SławekD-żonka 01.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups oooo Nigdy sie Tobie to nie zdarza? Wytłumaczę. T ma dzisiaj wyklad /kolejny z 6ciu/ . W aucie miał jeszcze sobie go przemysleć, więc ja kierowałam. Polowę drogi był spokój, dojechalismy do Kraka, a on /uważaj, hamuj, ruszaj, jedź, po co hamujesz /pieszy na przejściu /, pchaj się /przez skrzyzowanie /. Do tego macha grabiami O malo co nie zostałam wdową P.S 20 lat jeżdżę autem bezwypadkowo Oj zdarza się zdarza - choćby ostatnia akcja z pralką A jak ja prowadzę, to jest tak samo, ale ja też mu tak nadaję, bo on się mi chyba starzeje i pewnych rzeczy nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups oooo Nigdy sie Tobie to nie zdarza? Wytłumaczę. T ma dzisiaj wyklad /kolejny z 6ciu/ . W aucie miał jeszcze sobie go przemysleć, więc ja kierowałam. Polowę drogi był spokój, dojechalismy do Kraka, a on /uważaj, hamuj, ruszaj, jedź, po co hamujesz /pieszy na przejściu /, pchaj się /przez skrzyzowanie /. Do tego macha grabiami O malo co nie zostałam wdową P.S 20 lat jeżdżę autem bezwypadkowo Oj zdarza się zdarza - choćby ostatnia akcja z pralką A jak ja prowadzę, to jest tak samo, ale ja też mu tak nadaję, bo on się mi chyba starzeje i pewnych rzeczy nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 witam wszystkich mam chwilke to poklikam z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 ciekawe, kiedy odezwie się jakiś mąż, aby zabrać głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Zapomniałam się pochwalić - Mamy skończony dach Już nam nie będzie padało do środka gratulacje kolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 ciekawe, kiedy odezwie się jakiś mąż, aby zabrać głos? Mój choć też tu siedzi na forum - szczęśliwie tu nie zagląda PS: Monka gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witajcie panną nie jestem, ale mogę zostać wdową, jak mnie jeszcze raz wqrzy małżonek Ups oooo Nigdy sie Tobie to nie zdarza? Wytłumaczę. T ma dzisiaj wyklad /kolejny z 6ciu/ . W aucie miał jeszcze sobie go przemysleć, więc ja kierowałam. Polowę drogi był spokój, dojechalismy do Kraka, a on /uważaj, hamuj, ruszaj, jedź, po co hamujesz /pieszy na przejściu /, pchaj się /przez skrzyzowanie /. Do tego macha grabiami O malo co nie zostałam wdową P.S 20 lat jeżdżę autem bezwypadkowo najważniejsze że przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... dobre rady, wskazania są w cenie Ale nie podskakiwanie, wymachiwanie rekoma Mi to przeszkadza, zlości i nie pomaga w skutecznej jeździe. Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... dobre rady, wskazania są w cenie Ale nie podskakiwanie, wymachiwanie rekoma Mi to przeszkadza, zlości i nie pomaga w skutecznej jeździe. Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. Majka jestes the best!!!!! Ja swojemu jak mnie wkurzyl, wyjelam kluczyki ze stacyjki i wysiadlam na srodku skrzyzowania....... na szczescie byl maly ruch...... a miny nie zapomne do konca zycia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... dobre rady, wskazania są w cenie Ale nie podskakiwanie, wymachiwanie rekoma Mi to przeszkadza, zlości i nie pomaga w skutecznej jeździe. Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. majka ty to jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Super!!!! Czyli juz na wakacje u siebie???? U nas tempo szalone, mamy coraz mniej czasu i jeszcze mnostwo do zrobienia, ale do konca grudnia musimy sie przeprowadzic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... dobre rady, wskazania są w cenie Ale nie podskakiwanie, wymachiwanie rekoma Mi to przeszkadza, zlości i nie pomaga w skutecznej jeździe. Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. ja mojego na razie tylko tym straszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Monka gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 streszczam -zmiesmaczona samotnością otworzyła Andrzejka próbując zwabić nas na różne sposoby - niczym zjawa pojawiła się Olkalybowa jeszcze raz witam -potem były pożegnania a następnie pierwsze grudniowe powitania. - kolię rozpiera duma z racji ukończenia dachu - resztę stronki zajęła sesnsacyjna wiadomość jak to majki małż igra z życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts