kze 17.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 To może ja zapodam ewentualnie drugi temat dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Majka, czy możesz zrobić kilka zdjęć z tej instalacji i pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Majka, czy możesz zrobić kilka zdjęć z tej instalacji i pokazać? Jestem też za tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo to może czarownica z kotem na ramieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo to może czarownica z kotem na ramieniu... Ten kot na pewno siedział tamtej czarownicy na ramieniu, a to zdjęcie to po prostu powiekszenie tamtego i pokazanie zwierzaczka, który siedział tamtej czarownicy na ramieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Majka, czy możesz zrobić kilka zdjęć z tej instalacji i pokazać? Jestem też za tym... zalana betonem ale bedzie wystawać nagrzewnica i wentylator. No i od strony pokoi wystaje anemostat Nie da sie zrobic zdjęć, ale zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo to może czarownica z kotem na ramieniu... Ten kot na pewno siedział tamtej czarownicy na ramieniu, a to zdjęcie to po prostu powiekszenie tamtego i pokazanie zwierzaczka, który siedział tamtej czarownicy na ramieniu... niby oczy te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo to może czarownica z kotem na ramieniu... Ten kot na pewno siedział tamtej czarownicy na ramieniu, a to zdjęcie to po prostu powiekszenie tamtego i pokazanie zwierzaczka, który siedział tamtej czarownicy na ramieniu... niby oczy te same majka zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zgubiła mi sie moja podobizna nie widział jej ktoś? ale kotek też jest sympatyczny....i lekko zadziorny też mi sie podoba czarownica odeszła w niebyt Ale czarownica też była fajna... nooo to może czarownica z kotem na ramieniu... Ten kot na pewno siedział tamtej czarownicy na ramieniu, a to zdjęcie to po prostu powiekszenie tamtego i pokazanie zwierzaczka, który siedział tamtej czarownicy na ramieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Majka, czy możesz zrobić kilka zdjęć z tej instalacji i pokazać? Jestem też za tym... zalana betonem ale bedzie wystawać nagrzewnica i wentylator. No i od strony pokoi wystaje anemostat Nie da sie zrobic zdjęć, ale zapraszam na wizję lokalną troszkę daleko... i pracować trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 miałam tylko grawitacyjną /4 kanały /łazienka, wc, kuchnia, salon/ Teraz roz[prowadzilismy nawiewna do pokoi - szyby nam parowały wczoraj sie zgubiła, ktos mi chyba ja zaiwanił No, a gdzie kanały masz schowane? W suficie podwieszanym? rury poszły poddaszem. Teraz dopiero robilismy wylewki A na parterze? a na parterze wyszły sufitem Czyli na parterze masz podieszany sufit? I kiedy zdecydowałaś się na zmianę z grawitacyjnej na mechaniczną? (jaki etap budowy) nie mam sufitu podwieszanego. Na parterze tylko anemostaty wyszły w suficie. całe orurowanie poszlo poddaszem. Na jakim etapie? 3 lata po zamieszkaniu Majka, czy możesz zrobić kilka zdjęć z tej instalacji i pokazać? Jestem też za tym... zalana betonem ale bedzie wystawać nagrzewnica i wentylator. No i od strony pokoi wystaje anemostat Nie da sie zrobic zdjęć, ale zapraszam na wizję lokalną Jak bede u tesciów w Krakowie to wcześniej dam znać... Szacuję, że na wiosne będe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 każdy termin dobry Teska odpowiedź poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 To może ja zapodam ewentualnie drugi temat dnia Widzę, że mój temat dnia nie cieszy się popularnoscią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ja raczej nie będę robić podłogówki, bo chcę parkiet na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ja raczej nie będę robić podłogówki, bo chcę parkiet na podłodze I w kuchni, i w przedpokoju, i w łazience bez podłogówki? Nic a nic? Same grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Pa, pa Andrzejko , dobrej nocy. Aga, to Ty biedulka jesteś Dwa miesiące , nieżle Cię połamało. To pewnie od dzwigania czegoś na budowie. Sonika polamało mnie od dźwigania w pracy na budowie raczej cięzki prac nie wykonuje a ostatnio to wogole tylko się przyglądam Nawet po dachu nie poskakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Pa, pa Andrzejko , dobrej nocy. Aga, to Ty biedulka jesteś Dwa miesiące , nieżle Cię połamało. To pewnie od dzwigania czegoś na budowie. Sonika polamało mnie od dźwigania w pracy na budowie raczej cięzki prac nie wykonuje a ostatnio to wogole tylko się przyglądam Nawet po dachu nie poskakałam Jeszcze zdążysz poskakać... Tylko wykuruj się! Zdrowie jest najważniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kze u nas bedzie podłogówka na całym dole oprócz pom. gosp. i małego pokoju, w łazience będzie dodatkowo drabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts