Joanna i Janusz 13.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku to cieszę się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.11.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 wieczor bry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj Monka A ja siedzę soboe na zwolnieniu Ale kiedyś też mi się skończy Ooo cześć Aga Nie powiem że ci zadroszczę bo to zwolnienie i związane jest z pewną dolegliwością ale fajnie by tak było posiedzieć na luzie w domku doelgliwości powoli mijają jest coraz lepiej, mam nadzieję że jak wybiorę kolejne zabiegi to już będzie oki teraz nareszcie mogę się cieszyć siedzeniem w domku to cieszę się!! ja też ja też, ale będę miała jeszcze zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witojcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witojcie... Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Przejrzałem co się działo dziś na forum - ONA znowu wróciła. Czy ta kobieta nie ma domu, rodziny, nie musi gotować, albo coś? Może jej jakoś czas zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Przejrzałem co się działo dziś na forum - ONA znowu wróciła. Czy ta kobieta nie ma domu, rodziny, nie musi gotować, albo coś? Może jej jakoś czas zająć? A co znowu dzisiaj buszowała ja nawet nie czytam, a w tych wątkach w ktorych bywam jej nie było, na moje szczęscie. Mam nadzieję że nie podesle mi pomysłów na moje luksfery Za niskie progi na jej nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam Jak dla mnie to ona jest pogżana i to zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam no tak to wygląda najdziwniejsze jest to że ona wszytko odczytuje inaczej niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam no tak to wygląda najdziwniejsze jest to że ona wszytko odczytuje inaczej niż reszta Bo ona jest inna Ciekawe czy ją nie zastanawia że nikt nikogo się nie czepi atylko ona ma wiecznie jakieś problemy To daje do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Nie ta kolejność ale witam Prezesa bo z Agą to już się dzisiaj witałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam no tak to wygląda najdziwniejsze jest to że ona wszytko odczytuje inaczej niż reszta Bo ona jest inna Ciekawe czy ją nie zastanawia że nikt nikogo się nie czepi atylko ona ma wiecznie jakieś problemy To daje do myslenia no właśnie dla mnie to jest manipulacja a niektórzy jeszcze jej wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Tak, w paru wątkach się objawiła. Ona chyba musi lubić, jakna nią wszyscy naskakują - inaczej sobie tego nie wyobrażam no tak to wygląda najdziwniejsze jest to że ona wszytko odczytuje inaczej niż reszta Bo ona jest inna Ciekawe czy ją nie zastanawia że nikt nikogo się nie czepi atylko ona ma wiecznie jakieś problemy To daje do myslenia no właśnie dla mnie to jest manipulacja a niektórzy jeszcze jej wierzą Ja myslę że to mimipulacja Ale chyba jest takich osób coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Hej monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Hej monka Jak tam domek kiedy w końcu w nim zamieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... Ja nie znam języków obcych i mam problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts