kze 30.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ja to wszystko wiem, ale jedynemu informatykowi /ktorego wolno mi mieć/ płace w naturze Widocznie kiepsko, bo mówi często "ten typ tak ma" W naturze??? To musisz mu więcej płacić.. Albo wyślij go na szkolenie... informatyczne oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ja to wszystko wiem, ale jedynemu informatykowi /ktorego wolno mi mieć/ płace w naturze Widocznie kiepsko, bo mówi często "ten typ tak ma" A którą domenę wybrałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka - a jakie wycieczki będziesz organizować? Dokąd? Stacjonarne, czy objazdówki? ja mam małe biuro od 7 lat głównie sprzedaż agencyjna. Chce, aby ruszyła bardziej sprzedaz internetowa No to podczep się pod travel.planet, wakacje.pl lub ewakacje.pl Jak chcesz zrealizować sprzedaż internetową? Płatność kartą? Przelewem? Pamiętasz o potwierdzaniu zamówień mailem? A bazę danych z wycieczkami jaka masz? Oracle, access? Jak się Twoje biuro podróży nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka! a jaki masz adres internetowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka - a jakie wycieczki będziesz organizować? Dokąd? Stacjonarne, czy objazdówki? ja mam małe biuro od 7 lat głównie sprzedaż agencyjna. Chce, aby ruszyła bardziej sprzedaz internetowa No to podczep się pod travel.planet, wakacje.pl lub ewakacje.pl Jak chcesz zrealizować sprzedaż internetową? Płatność kartą? Przelewem? Pamiętasz o potwierdzaniu zamówień mailem? A bazę danych z wycieczkami jaka masz? Oracle, access? Jak się Twoje biuro podróży nazywa? - tam sie podczepiaja organizatorzy nie agenci - płatność kartą i przelewem - potwierdzam i tak gówno z tego wychodzi. - mam linki do organizatorów i wyszukiwarkę tui co to oracle i asses? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ja to wszystko wiem, ale jedynemu informatykowi /ktorego wolno mi mieć/ płace w naturze Widocznie kiepsko, bo mówi często "ten typ tak ma" A którą domenę wybrałaś???? nie powiem dopóki nie zaklepię. Będa z rozszerzeniami neostrada.pl Zmieniam teraz neo na jeszcze większą i wykorzystuje promocje 1zet przez pół roku./muszę na inny telefon/ W związku z tym nie wiem, czy domeny zarezerwowane na inna umowę beda działały. Więc nie będe ich blokować, póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Oki, wszystko wiem Tymczasem lecę do domku i może po drabinki Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majka - a jakie wycieczki będziesz organizować? Dokąd? Stacjonarne, czy objazdówki? ja mam małe biuro od 7 lat głównie sprzedaż agencyjna. Chce, aby ruszyła bardziej sprzedaz internetowa No to podczep się pod travel.planet, wakacje.pl lub ewakacje.pl Jak chcesz zrealizować sprzedaż internetową? Płatność kartą? Przelewem? Pamiętasz o potwierdzaniu zamówień mailem? A bazę danych z wycieczkami jaka masz? Oracle, access? Jak się Twoje biuro podróży nazywa? - tam sie podczepiaja organizatorzy nie agenci - płatność kartą i przelewem - potwierdzam i tak gówno z tego wychodzi. - mam linki do organizatorów i wyszukiwarkę tui co to oracle i asses? Microsoft Access - to baza danych. Tak user friendly, która wchodzi w skład Microsoft Office'a Oracle - to juz duża baza danych Tobie potrzena porządnego programu na prezentacji oferty firmy, wyszukiwania wycieczek, rezerwacji wycieczek, automatycznego wysyłania potwierdzenia itp. Aby sprzedawać przez internet to musisz rozpocząć od stworzenia swojego portaliku, a potem reklama np. banner, okienko pop up wyskakujace w onet.pl itp. Skąd klienci maja wiedzieć, że masz taką firmę i jest mozliwość rezerwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 no własnie wzięłam się do stworzenia a raczej do poznania mozliwości bo z tworzeniem to narazie idzie mi po grudzie. Jak sie robi aktywną ramkę /przycisk/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Majeczko!Twoj maz jest informatykiem??!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie do końca. Pisze programy wykorzystywane w elektrotechnice. Nie zna się /jak widać/ na tworzeniu stron. Ale robi za domowe guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ??????????????????????? .................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie do końca. Pisze programy wykorzystywane w elektrotechnice. Nie zna się /jak widać/ na tworzeniu stron. Ale robi za domowe guru no owszem .......... strona nie jest profesjonalna!!!!!!!!!!! zajrzyj tutaj http://www.margotravel.com.pl ..... to strona mojej przyjaciolki-tez ma biuro podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie do końca. Pisze programy wykorzystywane w elektrotechnice. Nie zna się /jak widać/ na tworzeniu stron. Ale robi za domowe guru no owszem .......... strona nie jest profesjonalna!!!!!!!!!!! zajrzyj tutaj ..... to strona mojej przyjaciolki-tez ma biuro podrozy rany, gdzie mam zaglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 no taaaaaaaaam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dobra byłam ładnie kolorystycznie. Ale to strona organizatora, nie agenta. Margo ma troche swoich imprez, a na imprezy innych organizatorów nie da się "wejść". Potrzebują co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dobra byłam ładnie kolorystycznie. Ale to strona organizatora, nie agenta. Margo ma troche swoich imprez, a na imprezy innych organizatorów nie da się "wejść". Potrzebują co innego nie chodzi o to czy organizuje czy nie ...... ale ladnie ma zrobiona strone a to strona zrobiona uwaga!!! w wordzie! http://www.biskupin.wroc.pl/~mago/default.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ta fajna bez wodotryskowale czytelna i profesjonalna http://www.retman.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam wieczorowo witaj AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts