kze 10.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... prawnuczke musi zobaczyć, to jest ważne. Ale ograniczcie oglądanie przez inne, prychające ciotki Do oglądania dopuszczamy tylko osoby z waznym świadectewm zdrowia i bez zewnętrznych oznak choroby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... 2 miesiące to duża -----, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować. Kze a co dajecie madzi jeść ??? Żona karmi piersią i czasami daje koperek włoski do popicia. Jak piersią to wycieczka bez problemu, życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Madzia trochę maleńka. No maleńka... 2 miesiąc skończy 14 listopada... Ale samochodem już jeździła np. na działkę. A że mam działkę odległą o 45km od miejsca gdzie mieszkam to wychodziło 1h w jedną strone, przerwa na spacer i 1h w drugą stronę... Tutaj bedziemy jechali ok.3.5h... Wiem, że sporo, ale przynajmniej Madzia zwiedzi rodzinę zony i dziadek (zony) zobaczy prawnuczkę. A dziadek coś ostatnio podupadł na zdrowiu... 2 miesiące to duża -----, my z naszymi dziewczynami podróżowaliśmy od maleńkiego i nigdy nie było problemu, trzeba tylko wszystko dobrze zorganizować. Kze a co dajecie madzi jeść ??? A Ty czym karmiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Strsza niestety po 2 miesiącach odmówiła współpracy i z jedzeniem była niezła jazda co akurat w podrózy się sprawdzało bo ona mogła nie jesć wogóle Jej jedzenia to długa historia, w skórcie poprostu dziecko było mądrzejsze od wszystkich Drugą zaś karmiłam piersią do roku, więc było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Czas na mnie zmykam do neurologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 1025? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Czas na mnie zmykam do neurologa ło matko!!! A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Streszczenie:- Joanna i Janusz płaca w pracy za myslenie, ale nie o budowaniu- Lafcadio nie ma internetu w domu- Monka (i nie tylko ona) twierdzi, że tu na RW są fajni ludzie - były słodkości i wyczekiwanie na weekend- Kze jedzie do Krakowa i Madzia Kze karmiona jest piersią- Aga J.G. karmiła jedno dziecko piersią do 1 roku, a drugie do 2 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 To może zapodam pytanie dnia: Jakie macie okna? A jeśli plastiki to jakiej firmy? A o firmie Tyssen słyszeliście cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 My mamy plastik nie wiem jakiej firmy, ale wiem, ze przez to że stały długie lata nie myte [przez teściową], to ramy zewnętrzne są obłędnie brudne i chyba tylko jakaś ostra chemia da im radę PS: Gratuluję punkta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 My mamy plastik nie wiem jakiej firmy, ale wiem, ze przez to że stały długie lata nie myte [przez teściową], to ramy zewnętrzne są obłędnie brudne i chyba tylko jakaś ostra chemia da im radę PS: Gratuluję punkta Dzięki! A ilu komorowe? Te Tysseny są 5-cio... Tylko czy mi potrzeba aż 5 komór? I do licha ile mają zazwyczaj inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Nie wiem ilu komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Nie wiem ilu komorowe Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że plastiki ciężko myje się? W kazdym razie z zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Plastiki myje się zaje fajnie, ale jak te nasze stały dobre 4 lata nie umyte - teściowej jakoś nie było po drodze - a wtedy to nasze nie było - to teraz mamy tego skutki Tam gdzie teraz mieszkam, też są plastiki i są super - wystarczy o nie normalnie dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Plastiki myje się zaje fajnie, ale jak te nasze stały dobre 4 lata nie umyte - teściowej jakoś nie było po drodze - a wtedy to nasze nie było - to teraz mamy tego skutki Tam gdzie teraz mieszkam, też są plastiki i są super - wystarczy o nie normalnie dbać. Czyli sama nie wybierałaś okien... Myślałem, że coś mi powiesz o swoim wyborze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Siemanko Standardowo okna PCV mają 3 komory. Teoretycznie im więcej komór tym lepiej, ale też zależy jak one są "skonfigurowane". Warto spojrzec na przekrój poprzeczny, bo może sie okazać że komory sa tak położone względem siebie, żę niewiele to zmienia. Mycie okien plastikowych to nawet dla faceta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Plastiki myje się zaje fajnie, ale jak te nasze stały dobre 4 lata nie umyte - teściowej jakoś nie było po drodze - a wtedy to nasze nie było - to teraz mamy tego skutki Tam gdzie teraz mieszkam, też są plastiki i są super - wystarczy o nie normalnie dbać. Czyli sama nie wybierałaś okien... Myślałem, że coś mi powiesz o swoim wyborze... Nie, nie wybierałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Siemanko Standardowo okna PCV mają 3 komory. Teoretycznie im więcej komór tym lepiej, ale też zależy jak one są "skonfigurowane". Warto spojrzec na przekrój poprzeczny, bo może sie okazać że komory sa tak położone względem siebie, żę niewiele to zmienia. Mycie okien plastikowych to nawet dla faceta przyjemność Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują? A o Tyssen coś słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Tyssen ??? Królu złoty Ty się pytaj Jareko on z branży to pewnikiem pomoże albo skorzystaj z opcji "Szukaj" Ja mam drewniane M&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 zrobiłem to za Ciebie i dla Ciebie ale detronizacja i tak nastąpi http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=24062&start=60 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16925&highlight=thyssen http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11911&highlight=thyssen http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1720&highlight=thyssen jest tego znacznie więcej ale nie chce mi się wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts