mirek_gdynia 30.11.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzieńdoberek Jak tam budowa? Markus Ty masz dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hejka !!!! Jakoś ostatnio nie miałam weny, żeby tu zaglądać ................ Cześć. I co duże zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzieńdoberek Jak tam budowa? Markus Ty masz dziennik budowy? Tak w ogóle mam Tyle tylko, że ostatniego wpisu o odbiorze budynku dokonał Powiatowy Inspektorat nadzoru Budowlanego w lutym Chyba, że pytasz o Forumowy Dziennik Budowy, a takowego nigdy nie pisałem. Kiepski ze mnie literat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzieńdoberek Jak tam budowa? Markus Ty masz dziennik budowy? Tak w ogóle mam Tyle tylko, że ostatniego wpisu o odbiorze budynku dokonał Powiatowy Inspektorat nadzoru Budowlanego w lutym A muratorowego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witajcie jak się tworzy stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzieńdoberek Jak tam budowa? Markus Ty masz dziennik budowy? Tak w ogóle mam Tyle tylko, że ostatniego wpisu o odbiorze budynku dokonał Powiatowy Inspektorat nadzoru Budowlanego w lutym A muratorowego nie masz? Jakoś nie widziałem potrzeby ekspiacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witajcie jak się tworzy stronę www? Trzeba mieć adres pod którym bedą dostepne. Następnie kawałek dysku na serwerze, gdzie wgra się pliku zawierajace kod np. html. Strona www to np. strona na krórej zamieściłem własnie ten post. A takie strony mozna modyfikować za pomocą nawet programu notatnik. Jak przeczytasz tego posta to kliknij na nim prawym przyciskiem myszki i wybierz <pokaż źródło>. Zobaczysz kod html aktualnej strony RW. Tylko nie wiem czy to nie jest zalokowane.. Generalnie temat rzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dobra, serwer własny mam , nawet strone mam ale chce sie nauczyć stworzyc taka stronę, z działającymi okienkami, z tłem, ruszającymi sie obiektami, przekierowaniami, modyfikacjami itp. Generalnie temat rzeka - dawaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dobra, serwer własny mam , nawet strone mam ale chce sie nauczyć stworzyc taka stronę, z działającymi okienkami, z tłem, ruszającymi sie obiektami, przekierowaniami, modyfikacjami itp. Generalnie temat rzeka - dawaj więcej Ja kiedyś kupiłem CD z podstawami programowania w html. Nie lepiej wynająć programistę. Majka, strona w html'u musi mieć nagłowek (header) i ciało (body). W nagłówku są deklaracje, a w body treść strony. Linijka po linijce. np, Tekst powinno dać Tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A generalnie wystarczy w googl (coś Ci mówi ta nazwa... ) wpisać html i jest full stron o darmowych kursach z html np. http://www.kurshtml.boo.pl/ http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ http://www.signs.pl/html/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ktory darmowy edytor jest najbardziej "rozwiniety"? - pajączek - EdHTML - EzHTML - Extra page - KED - Website Pro który mam pobrać, dam sobie radę w obsłudzę i ma duzo mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ktory darmowy edytor jest najbardziej "rozwiniety"? - pajączek - EdHTML - EzHTML - Extra page - KED - Website Pro który mam pobrać, dam sobie radę w obsłudzę i ma duzo mozliwości Ja bawiłem się pajączkiem. Jest OK. Ambitna jesteś Majka. Osobiście polecałbym programiste. Na prawdę samemu można porobić błędy. Po co tracić czas na takie rzeczy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ktory darmowy edytor jest najbardziej "rozwiniety"? - pajączek - EdHTML - EzHTML - Extra page - KED - Website Pro który mam pobrać, dam sobie radę w obsłudzę i ma duzo mozliwości Ja bawiłem się pajączkiem. Jest OK. Ambitna jesteś Majka. Osobiście polecałbym programiste. Na prawdę samemu można porobić błędy. Po co tracić czas na takie rzeczy...? nie lubię czegoś nie umieć Mam własnego programistę, ale on nie ma czasu. Wzięcie obcego - wykluczone. Czy pajączek wystarczy na w miarę profesjonalna stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja bawiłem się pajączkiem. Jest OK. Ambitna jesteś Majka. Osobiście polecałbym programiste. Na prawdę samemu można porobić błędy. Po co tracić czas na takie rzeczy...? nie lubię czegoś nie umieć Mam własnego programistę, ale on nie ma czasu. Wzięcie obcego - wykluczone. Czy bardzo się narażę, gdy e tym miejscu dodam, że Majeczka jest z Krakowa ... Chyba trzeba pomyśleć o przerzuceniu Cię do resortu finansów... w tej obronie to troszku się marnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam łapię oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Lafcadio, ja pochodze z gór, więc nie jestem oszczędną krakowianką Do finasów raczej nie pajączek, wersja darmowa się ściąga flashget'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ktory darmowy edytor jest najbardziej "rozwiniety"? - pajączek - EdHTML - EzHTML - Extra page - KED - Website Pro który mam pobrać, dam sobie radę w obsłudzę i ma duzo mozliwości Ja bawiłem się pajączkiem. Jest OK. Ambitna jesteś Majka. Osobiście polecałbym programiste. Na prawdę samemu można porobić błędy. Po co tracić czas na takie rzeczy...? nie lubię czegoś nie umieć Mam własnego programistę, ale on nie ma czasu. Wzięcie obcego - wykluczone. Czy pajączek wystarczy na w miarę profesjonalna stronę? Do zrobienia w miarę profesjonalną to i notepad (notatnik) Ci wystarczy. Strona html to dokument tekstowy. Jeśli chcesz pobawić się i masz z dużo czasu to weź Pajączka. Jesli to ma być np. strona firmowa Twojej firmy to weź programistę. Jeśli chcesz to dam Ci namiary na znajomą programistkę stron internetowych i za parę stów napisze Ci jak sie patrzy cały mini portalik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts