Jajcek 29.11.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam w sloneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. PS W końcu kumple z RW muszą trzymać się razem, nie? No pewno że tak Przy okazji dziękuję Wam za pralkę A Jajcek gdzie Ty widzisz słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. PS W końcu kumple z RW muszą trzymać się razem, nie? No pewno że tak Przy okazji dziękuję Wam za pralkę A Jajcek gdzie Ty widzisz słońce Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie szczęściarz u mnie za oknem śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Sławek spytał się co to jest RW do pralki się nie da przekonać, ale i tak będzie na moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A tak wogóle witam brygadę RW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Brygada RW wita monkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. Ja tam nie w ciemno bo się oświeciłam ale też za Majką staję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. Ja tam nie w ciemno bo się oświeciłam ale też za Majką staję Stajecie za Majką, żeby wzięła na siebie całą złość maksia, jak wpadnie na małe banowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Proszę bardzo: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56607 Ale zacznij tak od 25 strony. Niczego nie sugeruje, sama wyciągniesz wnioski po lekturze. Przebrnałem przez stronki od 25... Oj ostro było.. Pamietam, że kiedyś był takich forumowicz, który z większością kłócił się i zadawał dziene pytania. Zdaje się leon zwał sie... Widać co i raz pojawia się ktoś, kto powoduje zejście dyskusji z merytoryki na ... (prosze sobie coś wstawić). PS Jak widać google to dobra rzecz. Słyszałem już o nowym czasowniku: googlować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. Ja tam nie w ciemno bo się oświeciłam ale też za Majką staję Stajecie za Majką, żeby wzięła na siebie całą złość maksia, jak wpadnie na małe banowanko? nieee no przecież maksiu to niesamowicie spokojny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Brygada RW wita monkę! czyżby pracka dzisiaj i przy okazji mały odpoczynek od wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. Ja tam nie w ciemno bo się oświeciłam ale też za Majką staję Stajecie za Majką, żeby wzięła na siebie całą złość maksia, jak wpadnie na małe banowanko? jak juz stoicie za mną, to może ktoś pomasowałby mi plecy W krzyżach mnie łupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. Ja tam nie w ciemno bo się oświeciłam ale też za Majką staję Stajecie za Majką, żeby wzięła na siebie całą złość maksia, jak wpadnie na małe banowanko? Prezesie.. jaka złość... gdybym wpadł w złość to dziś zamiast gratulować Majce pisalibyście petycje o przywrócenie Majeczce usera na forum, tak jak zauważyła Monka (pozdrawiam) jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem, ale z racji pełnionej funkcji nie mogę opowiadać sie po żadnej ze stron w jakimkolwiek konflikcie jaki pojawi się na forum, a prawda jest taka że Majeczka regulamin złamała i to jest FAKT bezdyskusyjny. Więc prosze o skończenie tej dyskusji, bo ja naprawde nie chce wracać do tego tematu, ale jeśli koniecznie będziecie go odgrzewać to zrobicie Majeczce krzywde.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Brygada RW wita monkę! czyżby pracka dzisiaj i przy okazji mały odpoczynek od wykończeniówki Oui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 jak juz stoicie za mną, to może ktoś pomasowałby mi plecy W krzyżach mnie łupie Kze za Tobą stoi. Z nim zagadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witam. Widze, że coś jakoś smutno sie zrobiło... Nie wiem o co chodzi z tym banem, ale w ciemno staję za Majką. PS W końcu kumple z RW muszą trzymać się razem, nie? Wręcz przeciwnie. Za sprawą Majki mieliśmy wczoraj kabater jak się patrzy. Nawet ze wskazaniem na medycynę, bo po zaaplikowaniu końskiej dawki pacjentowi jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Sławek spytał się co to jest RW do pralki się nie da przekonać, ale i tak będzie na moje A co On? W czołgach był? Musi mieć klapę od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Sławek spytał się co to jest RW do pralki się nie da przekonać, ale i tak będzie na moje A co On? W czołgach był? Musi mieć klapę od góry? Może sprawę wyjaśni co następuje: on jedynak jest, a jego mama ma taką pralkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts