kasztanka 30.11.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga a czemu nie chcesz szafek na gorze? ladna kuchnia ........ nawet atrakcyjna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a zmywarka nie powinna byc po lewej stronie od zlewu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ....bry wieczor!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga baaardzo ladna kuchnia!!!! U mnie tez w zasadzie nie ma gornych szafek.... (pisze w zasadzie, bo mam 2 dla ozdoby.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a zmywarka nie powinna byc po lewej stronie od zlewu???? Kasztanka a czemu po lewej stronie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga baaardzo ladna kuchnia!!!! U mnie tez w zasadzie nie ma gornych szafek.... (pisze w zasadzie, bo mam 2 dla ozdoby.... ) ja tez mysle o dwoch tak dla dopelnienia i dla herbaty,kawy i podrecznych kubkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a zmywarka nie powinna byc po lewej stronie od zlewu???? Kasztanka a czemu po lewej stronie????????? kurcze nie wiem ...........tak mi w sklepie powiedzieli ....... ze niby wygodniej dla praworecznych .......musze to przeanalizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga baaardzo ladna kuchnia!!!! U mnie tez w zasadzie nie ma gornych szafek.... (pisze w zasadzie, bo mam 2 dla ozdoby.... ) ja tez mysle o dwoch tak dla dopelnienia i dla herbaty,kawy i podrecznych kubkow Moje beda na szklanki i kieliszki, bo w szufladach raczej tego trzymac nie bede..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a zmywarka nie powinna byc po lewej stronie od zlewu???? Kasztanka a czemu po lewej stronie????????? kurcze nie wiem ...........tak mi w sklepie powiedzieli ....... ze niby wygodniej dla praworecznych .......musze to przeanalizowac Ja jestem praworeczna i u siebe w mieszkaniu mielismy zmywarke po lewej stronie i bylo mi malo wygodnie...... moze ja jakas lewa jestem...... teraz tylko po prawej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 a zmywarka nie powinna byc po lewej stronie od zlewu???? Kasztanka a czemu po lewej stronie????????? kurcze nie wiem ...........tak mi w sklepie powiedzieli ....... ze niby wygodniej dla praworecznych .......musze to przeanalizowac Ja jestem praworeczna i u siebe w mieszkaniu mielismy zmywarke po lewej stronie i bylo mi malo wygodnie...... moze ja jakas lewa jestem...... teraz tylko po prawej!!!! mhm to moze kolo jakis dziwny......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 to mowisz /piszesz ze po prawej od zlewu??!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja mam po prawej i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 to mowisz /piszesz ze po prawej od zlewu??!!!!!! Najlepiej będzie jedną z lewej, a drugą z prawej. A co. Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 to mowisz /piszesz ze po prawej od zlewu??!!!!!! najlepiej będzie jedną z lewej, a drugą z prawej. A co. Jak szaleć to szaleć hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Zapraszam na lanie woskuhttp://www.stolat.com/cards/andrzejki5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 I trochę andrzejkowych przysłów Gdy święty Andrzej ze śniegiem przybieży, sto dni śnieg na polu leży. Śnieg na Andrzeja dla zboża zła nadzieja. Na świętego Andrzeja trza kożucha dobrodzieja. Jeżeli na świętego Andrzeja wiatr i mgła, to od Bożego Narodzenia będzie sroga zima. Gdy w Andrzeja deszcz lub słota, w grudniu drogi bez błota. Święty Andrzej wróży szczęście i szybkie zamęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Swiece dla poprawy nastrojuhttp://www.andrzejki.ezoteria.pl/22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts