Aga J.G 14.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo Witaj Jak tam nastrój poprawil się troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jeszcze nie czytałam Obchodzilismy 10te urodziny Michała. Wszystkiego najlepszego dla syna aaa, dziekuję w jego imieniu. Skubaniec stał się "bardzo ważną osobą" i podskakuje Ciekawe co to będzie jak bedize kończył 16 lat nawet nie mów Chyba nie potrafię wychowywać dzieci Bo przecież moje nie są jakieś inne Nie pzresadzaj wszystkie dzieci podskakują sprawdzaja na ile moga sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jeszcze nie czytałam Obchodzilismy 10te urodziny Michała. Wszystkiego najlepszego dla syna aaa, dziekuję w jego imieniu. Skubaniec stał się "bardzo ważną osobą" i podskakuje Ciekawe co to będzie jak bedize kończył 16 lat nawet nie mów Chyba nie potrafię wychowywać dzieci Bo przecież moje nie są jakieś inne Nie pzresadzaj wszystkie dzieci podskakują sprawdzaja na ile moga sobie pozwolić byle by się nie zapędziłi za daleko w tym sprawdzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jeszcze nie czytałam Obchodzilismy 10te urodziny Michała. Wszystkiego najlepszego dla syna aaa, dziekuję w jego imieniu. Skubaniec stał się "bardzo ważną osobą" i podskakuje Ciekawe co to będzie jak bedize kończył 16 lat nawet nie mów Chyba nie potrafię wychowywać dzieci Bo przecież moje nie są jakieś inne Nie pzresadzaj wszystkie dzieci podskakują sprawdzaja na ile moga sobie pozwolić byle by się nie zapędziłi za daleko w tym sprawdzaniu Zapędzi się na tyle na ile Ty mu pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo Witaj Jak tam nastrój poprawil się troche ? Dziękuję, już jest lepiej, a nawet wspaniale, bo w tej całej sytuacji znalazłam dla siebie super dobry argument na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo Witaj Jak tam nastrój poprawil się troche ? Dziękuję, już jest lepiej, a nawet wspaniale, bo w tej całej sytuacji znalazłam dla siebie super dobry argument na TAK To super A zdradzisz jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo Witaj Jak tam nastrój poprawil się troche ? Dziękuję, już jest lepiej, a nawet wspaniale, bo w tej całej sytuacji znalazłam dla siebie super dobry argument na TAK To super A zdradzisz jaki ? Warunkiem - moim - starania się o kolejnego potomka była przeprowadzka, bo teraz byśmy sie nie pomieścili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam poniedziałkowo Witaj Jak tam nastrój poprawil się troche ? Dziękuję, już jest lepiej, a nawet wspaniale, bo w tej całej sytuacji znalazłam dla siebie super dobry argument na TAK To super A zdradzisz jaki ? Warunkiem - moim - starania się o kolejnego potomka była przeprowadzka, bo teraz byśmy sie nie pomieścili ... I życie jest piekne Trzymam kciukasy żeby wszytsko poszło dobrze To kiedy ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 I życie jest piekne Trzymam kciukasy żeby wszytsko poszło dobrze To kiedy ta przeprowadzka Trudno powiedzieć, ale z całą pewnością prędzej niż na gwiazdkę 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 I życie jest piekne Trzymam kciukasy żeby wszytsko poszło dobrze To kiedy ta przeprowadzka Trudno powiedzieć, ale z całą pewnością prędzej niż na gwiazdkę 2006 Kasiu nie pozostaje nic jak trzymac mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 I życie jest piekne Trzymam kciukasy żeby wszytsko poszło dobrze To kiedy ta przeprowadzka Trudno powiedzieć, ale z całą pewnością prędzej niż na gwiazdkę 2006 Kasiu nie pozostaje nic jak trzymac mocno kciuki Nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 I życie jest piekne Trzymam kciukasy żeby wszytsko poszło dobrze To kiedy ta przeprowadzka Trudno powiedzieć, ale z całą pewnością prędzej niż na gwiazdkę 2006 Kasiu nie pozostaje nic jak trzymac mocno kciuki Nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Zmykam do prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Zmykam do prac domowych Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 czesc wszystkim Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe ja mam garaż............. no i poczucie winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe ja mam garaż............. no i poczucie winy Szczęśliwie w nowym domku miejsce garażowe już sobie zaklepałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Co słychać? kolejne wcielenie demona po forum krąży Jak to kolejne wcielenie demona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts