Joanna i Janusz 13.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 mimi????? Wczoraj grasowała... własnie zerknełam do watku..inspiracje.....uczciwie pisze juz nie wiem o co chodzi.... Bardzo mnie zniesmaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 mimi????? Wczoraj grasowała... własnie zerknełam do watku..inspiracje.....uczciwie pisze juz nie wiem o co chodzi.... Bardzo mnie zniesmaczyła Mnie też Przesadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam niedzielnie kurcze koniec laby się zbliża, buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 mimi????? Wczoraj grasowała... własnie zerknełam do watku..inspiracje.....uczciwie pisze juz nie wiem o co chodzi.... Bardzo mnie zniesmaczyła Mnie też Przesadziła ona już tak dobry miesiąc przesadza swoją drogą dla mnie to pewien szok, jedna osoba a potrafi zrobić zamieszanie na całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 hmmm, nie wiem co napisać jestem w lekkim szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 GRATULKI dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Co do mimi to chyba tzreba pozostawić to bez komentarza, ciężki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku no to całe szczęście że rehabilitacja daje efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Co do mimi to chyba tzreba pozostawić to bez komentarza, ciężki przypadek staram się omijać ją łukiem i nie wdawać w dyskusję bo juz dawno zauważyłam że to nie ma sensu. Ale jak sobie czasem poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku no to całe szczęście że rehabilitacja daje efekty Ja też sie cieszę bo już powoli traciłam nadzieję, a pani neurolog mnie nie pocieszyła to będzie wracać pytanie tylko jak często i jak boleśnie Ale co tam trzeba jakoś życ i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Co do mimi to chyba tzreba pozostawić to bez komentarza, ciężki przypadek staram się omijać ją łukiem i nie wdawać w dyskusję bo juz dawno zauważyłam że to nie ma sensu. Ale jak sobie czasem poczytam Ja też omijam i nic nie pisze ale jak wczoraj poczytałam to mi oczy wychodziłi To jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku no to całe szczęście że rehabilitacja daje efekty Ja też sie cieszę bo już powoli traciłam nadzieję, a pani neurolog mnie nie pocieszyła to będzie wracać pytanie tylko jak często i jak boleśnie Ale co tam trzeba jakoś życ i tyle no to rzeczywiście nie jest tak wesoło oby jak najrzadziej musisz na siebie uważać ale pewnie przy twojej pracy nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Własnie o to chodzi moja praca jest jaka jest Mąż namawia mnie na zmiane pracy, ale mi przychodnia nie za bardzo odpwida, wole pracowac na dyżury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Sama musisz do tego dojrzeć i rozważyć wszystkie za i przeciw. no dobra dla mnie koniec laby, teraz zmykam robić obiad, do zobaczenia później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Sama musisz do tego dojrzeć i rozważyć wszystkie za i przeciw. no dobra dla mnie koniec laby, teraz zmykam robić obiad, do zobaczenia później U mnie jeszcze czas do obiadku Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts