Teska 01.12.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A może buty panny ustawią http://www.andrzejki.ezoteria.pl/butki.jpg PYTANIE DNIA: czy są tu jakieś PANNY????????????? chyba nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Może się któraś przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Zapomniałam się pochwalić - Mamy skończony dach Już nam nie będzie padało do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dzien Doberek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Kolia gratuluje dachu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cieszę się jak gwizdek dzisiaj pojedziemy zobaczyć jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Kolia - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cieszę się jak gwizdek dzisiaj pojedziemy zobaczyć jak to wygląda Koniecznie zrobcie zdjecia...... my tez chcemy zobaczyc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Czesc Majka!!! Skad ja to znam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cieszę się jak gwizdek dzisiaj pojedziemy zobaczyć jak to wygląda Koniecznie zrobcie zdjecia...... my tez chcemy zobaczyc!!!!! Jak pojedziemy to już będzie ciemno to raczej nie wyjdą, ale jak chcecie zobaczyć jak to do tej pory wyglądało to tutaj widać http://halinairobert.photosite.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? pamięta, pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups oooo Nigdy sie Tobie to nie zdarza? Wytłumaczę. T ma dzisiaj wyklad /kolejny z 6ciu/ . W aucie miał jeszcze sobie go przemysleć, więc ja kierowałam. Polowę drogi był spokój, dojechalismy do Kraka, a on /uważaj, hamuj, ruszaj, jedź, po co hamujesz /pieszy na przejściu /, pchaj się /przez skrzyzowanie /. Do tego macha grabiami O malo co nie zostałam wdową P.S 20 lat jeżdżę autem bezwypadkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Zapomniałam się pochwalić - Mamy skończony dach Już nam nie będzie padało do środka gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cześć Asiu Kolia - ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Joasiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups oooo Nigdy sie Tobie to nie zdarza? Wytłumaczę. T ma dzisiaj wyklad /kolejny z 6ciu/ . W aucie miał jeszcze sobie go przemysleć, więc ja kierowałam. Polowę drogi był spokój, dojechalismy do Kraka, a on /uważaj, hamuj, ruszaj, jedź, po co hamujesz /pieszy na przejściu /, pchaj się /przez skrzyzowanie /. Do tego macha grabiami O malo co nie zostałam wdową P.S 20 lat jeżdżę autem bezwypadkowo to rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts