Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe :-?

ja mam garaż............. no i poczucie winy 8) :D :D :D

Szczęśliwie w nowym domku miejsce garażowe już sobie zaklepałam 8)

ja mam zaklepane 2 miejsca.... :oops:

a masz dwa autka? czy masz mieć? 8) :wink:

Na razie jedno, bo zona nie ma prawka. Już 3 lub 4 razy oblała :cry: Trzeba będzie chyba kupić... Oczywiście jakiegoś cienkusia.. :wink:

to nie jest bardzo bezpieczne autko 8)

Do nauki jeźdżenia i jako pierwszy samochód to powinien być OK... Części i kaszty naprawy nie są takie duże..

PS

Gratulacje z okzacji punkta.. 8)

zgadzam się, że na naukęjazdy jest w sam raz

A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe :-?

ja mam garaż............. no i poczucie winy 8) :D :D :D

Szczęśliwie w nowym domku miejsce garażowe już sobie zaklepałam 8)

ja mam zaklepane 2 miejsca.... :oops:

a masz dwa autka? czy masz mieć? 8) :wink:

Na razie jedno, bo zona nie ma prawka. Już 3 lub 4 razy oblała :cry: Trzeba będzie chyba kupić... Oczywiście jakiegoś cienkusia.. :wink:

to nie jest bardzo bezpieczne autko 8)

Do nauki jeźdżenia i jako pierwszy samochód to powinien być OK... Części i kaszty naprawy nie są takie duże..

)

Kze nie żałuj, kup żonie jakieś ładne autko, to szybcej się zmobilizuje do zrobienia prawka. Jak nawet puknie gdzieś na parkingu to podobnie będzie kosztować. Więcej wiary w możliwości żony :D

Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ???

Bo ja nie wiem jak taki okap się podłancza tzn. skąd on czerpie prąd :o :roll:

Zostawiłem kabelek wsytający ze ściany. A co powinienem zostawić? Hmmmm... najlepiej by było podjechac do sklepu z takimi urządzeniami i zobaczyć czy to ma na końcu wtyczkę, czy nie :-?

Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ???

Zostawiłem kabelek wsytający ze ściany. A co powinienem zostawić? Hmmmm... najlepiej by było podjechac do sklepu z takimi urządzeniami i zobaczyć czy to ma na końcu wtyczkę, czy nie :-?

No własnie ja mam zgryz co zostawic czy kable czy już gotowe podejści e pod gniazdko, bo nie iwem co to ustrojstwo ma na końcu :o :roll:

Chyba trzeba jutro wybrac się na wycieczke :-?

Te ustrojstwa z reguly maja wtyczke na koncu