SławekD-żonka 09.11.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 My tynki wewnętrzne mamy gipsowe Knaufa Właśnie takie: http://foto.onet.pl/upload/13/60/_507816_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 u nas na dachu folia Pruszyński (a właściwie MEMBRANA ) , łaty i kontrłaty a na to dachówka Euronitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super bo taką polecił nam doradca z hurtowni ceny nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dzięki Funia Jak tam twoja mała Pyza się miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super My mamy paroprzepuszczalną folię spełniającą rolę papy - a dlaczego to nie wiem, tak to dostaliśmy i nie wiemy dlaczego teściowei taką wybrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Podobno tynki cementowo-wapienne to w mokrych pomieszczeniach, a gipsowe w suchych... Czy to nie przesadne kombinowanie..? A w temacie dachu to mój kierownik budowy zaczął marudzić, że poleca deskowanie i papę. Bo folia długo moze nie wytrzymać i po kilku latach może być tak krucha jak papier... Dlatego pytam się Was jak zorobiliście, bo pewnie macie przemyslane wybory.. Cholernie mnie ciekawi na jakiej podstawie ma taką opinię o foliach dachowych, bo chyba nie z doświadczenia, skoro folie dopiero od kilku lat goszczą na naszym rynku i nie zdążyły jeszcze zaliczyć "okresu starzenia się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dzięki Funia Jak tam twoja mała Pyza się miewa? super:) http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/139_348.ts1010505654000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Funia super fotka Haneczka jak modelka taki fajny i filuterny uśmiech posyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Funia - jaka Hania już duża PS: Dorota miała taki sam śpioszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super Mówisz - masz Folia paroprzepuszczalna DORKEN DELTA VENT-N 4,50 PLN/m2 tylko cena ciut "nieświeża" bo sprzed 1,5 roku i z 7% VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 dzięki Markus słyszałam od dekarzy że ta folia jest bardzo dobra. Nam w hurtowni polecją folię Topfol ktoś coś słyszał na jej temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Kasia - gratulacje Monka - Dorken jest jedną z najlepszych firm na rynku, nie tylko w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 wiem, wiem trochę czyatałam na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dzięki Funia Jak tam twoja mała Pyza się miewa? No właśnie jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super My mamy paroprzepuszczalną folię spełniającą rolę papy - a dlaczego to nie wiem, tak to dostaliśmy i nie wiemy dlaczego teściowei taką wybrali. A co to jest folia spełniająca rolę papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Podobno tynki cementowo-wapienne to w mokrych pomieszczeniach, a gipsowe w suchych... Czy to nie przesadne kombinowanie..? A w temacie dachu to mój kierownik budowy zaczął marudzić, że poleca deskowanie i papę. Bo folia długo moze nie wytrzymać i po kilku latach może być tak krucha jak papier... Dlatego pytam się Was jak zorobiliście, bo pewnie macie przemyslane wybory.. Cholernie mnie ciekawi na jakiej podstawie ma taką opinię o foliach dachowych, bo chyba nie z doświadczenia, skoro folie dopiero od kilku lat goszczą na naszym rynku i nie zdążyły jeszcze zaliczyć "okresu starzenia się". Bo ponoć ta folia jest bardzo wrażliwa na promieniowanie UV. I widział co się działo z taką folią jak była troszkę na słońcu. Po jakimś czasie papier... Rozumiem, że zakrywa się ją dachówką, ale ponoć promienie słoneczne mogą załamywać się i dostawać pod dachówkę. W związku z tym mogą uszkadzać. A papa może kilkadziesiąt lat leżeć i nic... No, ale teraz wszyscy folie dają, a nie papę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super My mamy paroprzepuszczalną folię spełniającą rolę papy - a dlaczego to nie wiem, tak to dostaliśmy i nie wiemy dlaczego teściowei taką wybrali. A co to jest folia spełniająca rolę papy? To jest zamiennik, kiedyś robiło się deskowanie z papą, a teraz daje się folię - na to samo wychodzi tylko taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam rekordzistów W kwestii dachowej to jaką folię macie? i dlaczego ta? a jakby ktoś jeszcze pamietał jaki to był koszt to byłoby super My mamy paroprzepuszczalną folię spełniającą rolę papy - a dlaczego to nie wiem, tak to dostaliśmy i nie wiemy dlaczego teściowei taką wybrali. Gratulacje z powodu punkta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Tak w ogóle to streszczenie odcincka 1022: rozpoczął go Markus_gdynia, Kze zapodał pytanie dnia, pojawił się też Lafcadio, stronkę zamknęła Monka - koniec streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts