SławekD-żonka 18.11.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A u nas wylewka na poddaszu prawie sucha, dzisiaj podcinamy drzwi i będzie mozna grac w pingla Na ten rok roboty chyba skończone. Obudowa kominka może w styczniu. Narazie czekamy na projekt. Powoli zaczną się przestoje na budowach albo raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A u nas wylewka na poddaszu prawie sucha, dzisiaj podcinamy drzwi i będzie mozna grac w pingla Na ten rok roboty chyba skończone. Obudowa kominka może w styczniu. Narazie czekamy na projekt. No to Majka chyba zorganizujesz jakis turneij RW w pingla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają Uwazaj, bo karnawal juz niedlugo.... jeszcze wezmiemy to na serio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają Uwazaj, bo karnawal juz niedlugo.... jeszcze wezmiemy to na serio.... zacznijcie juz ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają rozumiem, że Sylwester u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają Uwazaj, bo karnawal juz niedlugo.... jeszcze wezmiemy to na serio.... zacznijcie juz ćwiczyć ćwiczenia to jedno ale skąd wytrzasnąć odpowiednią kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają rozumiem, że Sylwester u Was? a ja się już martwiłam że przed telewizorem przyjdzie nam siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.11.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają rozumiem, że Sylwester u Was? Sylwek przyjedzie? Może być, chociaż jeszcze nie wiem, czy zdążymy wrócic z gór. Ale bal karnawalowy na nieocieplonym poddaszu zawsze może być ćwiczenia to jedno ale skąd wytrzasnąć odpowiednią kieckę faktycznie taka ocieploną ciężko wytrzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada Kasiu, miałam już dawno napisać, że zdjęcie Waszej Dzieci jest prześliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało My tez go nie chcemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało My tez go nie chcemy!!!!! ale u nas był już rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało My tez go nie chcemy!!!!! ale u nas był już rano Monka mozesz go sobie spokojnie zatrzymac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.11.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada Kasiu, miałam już dawno napisać, że zdjęcie Waszej Dzieci jest prześliczne . Dziękuje baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało My tez go nie chcemy!!!!! To kto go bierze od nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W temacie tańców: ale u nas snieg pada żeby go tylko do nas nie przywiało My tez go nie chcemy!!!!! To kto go bierze od nas??? Kasiu na mnie nie licz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.11.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Co za czasy - dają coś darmo i nikt nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Co za czasy - dają coś darmo i nikt nie chce Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts