maksiu 10.11.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 e tam zaraz kupa tylko dwie sztuki ja tam też na drodze stać nie będę, już dawno nie walczę. Siedzę tutaj bo tu są fajni ludzie z którymi moge pogadać a punkciki łapię przypadkiem i za to właśnie Cie lubie Monka m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 e tam zaraz kupa tylko dwie sztuki ja tam też na drodze stać nie będę, już dawno nie walczę. Siedzę tutaj bo tu są fajni ludzie z którymi moge pogadać a punkciki łapię przypadkiem i za to właśnie Cie lubie Monka m. dzięki Maksiu, miło mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Dzień dobry, za niespełna 8 godzin rozpoczynam długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Dzień dobry, za niespełna 8 godzin rozpoczynam długi weekend a ja za 6,5 hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Przyszłam się przywitać cześć badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 A w Poznaniu zaczynamy świętować Św. Marcina Zapraszam wszystkich na ROGALE http://www.sobczak.poznan.pl/gfx/produkty/rogale.jpghttp://www.sobczak.poznan.pl/gfx/produkty/rogale.jpghttp://www.sobczak.poznan.pl/gfx/produkty/rogale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Kasiu ale pychota i dużo lukru tak jak lubię to ja dorzucę kawkę http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg i jeszcze taką jakby ktoś miał ochotę http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Uczta na całego - pyszności Zapraszam resztę - dla wszystkich starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witajcie ale pyszne, tylko, że ja znowu zaczęłam się odchudzać kompletny brak wytrwałości A ja mam weekend mieszany, piątek niby wolny, sobota praca, niedziela na 100% wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam starą gwardię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 A ja w weekend jadę z Żoncią i Madzią do teściów do Krakowa... Trzeba dziadka Żony odwiedzić bo już gorzej czuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Czyli wiosna 2006 Będziesz startował razem z Joasią Ja będę śledzić Wasze poczynania z nowego domu ( mam nadzieję ) a dlaczego masz ich nie śledzić?? Mogę poprostu nie mieć dostepu do sieci Na początku Taki powód prozaiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... 2 miesiące to duża panna, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować. Kze a co dajecie madzi jeść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... prawnuczke musi zobaczyć, to jest ważne. Ale ograniczcie oglądanie przez inne, prychające ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... prawnuczke musi zobaczyć, to jest ważne. Ale ograniczcie oglądanie przez inne, prychające ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... 2 miesiące to duża -----, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować. Kze a co dajecie madzi jeść ??? Żona karmi piersią i czasami daje koperek włoski do popicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts