badi 16.11.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Muszę lecieć !!!! Młody powinien zdążyć do przedszkola ............... Papatki i............... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g090.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 and you, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam. Przerwa techniczna skończyła się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Coś dziś baaaaardzo kiepskie tempo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 A kiedy zgubiłaś? Proponuję temat dnia: Jaką macie wentylację? Ja mam w projekcie mechaniczną, ale architekt odwodzi mnie od tego w kierunku grawitacyjnej... A poza tyn przy grawitacyjnej nie miałbym tylu rur do zamaskowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam wszystkich Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? Zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam wszystkich Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? Zwiała może przestraszyła się właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.11.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam wszystkich Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? Zwiała może przestraszyła się właścicielki Nie to raczej niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam wszystkich Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? Zwiała może przestraszyła się właścicielki Nie to raczej niemożliwe nie widzę innego powodu. Odpowiednio jędzowata przeciez byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Majka - Ty masz parterówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu I duzo było roboty z tym remontem? A reku też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts