SławekD-żonka 10.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Fotki będą jutro To jutro to dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 zrobiłem to za Ciebie i dla Ciebie ale detronizacja i tak nastąpi http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=24062&start=60 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16925&highlight=thyssen http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11911&highlight=thyssen http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1720&highlight=thyssen jest tego znacznie więcej ale nie chce mi się wklejać Dzięki za wyszukanie. Chcuałem poznać opinię kumpli z RW... Do tej pory nie zawiodłem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Czyżby mimo zamiaru detronizacji miałbym byc Twoim kumplem? No w takim razie:Ja mam M&S drewniane i są naprawdę spoko, ale kuzyn się uparł na plastki i nabył tej samej firmy nazywały się bodaj Tytanum - czy jakoś tak ...Do tej pory są ok i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Czyżby mimo zamiaru detronizacji miałbym byc Twoim kumplem? No w takim razie: Ja mam M&S drewniane i są naprawdę spoko, ale kuzyn się uparł na plastki i nabył tej samej firmy nazywały się bodaj Tytanum - czy jakoś tak ... Do tej pory są ok i sobie chwali. Ależ Lafcadio!!! Ja Twoje pogróżki puszczam mimo uszu... Lubisz się podroczyć i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Fotki będą jutro To jutro to dzisiaj... Skarbie. Mówisz i masz: http://foto.onet.pl/upload/35/4/_551139_n.jpg mam nadzieję że rozmiar będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 jest ok to dobrze te sznity na buzi to po wczorajszej wizycie w barzena piwie bylismy i pięciu kolesi do nas wystartowało dzisiaj są na ojomiemoże jeszcze jedno jak się udahttp://foto.onet.pl/upload/25/12/_551140_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 mam nadzieję że rozmiar będzie ok rozmiar ok. masz jeszcze jakieś? Śliczny dzidziuś i śliczne imię Tak miałam nazwać swoje dziecko gdyby to był synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Sliczny bobas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Sliczny bobas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Sliczny bobas będzie kiedyś łamał niewinne dziewczęce serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 chłopak na schwał udała się robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują? A o Tyssen coś słyszałeś? KZE - to się marketing nazywa Z oknami jak z samochodami, od czasu do czasu trzeba zmienić design. O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa. A jakie masz u siebie zamontowane? No i jeszcze szepnij słówko o drzwiach wejściowych Odwiedziłąm dzisiaj Twój album i przykuły moje oko bo niezwykle urodziwe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują? A o Tyssen coś słyszałeś? KZE - to się marketing nazywa Z oknami jak z samochodami, od czasu do czasu trzeba zmienić design. O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa. O kurde... Wysoko półka cenowa... Mi moje okna (5 na parterze, 9 połaciowych, 1 podwójne do ogrodu, 2 balkonowe) wycenili z robociną na jakieś 17tyś. pln. To chyba nie jest wysoka półka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Fotki będą jutro To jutro to dzisiaj... Skarbie. Mówisz i masz: http://foto.onet.pl/upload/35/4/_551139_n.jpg mam nadzieję że rozmiar będzie ok No piekne zdjęcia przystojnego gościa!!! No, no, no.. Chyba musze pokazać mojej Madzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują? A o Tyssen coś słyszałeś? KZE - to się marketing nazywa Z oknami jak z samochodami, od czasu do czasu trzeba zmienić design. O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa. O kurde... Wysoko półka cenowa... Mi moje okna (5 na parterze, 9 połaciowych, 1 podwójne do ogrodu, 2 balkonowe) wycenili z robociną na jakieś 17tyś. pln. To chyba nie jest wysoka półka.. gdybym u nich miała przeliczać swoje...................8 normalnych, 5 połówkowych, 2 olbrzymie tarasowe, 6 połaciówek, 4 piwniczne............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Rozumie, że jeśli komory są jedna za drugą to jest OK. Ale jesli nie sa to po cholerę je montują? A o Tyssen coś słyszałeś? KZE - to się marketing nazywa Z oknami jak z samochodami, od czasu do czasu trzeba zmienić design. O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa. O kurde... Wysoko półka cenowa... Mi moje okna (5 na parterze, 9 połaciowych, 1 podwójne do ogrodu, 2 balkonowe) wycenili z robociną na jakieś 17tyś. pln. To chyba nie jest wysoka półka.. gdybym u nich miała przeliczać swoje...................8 normalnych, 5 połówkowych, 2 olbrzymie tarasowe, 6 połaciówek, 4 piwniczne............ To znaczy, że cena jest wg Ciebie OK, czy raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Otwieram RW a tam: bitmap specific for each forum */ td.rowpic { background-color: #FFFFFF; background-image: url(templates/murator/images/cellpic2.jpg); background-repeat: repeat-y; } /* Header cells - the blue and silver gradient backgrounds */ th { color: #FFA34F; font-size: 11px; font-weight : bold; background-color: #006699; height: 25px; background-image: url(templates/murator/images/cellpic3.gif); } td.cat,td.catHead,td.catSides,td.catLeft,td.catRight,td.catBottom { background-image: url(templates/murator/images/cellpic1.gif); background-color:#D1D7DC; border: #FFFFFF; border-style: solid; height: 28px; } /* Setting additional nice inner borders for the main table cells. The names indicate which sides the border will be on. Don't worry if you don't understand this, just ignore it */ td.cat,td.catHead,td.catBottom { height: 29px; border-width: 0px 0px 0px 0px; } th.thHead,th.thSides,th.thTop,th.thLeft,th.thRight,th.thBottom,th.thCornerL,th.thCornerR { font-weight: bold; border: #FFFFFF; border-style: solid; height: 28px; } td.row3Right,td.spaceRow { background-color: #D1D7DC; border: #FFFFFF; border-style: solid; } th.thHead,td.catHead { font-size: 12px; border-width: 1px 1px 0px 1px; } th.thSides,td.catSides,td.spaceRow { border-width: 0px 1px 0px 1px; } th.thRight,td.catRight,td.row3Right { border-width: 0px 1px 0px 0px; } th.thLeft,td.catLeft { border-width: 0px 0px 0px 1px; } th.thBottom,td.catBottom { border-width: 0px 1px 1px 1px; } th.thTop { border-width: 1px 0px 0px 0px; } th.thCornerL { border-width: 1px 0px 0px 1px; } th.thCornerR { border-width: 1px 1px 0px 0px; } /* The largest text used in the index page title and toptic title etc. */ .maintitle { font-weight: bold; font-size: 22px; font-family: "Trebuchet MS",Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; line-height : 120%; color : #000000; } /* General text */ .gen { font-size : 12px; } .genmed { font-size : 11px; } .gensmall { font-size : 10px; } .gen,.genmed,.gensmall { color : #000000; } a.gen,a.genmed,a.gensmall { color: #006699; text-decoration: none; } a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover { color: #DD6900; text-decoration: underline; } /* The register, login, search etc links at the top of the page */ .mainmenu { font-size : 11px; color : #000000 } a.mainmenu { text-decoration: none; color : #006699; } a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Forum category titles */ .cattitle { font-weight: bold; font-size: 12px ; letter-spacing: 1px; color : #006699} a.cattitle { text-decoration: none; color : #006699; } a.cattitle:hover{ text-decoration: underline; } /* Forum title: Text and link to the forums used in: index.php */ .forumlink { font-weight: bold; font-size: 12px; color : #006699; } a.forumlink { text-decoration: none; color : #006699; } a.forumlink:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Used for the navigation text, (Page 1,2,3 etc) and the navigation bar when in a forum */ .nav { font-weight: bold; font-size: 11px; color : #000000;} a.nav { text-decoration: none; color : #006699; } a.nav:hover { text-decoration: underline; } /* titles for the topics: could specify viewed link colour too */ .topictitle,h1,h2 { font-weight: bold; font-size: 11px; color : #000000; } a.topictitle:link { text-decoration: none; color : #006699; } a.topictitle:visited { text-decoration: none; color : #5493B4; } a.topictitle:hover { text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Name of Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Otwieram RW a tam: bitmap specific for each forum */ td.rowpic { background-color: #FFFFFF; background-image: url(templates/murator/images/cellpic2.jpg); background-repeat: repeat-y; } /* Header cells - the blue and silver gradient backgrounds */ th { color: #FFA34F; font-size: 11px; font-weight : bold; background-color: #006699; height: 25px; background-image: url(templates/murator/images/cellpic3.gif); } td.cat,td.catHead,td.catSides,td.catLeft,td.catRight,td.catBottom { background-image: url(templates/murator/images/cellpic1.gif); background-color:#D1D7DC; border: #FFFFFF; border-style: solid; height: 28px; } /* Setting additional nice inner borders for the main table cells. The names indicate which sides the border will be on. Don't worry if you don't understand this, just ignore it */ td.cat,td.catHead,td.catBottom { height: 29px; border-width: 0px 0px 0px 0px; } th.thHead,th.thSides,th.thTop,th.thLeft,th.thRight,th.thBottom,th.thCornerL,th.thCornerR { font-weight: bold; border: #FFFFFF; border-style: solid; height: 28px; } td.row3Right,td.spaceRow { background-color: #D1D7DC; border: #FFFFFF; border-style: solid; } th.thHead,td.catHead { font-size: 12px; border-width: 1px 1px 0px 1px; } th.thSides,td.catSides,td.spaceRow { border-width: 0px 1px 0px 1px; } th.thRight,td.catRight,td.row3Right { border-width: 0px 1px 0px 0px; } th.thLeft,td.catLeft { border-width: 0px 0px 0px 1px; } th.thBottom,td.catBottom { border-width: 0px 1px 1px 1px; } th.thTop { border-width: 1px 0px 0px 0px; } th.thCornerL { border-width: 1px 0px 0px 1px; } th.thCornerR { border-width: 1px 1px 0px 0px; } /* The largest text used in the index page title and toptic title etc. */ .maintitle { font-weight: bold; font-size: 22px; font-family: "Trebuchet MS",Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; line-height : 120%; color : #000000; } /* General text */ .gen { font-size : 12px; } .genmed { font-size : 11px; } .gensmall { font-size : 10px; } .gen,.genmed,.gensmall { color : #000000; } a.gen,a.genmed,a.gensmall { color: #006699; text-decoration: none; } a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover { color: #DD6900; text-decoration: underline; } /* The register, login, search etc links at the top of the page */ .mainmenu { font-size : 11px; color : #000000 } a.mainmenu { text-decoration: none; color : #006699; } a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Forum category titles */ .cattitle { font-weight: bold; font-size: 12px ; letter-spacing: 1px; color : #006699} a.cattitle { text-decoration: none; color : #006699; } a.cattitle:hover{ text-decoration: underline; } /* Forum title: Text and link to the forums used in: index.php */ .forumlink { font-weight: bold; font-size: 12px; color : #006699; } a.forumlink { text-decoration: none; color : #006699; } a.forumlink:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Used for the navigation text, (Page 1,2,3 etc) and the navigation bar when in a forum */ .nav { font-weight: bold; font-size: 11px; color : #000000;} a.nav { text-decoration: none; color : #006699; } a.nav:hover { text-decoration: underline; } /* titles for the topics: could specify viewed link colour too */ .topictitle,h1,h2 { font-weight: bold; font-size: 11px; color : #000000; } a.topictitle:link { text-decoration: none; color : #006699; } a.topictitle:visited { text-decoration: none; color : #5493B4; } a.topictitle:hover { text-decoration: underline; color : #DD6900; } /* Name of A co to takiego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Lafcadio ale syn Ci się udał, śliczny jest, przystojniak mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts