Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa.

A jakie masz u siebie zamontowane?

No i jeszcze szepnij słówko o drzwiach wejściowych :) Odwiedziłąm dzisiaj Twój album i przykuły moje oko bo niezwykle urodziwe są :wink:

MONKA - Ja mam u siebie okna od lokalnego wytwórcy, na profilach Veki.

Drzwi dębowe robił stolarz według małżonki projektu. Ten sam stolarz robił mi jeszcze drzwi (niemal pancerne :D ) między garażem i częścią mieszkalną oraz schody.

KZE - myślę że to przyzwoita cena. Same 9 połaciówek zwala z nóg. Naprawdę tyle potzrebujesz?

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A co to takiego?????? :o :o

Nie wiem :o :o :o ale ciągle teraz mi się to pojawia :(

the index page title and toptic title etc. */ .maintitle { font-weight: bold; font-size: 22px; font-family: "Trebuchet MS",Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; line-height : 120%; color : #000000; } /* General text */ .gen { font-size : 12px; } .genmed { font-size : 11px; } .gensmall { font-size : 10px; } .gen,.genmed,.gensmall { color : #000000; } a.gen,a.genmed,a.gensmall { color: #006699; text-decoration: none; } a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover { color: #DD6900; text-decoration: underline; } /* The register, login, search etc links at the top of the page */ .mainmenu { font-size : 11px; color : #000000 } a.mainmenu { text-decoration: none; color : #006699; } a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; ........

A co to takiego?????? :o :o

Nie wiem :o :o :o ale ciągle teraz mi się to pojawia :(

the index page title and toptic title etc. */ .maintitle { font-weight: bold; font-size: 22px; font-family: "Trebuchet MS",Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-decoration: none; line-height : 120%; color : #000000; } /* General text */ .gen { font-size : 12px; } .genmed { font-size : 11px; } .gensmall { font-size : 10px; } .gen,.genmed,.gensmall { color : #000000; } a.gen,a.genmed,a.gensmall { color: #006699; text-decoration: none; } a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover { color: #DD6900; text-decoration: underline; } /* The register, login, search etc links at the top of the page */ .mainmenu { font-size : 11px; color : #000000 } a.mainmenu { text-decoration: none; color : #006699; } a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #DD6900; ........

też to czsem widzę 8)

gdybym u nich miała przeliczać swoje...................8 normalnych, 5 połówkowych, 2 olbrzymie tarasowe, 6 połaciówek, 4 piwniczne............ 8)

A Ty co ? Koszary zbudowałaś ? 8)

taki sobie domek :D

http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/45_1024.ts1116929383593.jpg

http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/39_1024.ts1116929114062.jpg

O Tyssenie tyle słyszałem, że jest to markowa, obecna od wielu lat na rynku firma. Szczegółów samych produktów nie znam, bo była to zbyt wysoka półka cenowa.

A jakie masz u siebie zamontowane?

No i jeszcze szepnij słówko o drzwiach wejściowych :) Odwiedziłąm dzisiaj Twój album i przykuły moje oko bo niezwykle urodziwe są :wink:

KZE - myślę że to przyzwoita cena. Same 9 połaciówek zwala z nóg. Naprawdę tyle potzrebujesz?

Jak to tyle potrzebuję? Mam

3 pokoje na poddaszu => 4 okna połaciowe + 2 balkonowe

łazienka=>1 okno

hobby room (43mkw po podłodze) => 4 okna.... (w projekcie były 2.. :-?)

hobby room (43mkw po podłodze) => 4 okna.... (w projekcie były 2.. :-?)

To Ty go zawczasu na ogród zimowy przerób :wink:

Jaki ogród? Przecież jak jest pokój 7.30 na 5.90 i ma z 3 stron połacie dachu to musi troszkę światła wpaść, nie? Poza tym podoba mi się, że 2 okna będą obok siebie na jednej połaci i 2 drugie okna na przeciwległej...

W dodatku wymysliłem, że jakby w przyszłości była potrzeba zwiększenia ilosci pokojów to zawsze w połowie moge postawić scianke i bede miał 2 pokoje po 21,5mkw... :roll: Co prawda hobby room ma być do gry w bilard i robić na etacie siłowni, ale ładne niebo zawsze miło pooglądać, nie? 8) A poza tym jest takie coś jak markizy i zawsze można okna pozasłaniać by słońce nie zrobiło drugiej sauny... (choc nie wiem kiedy będzie ta pierwsza..... :lol: :lol: :lol: )