Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Teraz mi się przypomniało fajne zdarzenie. Kiedyś przyszedł elektryk i poszedł coś robić na poddaszu. Nikt o tym nie wiedział, że On jest. Ja miałem coś załatwić w mieście. Wypuściłem na posesje psa. Rottweilera. Ten elektryk miał na drugą zmianę. Dostał podobno naganę :lol: .

Aha. Pies mu zeżarł kanapki, ale i tak nie wypuścił.

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Teraz mi się przypomniało fajne zdarzenie. Kiedyś przyszedł elektryk i poszedł coś robić na poddaszu. Nikt o tym nie wiedział, że On jest. Ja miałem coś załatwić w mieście. Wypuściłem na posesje psa. Rottweilera. Ten elektryk miał na drugą zmianę. Dostał podobno naganę :lol: .

Aha. Pies mu zeżarł kanapki, ale i tak nie wypuścił.

Jakby Whisper mial takiego psa to pewnie tez by nie mial problemow z elektrykiem i glazurnikami ;-)

Swoja droga chyba kazdy przed wykonczeniowka powinien sie obowiazkowo zaopatrzec w takiego pieska :lol:

Zleciłem murarzom pewną robotę, do której niezbyt się garnęli. Powiedziałem, że jak skończą to literek wódeczki będzie. I na poparcie słów postawiłem ten literek na huśtawce. Pilnował tej wódeczki wilczur i rottweiler. Zrobili chłopy szybciej niż się spodziewałem. I widzę taki widok. Jeden drażni psy z jednej strony ogrodzenia, a z drugiej drugi próbuje wejść. Jednak nie odważył się. Mówię: obiecałem, to teraz możecie sobie tę wódeczkę wziąć. Jednak długo nie nadwyrężałem ich cierpliwości :lol: .