Majka 29.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Sławek spytał się co to jest RW do pralki się nie da przekonać, ale i tak będzie na moje A co On? W czołgach był? Musi mieć klapę od góry? Może sprawę wyjaśni co następuje: on jedynak jest, a jego mama ma taką pralkę... lepsza od przodu teraz zony rządy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dal sie malzonek przekonac co do pralki ? A slonce umnie za oknem caly czas swieci i to dosc intesywnie Sławek spytał się co to jest RW do pralki się nie da przekonać, ale i tak będzie na moje A co On? W czołgach był? Musi mieć klapę od góry? Może sprawę wyjaśni co następuje: on jedynak jest, a jego mama ma taką pralkę... czas odciąć pępowinkę a tak wogóle ten kto pierze niech wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Może sprawę wyjaśni co następuje: on jedynak jest, a jego mama ma taką pralkę... Hmmm... ja też jedynak, moja mama zmywarki nie ma i mieć nigdy nie zamierzala, a ja zmywarkę mieć muszę. Kurde, ja to potrafię się postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Może sprawę wyjaśni co następuje: on jedynak jest, a jego mama ma taką pralkę... Hmmm... ja też jedynak, moja mama zmywarki nie ma i mieć nigdy nie zamierzala, a ja zmywarkę mieć muszę. Kurde, ja to potrafię się postawić... żona nie chce myć garów i tobie zleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A kto się praniem głównie zajmuje? Statystycznie rzecz ujmując, podejrzewam, że Ty, a nie Sławek. Jeżeli tak, to powiedz, że narzędzia pracy wybierasz sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 czas odciąć pępowinkę a tak wogóle ten kto pierze niech wybiera Z tą pępowiną to ciężka sprawa - ale walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie ma tak. U mnie, pomimo pierwszych zaparć /"ja nie wiem, co gdzie się włącza" . Pranie nastawia ten, kto jest w domu. Tomek do zmywarki tez na początku nie podchodził, mówił, że nie wie, gdzie kostke się wrzuca.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A kto się praniem głównie zajmuje? Statystycznie rzecz ujmując, podejrzewam, że Ty, a nie Sławek. Jeżeli tak, to powiedz, że narzędzia pracy wybierasz sobie sama Ja się zajmuję praniem i cały czas mu mówię, że skoro on się tego nie tyka, to nie ma prawa głosu ... no ale jego mama taką ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A kto się praniem głównie zajmuje? Statystycznie rzecz ujmując, podejrzewam, że Ty, a nie Sławek. Jeżeli tak, to powiedz, że narzędzia pracy wybierasz sobie sama Ten wniosek już wczoraj podsuwałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 czas odciąć pępowinkę a tak wogóle ten kto pierze niech wybiera Z tą pępowiną to ciężka sprawa - ale walczę to musi być metoda małych kroczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie ma tak. U mnie, pomimo pierwszych zaparć /"ja nie wiem, co gdzie się włącza" . Pranie nastawia ten, kto jest w domu. Tomek do zmywarki tez na początku nie podchodził, mówił, że nie wie, gdzie kostke się wrzuca.............. Będziemy na swoim - sami, to będzie szkolenie Swoją drogą na przykładzie Sławka widać, jak silny wpływ ma przykład rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A kto się praniem głównie zajmuje? Statystycznie rzecz ujmując, podejrzewam, że Ty, a nie Sławek. Jeżeli tak, to powiedz, że narzędzia pracy wybierasz sobie sama Ja się zajmuję praniem i cały czas mu mówię, że skoro on się tego nie tyka, to nie ma prawa głosu ... no ale jego mama taką ma... Powiedz mu, że na takiej ładowanej od góry ciężko piwo postawić jak się wkłada rzeczy do pralki. Zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A kto się praniem głównie zajmuje? Statystycznie rzecz ujmując, podejrzewam, że Ty, a nie Sławek. Jeżeli tak, to powiedz, że narzędzia pracy wybierasz sobie sama Ja się zajmuję praniem i cały czas mu mówię, że skoro on się tego nie tyka, to nie ma prawa głosu ... no ale jego mama taką ma... Powiedz mu, że na takiej ładowanej od góry ciężko piwo postawić jak się wkłada rzeczy do pralki. Zrozumie. Grunt to znaleźć odpowiedni argument... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Powiedz mu, że na takiej ładowanej od góry ciężko piwo postawić jak się wkłada rzeczy do pralki. Zrozumie. no to jest argument sukces gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Powiedz mu, że na takiej ładowanej od góry ciężko piwo postawić jak się wkłada rzeczy do pralki. Zrozumie. Zaje fajny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No, my tu gadu gadu a dziewczynki styg... znaczy... tego... a końcówka blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No, my tu gadu gadu a dziewczynki styg... znaczy... tego... a końcówka blisko. jak blisko, bo skaner włączyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja się w strzelanie nie bawię - przynajmniej chwilowo - bo mi się streszczać okrutnie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja się w strzelanie nie bawię - przynajmniej chwilowo - bo mi się streszczać okrutnie nie chce może Prezes zwolni z tego obowiązku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts