mirek_gdynia 30.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Coś mi to wygląda na teatr jednego aktora. Majka - tak całkiem serio - moja propozycja to http://www.trawelka.plDomena jest wolna. Nazwa oznacza spolszczenie rodzaju biletu na londyńskie metro, tzn. travel card Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 travella to domena Rainbow Tours, nie powinnam chyba im wchodzić w drogę ale zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Markusie, czaisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 1066? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Markusie, czaisz się? Oczywiście, że tak Dziękuję koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dzis dzień łaskawości dla rekordowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Markus gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 markus ale z Ciebie farciarz !!! pogratulować kolejnego punkciora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ktory darmowy edytor jest najbardziej "rozwiniety"? - pajączek - EdHTML - EzHTML - Extra page - KED - Website Pro który mam pobrać, dam sobie radę w obsłudzę i ma duzo mozliwości Ja bawiłem się pajączkiem. Jest OK. Ambitna jesteś Majka. Osobiście polecałbym programiste. Na prawdę samemu można porobić błędy. Po co tracić czas na takie rzeczy...? nie lubię czegoś nie umieć Mam własnego programistę, ale on nie ma czasu. Wzięcie obcego - wykluczone. Czy pajączek wystarczy na w miarę profesjonalna stronę? Do zrobienia w miarę profesjonalną to i notepad (notatnik) Ci wystarczy. Strona html to dokument tekstowy. Jeśli chcesz pobawić się i masz z dużo czasu to weź Pajączka. Jesli to ma być np. strona firmowa Twojej firmy to weź programistę. Jeśli chcesz to dam Ci namiary na znajomą programistkę stron internetowych i za parę stów napisze Ci jak sie patrzy cały mini portalik.. Majka jest ambitna i sama chce się zmagać z materią masz Aga rację Strone firmowa mam, ale uważam, że szanowny małzonek nie zrobił jej najlepiej. Chce sie nauczyć, aby albo móc ja poprawić, albo wskazać, gdzie ma poprawić /czytaj "jak poprawić / gdzie rozpakować pajączka? Do program files, czy na pulpit? Do files. PS Sorry byłem super pilnie zajęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 kze, juz zrobione, nawet gmeram w nim. musze dokładniej instrukcje poczytać. Czy od razu mam podawać nazwę serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 tak na powaznie to znalazłam 3 świetne ale nie wiem, czy rejestrować je na pl i com.pl, czy tylko na neostradzie, gdzie mam za darmo A http://www.majka.neostrada.com.pl/ lub http://www.majka.podroze.pl/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Streszczenie odcinka 1065: - strona rodziła się w bólach, pierwsze skurcze ogłosiła Andrzejka wczoraj o 19:43 by zakończyć się rozwiązaniem przy udziale akuszerki Majki w dniu dzisiejszym o 15:45 (czy w redakcji Muratora serwer nie aktualizuje automatycznie czasu przy przejściu z letniego na zimowy?) - tradycyjnie było obżarstwo i opilstwo, po czym nastąpił dylemat " w zdrowym ciele czosnek czuć " - wpływ rozrzedzonego powietrza na html, czyli jak góralka zabrała się za tworzenie strony internetowej - robiłem za nadwornego błazna o czym można sie przekonać naocznie stronę wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 kze, juz zrobione, nawet gmeram w nim. musze dokładniej instrukcje poczytać. Czy od razu mam podawać nazwę serwera? Lepiej najpierw poczytaj.. Ja wiem, że nie święci garnki lepią, ale .. Jesli tego nie robiłaś to najpierw poczytaj. Poza tym Ty jako manager powinnaś skoncentrować się na tym, by umieć pokazać co jest nie tak i jak powinno działać. Nie powinnaś rozpraszać się na pisanie strony. Czemu? Później będziesz chciała robić poprawki. I zacznie Ci się rozjeżdźać. A poza tym jak piszesz musisz wziąc pod uwagę, że niektórzy uzywają Internet Explorer, a niektórzy na Netscape... tak więc aby dobrze napisać strony www powinnaś je testować na tych 2 przegladarkach,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 http://www.trawelka.pl wydaje się nieobstawione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 jest nieobstawione. Jak czegos nie umiem, to trudno mi żądac prawidłowego wykonania. Strona ma byc testowa. Chcę wiedzieć, czy da sie przeskoczyć "nie da się", "nie ma mozliwości technicznych" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 jest nieobstawione. Jak czegos nie umiem, to trudno mi żądac prawidłowego wykonania. Strona ma byc testowa. Chcę wiedzieć, czy da sie przeskoczyć "nie da się", "nie ma mozliwości technicznych" itp. W informatyce nie ma niemozliwych rzeczy. Jest tylko kwestia czasu i pieniędzy. Dlatego jak coś chcesz to mówisz i ma zostać zaprogramowane. Nie daj sobie wcisnąć ciemnoty!!! PS W końcu jestem na studiach MBA IT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nieobstawione są też http://www.majkatravel.pl/i http://www.majka.travel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka - a jakie wycieczki będziesz organizować? Dokąd? Stacjonarne, czy objazdówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ja to wszystko wiem, ale jedynemu informatykowi /ktorego wolno mi mieć/ płace w naturze Widocznie kiepsko, bo mówi często "ten typ tak ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka - a jakie wycieczki będziesz organizować? Dokąd? Stacjonarne, czy objazdówki? ja mam małe biuro od 7 lat głównie sprzedaż agencyjna. Chce, aby ruszyła bardziej sprzedaz internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts