieru Aga, żebym ja nie wiedział że całkiem duże córki masz, to bym nie uwierzył. W końcu to niemożliwe, żeby w wieku 12 lat wychodzić za mąż? Nie w naszym kraju Jak ktoś widział Agę to wie o czym mówię - wygląda jakby się na wagary urwała, a nie jak poważna Matka Polka... Whipser dzieki Bo ze mnie taka poważna Matka Polka Ale lat miałam troche więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts