lafcadio 28.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ładnie to tak samemu się bawić i robić sobie punkciki ??? Dzień doberek. Lafcadio, on tylko chce zrobić to co ty - dojść do pierwszego miejsca lafcadio - masz konkurencję... No właśnie Królu ! Musisz coś z tym zrobić koniecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ładnie to tak samemu się bawić i robić sobie punkciki ??? Dzień doberek. Lafcadio, on tylko chce zrobić to co ty - dojść do pierwszego miejsca lafcadio - masz konkurencję... No właśnie Królu ! Musisz coś z tym zrobić koniecznie ... Dopóki ta konkurencja mi nie zagraża to nie muszę nic robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Dzien Dobry!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Widze, że juz prawie komplet osób mamy... To może zapodam pytanie dnia: Jakiego koloru macie okna? Ja myslałem o plastikowych i mahoń od zewnatrz. A w środku? Chyba też mahoń, ale podobno białe tak nie przytłaczają. Zresztą kolory wybiera Żona, ale chciałbym poznać Waszą opinię i info jak zrobiliscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Dopóki ta konkurencja mi nie zagraża to nie muszę nic robic... No sami widzicie !!! Co to za król !!! Jeżeli coś robi to tylko dla SIEBIE dla innych to nic !!! Widać czarno na białym że czas zmienić króla na lepszego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Widze, że juz prawie komplet osób mamy... To może zapodam pytanie dnia: Jakiego koloru macie okna? Ja myslałem o plastikowych i mahoń od zewnatrz. A w środku? Chyba też mahoń, ale podobno białe tak nie przytłaczają. Zresztą kolory wybiera Żona, ale chciałbym poznać Waszą opinię i info jak zrobiliscie... Takie dwukolorowe tak jakoś wyglądają jak się je otworzy ... Widać że skrzydło jest innego koloru na zewnątrz a innego od środka. Jeżeli miałbym wybierać to albo całe białe albo całe w okleinie. Ale my mamy drewniane i problemu nie ma ... No ale to wszystko jest kwestią gustu a o gustach ... wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Widze, że juz prawie komplet osób mamy... To może zapodam pytanie dnia: Jakiego koloru macie okna? Ja myslałem o plastikowych i mahoń od zewnatrz. A w środku? Chyba też mahoń, ale podobno białe tak nie przytłaczają. Zresztą kolory wybiera Żona, ale chciałbym poznać Waszą opinię i info jak zrobiliscie... Czesc Kze!!! My mamy drewniane, w kolorze teak'owym (chyba).....nie przytlaczaja nas dwukolorowe okna chyba nie wygladaja zbyt ciekawie kiedy sa otwarte (np balkon)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie mi też za bardzo dwukolorowe nie podobaja się... Ale czy jak będzie okno koloru mahoń to od wewnątrz nie będzie jakoś tak smutno, przytłaczająco, czy coś w tym rodzaju? To mówicie, że mając drewniane i do tego kolor ok. ciemny braz (tak jak mahoń) i wygląda od środka, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie mi też za bardzo dwukolorowe nie podobaja się... Ale czy jak będzie okno koloru mahoń to od wewnątrz nie będzie jakoś tak smutno, przytłaczająco, czy coś w tym rodzaju? To mówicie, że mając drewniane i do tego kolor ok. ciemny braz (tak jak mahoń) i wygląda od środka, OK? Mi zawsze drewniane rzeczy kojarza sie z cieplem, nie ze smutkiem.... i wygladaja oki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie mi też za bardzo dwukolorowe nie podobaja się... Ale czy jak będzie okno koloru mahoń to od wewnątrz nie będzie jakoś tak smutno, przytłaczająco, czy coś w tym rodzaju? To mówicie, że mając drewniane i do tego kolor ok. ciemny braz (tak jak mahoń) i wygląda od środka, OK? Mi zawsze drewniane rzeczy kojarza sie z cieplem, nie ze smutkiem.... i wygladaja oki!!!!! Mojej Żonie też drewno kojarzy się z ciepłem. Dlatego np. koniecznie chce mieć drewno salonie.. Ale jak masz jasne sciany to czy takie ciemno brązowe ramy nie powoduja jakiejś dysharmoni... Jesli wyglada OK to będę optował za wersją dwustronny mahoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 mamy drewniane i to w kolorze ciemny teak /chyba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie mi też za bardzo dwukolorowe nie podobaja się... Ale czy jak będzie okno koloru mahoń to od wewnątrz nie będzie jakoś tak smutno, przytłaczająco, czy coś w tym rodzaju? To mówicie, że mając drewniane i do tego kolor ok. ciemny braz (tak jak mahoń) i wygląda od środka, OK? Mi zawsze drewniane rzeczy kojarza sie z cieplem, nie ze smutkiem.... i wygladaja oki!!!!! Mojej Żonie też drewno kojarzy się z ciepłem. Dlatego np. koniecznie chce mieć drewno salonie.. Ale jak masz jasne sciany to czy takie ciemno brązowe ramy nie powoduja jakiejś dysharmoni... Jesli wyglada OK to będę optował za wersją dwustronny mahoń. Na razie mamy sciany pomalowane na bialo i drewniane okna wygladaja super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kze - my okna mamy całe białe to teroria - a praktyka: wewnątrz białe na zewnątrz - szkoda słów ale to przez zaniedbanie nie moje! - już kiedyś tu o tym pisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No własnie mi też za bardzo dwukolorowe nie podobaja się... Ale czy jak będzie okno koloru mahoń to od wewnątrz nie będzie jakoś tak smutno, przytłaczająco, czy coś w tym rodzaju? To mówicie, że mając drewniane i do tego kolor ok. ciemny braz (tak jak mahoń) i wygląda od środka, OK? Królu w żaden sposób nie przytłaczają ! Są super extra odlotowe i wyglądają znacznie lepiej niż białe plastykowe ! U mnie kolor bodaj 45S (oznaczenie M&S) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kze - my okna mamy całe białe to teroria - a praktyka: wewnątrz białe na zewnątrz - szkoda słów ale to przez zaniedbanie nie moje! - już kiedyś tu o tym pisałam... Otóż to! My mamy w mieszkaniu całe białe pcv na zewnątrz są po 3 latach żółtawe (u mnie się nie sprawdziło że nie żółkną - a wcale nie były najtańsze) drewno nawet jak się niszczy i starzeje to z charakterem i urokiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 UWAGA: pospolite ruszenie, wsparcie bardzo mile widziane - czy się zgadzacie czy nie, odpiszcie proszę, że tylko pralki z tradycyjnym ładowaniem, O TUTAJ Sławek się upiera, że u nas będzie tylko pralka z ładowaniem od góry, strasznie mnie to denerwuje, bo on pralkę w życiu dotknął może 2 razy i to jak miał wszystko nastawione, proszek nasypany, miał tylko coś dołożyć, zamknąć i nadusić start no ale teściowa ma taką ładowaną od góry... Proszę o wsparcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 UWAGA: pospolite ruszenie, wsparcie bardzo mile widziane - czy się zgadzacie czy nie, odpiszcie proszę, że tylko pralki z tradycyjnym ładowaniem, O TUTAJ Sławek się upiera, że u nas będzie tylko pralka z ładowaniem od góry, strasznie mnie to denerwuje, bo on pralkę w życiu dotknął może 2 razy i to jak miał wszystko nastawione, proszek nasypany, miał tylko coś dołożyć, zamknąć i nadusić start no ale teściowa ma taką ładowaną od góry... Proszę o wsparcie... Może byc? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=938510#938510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No pewno Kze - dzięki baaaaaaardzo Troszke mnie mężuś zdenerwował - to tak, jakbym ja się upierała by kupił taka golarke a nie inną i obstawała przy swoim, nawet jeśli dotknę toto tylko przy odkurzaniu. Przepraszam, że niejako wciągam Was w 'konflikcik rodzinny', ale kogo mam prosić jak nie Was - z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.11.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ładnie to tak samemu się bawić i robić sobie punkciki ??? Dzień doberek. Lafcadio, on tylko chce zrobić to co ty - dojść do pierwszego miejsca lafcadio - masz konkurencję... No właśnie Królu ! Musisz coś z tym zrobić koniecznie ... Dopóki ta konkurencja mi nie zagraża to nie muszę nic robic... Przyjdzie czas i na Ciebie sasiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts