Whisper 13.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 I to jest dobre pytanie Celujemy w połowę grudnia. Żeby tylko kasa była z banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... No to miejmy nadzieje ze nie zaczniesz pisac jak mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... Ja nie znam języków obcych i mam problem z głowy Mimi też nie zna... ale twardo wkleja obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 I to jest dobre pytanie Celujemy w połowę grudnia. Żeby tylko kasa była z banku... czyli przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... Ja nie znam języków obcych i mam problem z głowy Mimi też nie zna... ale twardo wkleja obrazki. w te klocki jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 I to jest dobre pytanie Celujemy w połowę grudnia. Żeby tylko kasa była z banku... czyli przed świętami super choinka, rozpalony kominek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... Ja nie znam języków obcych i mam problem z głowy Mimi też nie zna... ale twardo wkleja obrazki. Miałam takie podejrzenia, ale z racji nieznajomości języka nie wypowiadałm się w tej kwestii Nie zabieram głosu jak się na czyms nie znam Ale podobno zna francuzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. hmm...a jak odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. Może ktos tam szuka takich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. Może ktos tam szuka takich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. hmm...a jak odbiór? Wiesz mysle że skoro nie zna języka to i odbiór ją nie interesuje I daltego tam jest lepiej niż tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 I to jest dobre pytanie Celujemy w połowę grudnia. Żeby tylko kasa była z banku... Rewelka choineczka w nowym domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. hmm...a jak odbiór? Wiesz mysle że skoro nie zna języka to i odbiór ją nie interesuje I daltego tam jest lepiej niż tu Bo przynajmniej nie rozumie slow krytyki w swoja strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ale podobno zna francuzki Zna. Ale i tak już ją ktoś tam poprawiał, że błędy robi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.11.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Dlatego czasami jest zaleta nieznac jezyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. hmm...a jak odbiór? Brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ja z ciekawości aż wlazłem na tego pushpullbara - chyba zaczynam mieć mimimanię... no i jak tam jest? Tak jakoś nijako. Nie ma atmosferki takiej jak u nas, za to mimi wkleja na potęgę... Na przykład butelki od Żywca. Różne rodzaje. Tak jak u nas wklejała kafelki. hmm...a jak odbiór? Wiesz mysle że skoro nie zna języka to i odbiór ją nie interesuje I daltego tam jest lepiej niż tu Bo przynajmniej nie rozumie slow krytyki w swoja strone I jest szczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 I to jest dobre pytanie Celujemy w połowę grudnia. Żeby tylko kasa była z banku... Rewelka choineczka w nowym domciu Nie w domciu tylko przed domciem. Za domciem dokładniej. Parę choineczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts