Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Madzia trochę maleńka. :roll:

No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... :(

prawnuczke musi zobaczyć, to jest ważne. Ale ograniczcie oglądanie przez inne, prychające ciotki 8)

Do oglądania dopuszczamy tylko osoby z waznym świadectewm zdrowia i bez zewnętrznych oznak choroby... :lol:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... :(

2 miesiące to duża -----, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować.

Kze a co dajecie madzi jeść ???

Żona karmi piersią i czasami daje koperek włoski do popicia.

Jak piersią to wycieczka bez problemu, życze powodzenia :)

2 miesiące to duża -----, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować.

Kze a co dajecie madzi jeść ???

A Ty czym karmiłaś?

Strsza niestety po 2 miesiącach odmówiła współpracy i z jedzeniem była niezła jazda co akurat w podrózy się sprawdzało bo ona mogła nie jesć wogóle :roll: :o

Jej jedzenia to długa historia, w skórcie poprostu dziecko było mądrzejsze od wszystkich 8)

Drugą zaś karmiłam piersią do roku, więc było fajnie :)

Streszczenie:

- Joanna i Janusz płaca w pracy za myslenie, ale nie o budowaniu

- Lafcadio nie ma internetu w domu

- Monka (i nie tylko ona) twierdzi, że tu na RW są fajni ludzie

- były słodkości i wyczekiwanie na weekend

- Kze jedzie do Krakowa i Madzia Kze karmiona jest piersią

- Aga J.G. karmiła jedno dziecko piersią do 1 roku, a drugie do 2 miesięcy

My mamy plastik nie wiem jakiej firmy, ale wiem, ze przez to że stały długie lata nie myte [przez teściową], to ramy zewnętrzne są obłędnie brudne i chyba tylko jakaś ostra chemia da im radę :-?

PS: Gratuluję punkta :D

Dzięki!

A ilu komorowe? Te Tysseny są 5-cio... Tylko czy mi potrzeba aż 5 komór? :o I do licha ile mają zazwyczaj inni?

Plastiki myje się zaje fajnie, ale jak te nasze stały dobre 4 lata nie umyte - teściowej jakoś nie było po drodze - a wtedy to nasze nie było - to teraz mamy tego skutki :evil:

Tam gdzie teraz mieszkam, też są plastiki i są super - wystarczy o nie normalnie dbać.

Czyli sama nie wybierałaś okien... Myślałem, że coś mi powiesz o swoim wyborze...

Siemanko :D

Standardowo okna PCV mają 3 komory. Teoretycznie im więcej komór tym lepiej, ale też zależy jak one są "skonfigurowane". Warto spojrzec na przekrój poprzeczny, bo może sie okazać że komory sa tak położone względem siebie, żę niewiele to zmienia.

Mycie okien plastikowych to nawet dla faceta przyjemność :wink:

Plastiki myje się zaje fajnie, ale jak te nasze stały dobre 4 lata nie umyte - teściowej jakoś nie było po drodze - a wtedy to nasze nie było - to teraz mamy tego skutki :evil:

Tam gdzie teraz mieszkam, też są plastiki i są super - wystarczy o nie normalnie dbać.

Czyli sama nie wybierałaś okien... Myślałem, że coś mi powiesz o swoim wyborze...

Nie, nie wybierałam sama :-?

Siemanko :D

Standardowo okna PCV mają 3 komory. Teoretycznie im więcej komór tym lepiej, ale też zależy jak one są "skonfigurowane". Warto spojrzec na przekrój poprzeczny, bo może sie okazać że komory sa tak położone względem siebie, żę niewiele to zmienia.

Mycie okien plastikowych to nawet dla faceta przyjemność :wink:

Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują?

A o Tyssen coś słyszałeś?