Teska 17.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 maksiu a może ty byś mógł wytropić takie coś co się pojawiło w naszej grupie może upolować, zajmie mu to maks 15 sekund Ale napewno chcecie wiedzieć kto to? Maju coś wiesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 maksiu a może ty byś mógł wytropić takie coś co się pojawiło w naszej grupie może upolować, zajmie mu to maks 15 sekund Ale napewno chcecie wiedzieć kto to? Maju coś wiesz???? to naprawde nie takie proste, w tym przypadku bo ta osoba skutecznie sie ukrywa, ale dojde w koncu do prawdy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 maksiu a może ty byś mógł wytropić takie coś co się pojawiło w naszej grupie może upolować, zajmie mu to maks 15 sekund Ale napewno chcecie wiedzieć kto to? Maju coś wiesz???? nie. jak nie wiem napewno to nie zgaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Aaaaa, to tutaj tak fajnie się plotkuje I sami znajomi Wpisałam się i... do zobaczenia za jakieś 2 lata, jak przeczytam wszystko od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 maksiu a może ty byś mógł wytropić takie coś co się pojawiło w naszej grupie może upolować, zajmie mu to maks 15 sekund Ale napewno chcecie wiedzieć kto to? Maju coś wiesz???? to naprawde nie takie proste, w tym przypadku bo ta osoba skutecznie sie ukrywa, ale dojde w koncu do prawdy m. Maksiu zerknij jak cos na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Aaaaa, to tutaj tak fajnie się plotkuje I sami znajomi Wpisałam się i... do zobaczenia za jakieś 2 lata, jak przeczytam wszystko od początku szybciej Ci pójdzie, wystarczy czytać same streszczenia /na górze każdej strony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ja rozumiem, ale ilość rurek, gęstość ich rozłożenia itp. czy i gdzie umieścić kaloryfer, jaką podłogę (grubośc wylewki) itp. Warto mieć ogólna koncepcję. Ale skoro inni nie mają precyzyjnie określonego to i ja nie musze. A w temacie tarasu to pocieszyłaś mnie, że nie trzeba wylewki i w sumie robi się razem z podjazdem... To nie tak. Nie rób podłogówki na chybił-trafił. Potem się biorą narzekania, że podłogówka jest be. Przede wszystkim skoro decydujesz się ogrzewać większą powierzchnię to nie żałuj rurek. Nagminnie robione są instalacje gdzie rozstaw rurek wynosi 20-30 cm, a potem są narzekania że podłogówka nie dogrzewa, że żylaki robią sie od podłogówki i inne. Ja mam 140m2 podłogówki zarówno na parterze jaki na poddaszu, przy gęstości rurek co 10 cm, a przy ścianach zewnętrznych pierwsze 4 zwoje co 5 cm. Jedynym grzejnikiem jest drabinka zainstalowana w małej łazience, jak do tej pory jeszcze nie włączona, bo nie było takiej potrzeby. Temperatura 21C dzień, 20C noc, bez najmniejszego problemu. Eksperymentalnie nie instalowałem drzwi między przedsionkiem a resztą domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ja rozumiem, ale ilość rurek, gęstość ich rozłożenia itp. czy i gdzie umieścić kaloryfer, jaką podłogę (grubośc wylewki) itp. Warto mieć ogólna koncepcję. Ale skoro inni nie mają precyzyjnie określonego to i ja nie musze. A w temacie tarasu to pocieszyłaś mnie, że nie trzeba wylewki i w sumie robi się razem z podjazdem... To nie tak. Nie rób podłogówki na chybił-trafił. Potem się biorą narzekania, że podłogówka jest be. Przede wszystkim skoro decydujesz się ogrzewać większą powierzchnię to nie żałuj rurek. Nagminnie robione są instalacje gdzie rozstaw rurek wynosi 20-30 cm, a potem są narzekania że podłogówka nie dogrzewa, że żylaki robią sie od podłogówki i inne. Ja mam 140m2 podłogówki zarówno na parterze jaki na poddaszu, przy gęstości rurek co 10 cm, a przy ścianach zewnętrznych pierwsze 4 zwoje co 5 cm. Jedynym grzejnikiem jest drabinka zainstalowana w małej łazience, jak do tej pory jeszcze nie włączona, bo nie było takiej potrzeby. Temperatura 21C dzień, 20C noc, bez najmniejszego problemu. Eksperymentalnie nie instalowałem drzwi między przedsionkiem a resztą domu A projekt robiłeś? Chodzi mi o to, że na etapie stanu surowego mam watpliwość czy podłogówka i gres, czy drewno i kaloryferki w salonie. Ot moje rozterki. A poza tym chciałbym mieć taras z kostki i mam watpliwość czy nie trzeba nic wylewać. Ale na szczęście okazało się, że nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.11.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Mały komunikat: w związku z podjęciem moderacji m.in tego działu forum oświadczam, że od dziś przestaje polować na punkty, gdyż mając techniczne możliwosci manipulacji chce uniknąć ewntualnego posądzenia o nią. pozdrawiam maksiu OOOOOO gratulejszyn i jak dla mnie to tez sobie poluj wierzę w Twoją uczciwość A tymczasem do jutra, zmykam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu ja też w kwestii zmiany podpisu pod nickiem: czy mogę zamiat "lider forum" czy takie tam, dostać np. podpisik "mama Haneczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu ja też w kwestii zmiany podpisu pod nickiem: czy mogę zamiat "lider forum" czy takie tam, dostać np. podpisik "mama Haneczki" Zobaczymy co na nasze pomysły powie admin... To spadam! Do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu ja też w kwestii zmiany podpisu pod nickiem: czy mogę zamiat "lider forum" czy takie tam, dostać np. podpisik "mama Haneczki" Zobaczymy co na nasze pomysły powie admin... nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Maksiu ja też w kwestii zmiany podpisu pod nickiem: czy mogę zamiat "lider forum" czy takie tam, dostać np. podpisik "mama Haneczki" Zobaczymy co na nasze pomysły powie admin... nie da się w tej sprawie władny jest tylko administrator, moderator nie moze tego uczynic, prosze abyscie zrozumieli ze moderator i administrator to dwie rozne funkcje, ze tak powiem administrator moze wszystko, a moderator o wiele mniej. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 halo koalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 chyba pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam wieczorowo Maksiu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 hej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ranking RW 1. kze - 1132. Whisper - 1103. maksiu - 774. kasztanka - 765. fizyk - 646. Majka - 577. Joanna i Janusz - 538. SławekD-żonka - 509. Sonika - 4810. badi - 3711. Moniś - 3612. Teska - 3413. facio - 3314. Aga J.G - 2515. Jezier - 2416. monka - 2317. Olkalybowa - 2118. markus_gdynia 1819. andrzejka - 1520. Agniesia - 1421. joola - 1322. Funia - 1223. Jane - 1024. Wojty,verunia - 9,26. Janussz, kasia64 - 628. ania - 529. Ewuś, Paty, Jajcek - 432. damiangajda, Jacek69 - 334. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 237. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jak tak patrzę na ten ranking to się zastanawiam jak ja mogłam aż tyle punktów zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ranking RW 19. andrzejka - 15 aż 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts