Joanna i Janusz 14.11.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.11.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe ja mam garaż............. no i poczucie winy Szczęśliwie w nowym domku miejsce garażowe już sobie zaklepałam ja mam zaklepane 2 miejsca.... a masz dwa autka? czy masz mieć? Na razie jedno, bo zona nie ma prawka. Już 3 lub 4 razy oblała Trzeba będzie chyba kupić... Oczywiście jakiegoś cienkusia.. to nie jest bardzo bezpieczne autko Do nauki jeźdżenia i jako pierwszy samochód to powinien być OK... Części i kaszty naprawy nie są takie duże.. PS Gratulacje z okzacji punkta.. zgadzam się, że na naukęjazdy jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.11.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Czesc Joasia i JoJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A tak w ogóle, to miałam Wam napisać, że sezon skrobaczkowy został otwarty ...wczoraj auta były białe ja mam garaż............. no i poczucie winy Szczęśliwie w nowym domku miejsce garażowe już sobie zaklepałam ja mam zaklepane 2 miejsca.... a masz dwa autka? czy masz mieć? Na razie jedno, bo zona nie ma prawka. Już 3 lub 4 razy oblała Trzeba będzie chyba kupić... Oczywiście jakiegoś cienkusia.. to nie jest bardzo bezpieczne autko Do nauki jeźdżenia i jako pierwszy samochód to powinien być OK... Części i kaszty naprawy nie są takie duże.. ) Kze nie żałuj, kup żonie jakieś ładne autko, to szybcej się zmobilizuje do zrobienia prawka. Jak nawet puknie gdzieś na parkingu to podobnie będzie kosztować. Więcej wiary w możliwości żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ostatnie badania badania wykazały, że kobiety są potencjalnie lepszymi kierowcami Ale moj mąż w to nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ludziska!!! RW spadł na TRZECIĄ stronę!!! To niedopuszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Dobrze że prezes przyszedł i odszukal wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A jakby prezes nie przyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A jakby prezes nie przyszedł? To spasdlibysmy jeszcze niżej, ale jutro rano ktos by znalazł RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ??? Bo ja nie wiem jak taki okap się podłancza tzn. skąd on czerpie prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A jakby prezes nie przyszedł? To spasdlibysmy jeszcze niżej, ale jutro rano ktos by znalazł RW Znalazłby.... w rynsztoku... wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ??? Bo ja nie wiem jak taki okap się podłancza tzn. skąd on czerpie prąd Zostawiłem kabelek wsytający ze ściany. A co powinienem zostawić? Hmmmm... najlepiej by było podjechac do sklepu z takimi urządzeniami i zobaczyć czy to ma na końcu wtyczkę, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ??? Bo ja nie wiem jak taki okap się podłancza tzn. skąd on czerpie prąd Zostawiłem kabelek wsytający ze ściany. A co powinienem zostawić? Hmmmm... najlepiej by było podjechac do sklepu z takimi urządzeniami i zobaczyć czy to ma na końcu wtyczkę, czy nie No własnie ja mam zgryz co zostawic czy kable czy już gotowe podejści e pod gniazdko, bo nie iwem co to ustrojstwo ma na końcu Chyba trzeba jutro wybrac się na wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A teraz zmykam spać Dobrej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 jestem pierwsza Jakby się ktoś pojawił to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.11.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 heloł co słychać? masz może jakieś wieści od jooli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Prezesie jesteś po elektryce powiedz mi co zostawileś na okap, chcodzi mi czy masz tam kabel czy jakieś gniazdko ??? Bo ja nie wiem jak taki okap się podłancza tzn. skąd on czerpie prąd Zostawiłem kabelek wsytający ze ściany. A co powinienem zostawić? Hmmmm... najlepiej by było podjechac do sklepu z takimi urządzeniami i zobaczyć czy to ma na końcu wtyczkę, czy nie Te ustrojstwa z reguly maja wtyczke na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dzień dobry w baaardzo zimny wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts