mirek_gdynia 09.11.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Lafcadio gratulacje!!!!!!!! No i tradycyjnie czekamy na zdjęcia I ja się dołączam. A Ty Lafcadio to do pieluch, a nie do polityki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.11.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Jesteście bardzo mili. Fotki będą jutro bo dzisiaj juz muszę spadać. (jak słusznie marcus zauważył do pieluch). Pieluchy pieluchami ale co do króla nic się nie zmieniło no mercy w końcu teraz mam dużo czasu ... (w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Jesteście bardzo mili. Fotki będą jutro bo dzisiaj juz muszę spadać. (jak słusznie marcus zauważył do pieluch). Pieluchy pieluchami ale co do króla nic się nie zmieniło no mercy w końcu teraz mam dużo czasu ... (w nocy) Tylko czy internet tez masz w nocy? Podejrzewam, że w nocy to Ty padniesz ze zmęczenia, a nie będziesz pisał posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jest rozdwojona. Jest nas tera 3 sztuki czyli Mama Filip i ja oczywiście. Gdzie mnie nosiło ??? Majeczko długo by opowiadać ... Ale juz jestem i król pewnikiem się troszku zestresował... Pozdrowienia dla wszystkich razem i każdego z osobna. Ogromne Gratulki Pozdrowienia dla zony, całuski dla synka i duzo zdrowia dla Wszystkich czekma na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam w dniu dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Dzięki Funia Jak tam twoja mała Pyza się miewa? super:) http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/139_348.ts1010505654000.jpg ale śliczna Dzidzia Funiu!!! Tylko data się cosik nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Cześć Jajcek!Właśnie czytam , co się wydarzyło na forumod mojej ostatniej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jest rozdwojona. Jest nas tera 3 sztuki czyli Mama Filip i ja oczywiście. Gdzie mnie nosiło ??? Majeczko długo by opowiadać ... Ale juz jestem i król pewnikiem się troszku zestresował... Pozdrowienia dla wszystkich razem i każdego z osobna. Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jest rozdwojona. Jest nas tera 3 sztuki czyli Mama Filip i ja oczywiście. Gdzie mnie nosiło ??? Majeczko długo by opowiadać ... Ale juz jestem i król pewnikiem się troszku zestresował... Pozdrowienia dla wszystkich razem i każdego z osobna. gratulacje byłes dzielny? Dobre pytanie Majka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ...brywieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ... ... wieczór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Czyli wiosna 2006 Będziesz startował razem z Joasią Ja będę śledzić Wasze poczynania z nowego domu ( mam nadzieję ) a dlaczego masz ich nie śledzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jaki życzliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jaki życzliwy Nio bo przyszla stara wyga zabrac punkciki nie dajac nawet cienia nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jak zawsze. A ty na dyżurku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jak zawsze. A ty na dyżurku? A o ktory dyzurek chodzi ? Na forum czy w pracce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jak zawsze. A ty na dyżurku? A ktory dyzurek chodzi ? Na forum czy w pracce ? W pracy rzecz jasna. Chociaż zaraz... chyba rano Cie widzialem dzis? To nocki byś teraz chyba nie miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ty znowu tu ? Jak zawsze. A ty na dyżurku? A ktory dyzurek chodzi ? Na forum czy w pracce ? W pracy rzecz jasna. Chociaż zaraz... chyba rano Cie widzialem dzis? To nocki byś teraz chyba nie miał... No widzisz jak Cie zmusic do myslenia to i cos z tego moze wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts