monka 01.12.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Super!!!! Czyli juz na wakacje u siebie???? U nas tempo szalone, mamy coraz mniej czasu i jeszcze mnostwo do zrobienia, ale do konca grudnia musimy sie przeprowadzic..... W wakacje raczej nie da rady ale jesień to kto wie, może się uda. Ciągle nie sprzedaliśmy działki za którą mamy finansować dalszą część budowy Moniś dacie radę, może nie wszystko będzie skończone ale na pewno da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Super!!!! Czyli juz na wakacje u siebie???? U nas tempo szalone, mamy coraz mniej czasu i jeszcze mnostwo do zrobienia, ale do konca grudnia musimy sie przeprowadzic..... W wakacje raczej nie da rady ale jesień to kto wie, może się uda. Ciągle nie sprzedaliśmy działki za którą mamy finansować dalszą część budowy Moniś dacie radę, może nie wszystko będzie skończone ale na pewno da się mieszkać dlaczego nie sprzedaliście? Nie ma chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.12.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Super!!!! Czyli juz na wakacje u siebie???? U nas tempo szalone, mamy coraz mniej czasu i jeszcze mnostwo do zrobienia, ale do konca grudnia musimy sie przeprowadzic..... W wakacje raczej nie da rady ale jesień to kto wie, może się uda. Ciągle nie sprzedaliśmy działki za którą mamy finansować dalszą część budowy Moniś dacie radę, może nie wszystko będzie skończone ale na pewno da się mieszkać No to trzymam kciuki za sprzedaz dzialki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czesc Monka!!!!!!!!! I GRATULACJE!!!!!!!!! dzięki od razu się obudziłam Co slychac w wielkim swiecie?????? ano jakoś do przodu ciągniemy i w przyszłym tygodniu zaczynamy więźbę A co u was? święta już w domku? Super!!!! Czyli juz na wakacje u siebie???? U nas tempo szalone, mamy coraz mniej czasu i jeszcze mnostwo do zrobienia, ale do konca grudnia musimy sie przeprowadzic..... W wakacje raczej nie da rady ale jesień to kto wie, może się uda. Ciągle nie sprzedaliśmy działki za którą mamy finansować dalszą część budowy Moniś dacie radę, może nie wszystko będzie skończone ale na pewno da się mieszkać dlaczego nie sprzedaliście? Nie ma chętnych? są ale głównie zwiedzacze no i działkę mamy nie po tej stronie miejscowości która jest preferowana przez kupujących. No ale mam nadzieję że na wiosne pójdzie bo tam gdzie ludziska szukają to już działek prawie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No to trzymam kciuki za sprzedaz dzialki!!!!!!! Ja się przyłączam, jak tak razem potrzymamy to może szybciej się uda sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No to trzymam kciuki za sprzedaz dzialki!!!!!!! trzymaj, trzymaj, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Gratulki Monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.12.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majka jakbys pisala o moim mezu..... mój na szczęście się hamuje... Mojego czasami musze przyhamowac.......... dobre rady, wskazania są w cenie Ale nie podskakiwanie, wymachiwanie rekoma Mi to przeszkadza, zlości i nie pomaga w skutecznej jeździe. Kiedyś /dawno temu/ jak cos takiego zrobił, to go wysadziłam na pustej drodze. niezła babka--- to komentarz mojego małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Od dobrych 10 minut dzwonię by zapisać młodą do ortopedy, albo zajęte albo nikt nie podnosi ale do rekordu mi brakuje - kiedyś na 3. dzień się dostałam wyjątkowe lalunie tam pracują, co im nigdy do niczego nie spieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Od dobrych 10 minut dzwonię by zapisać młodą do ortopedy, albo zajęte albo nikt nie podnosi ale do rekordu mi brakuje - kiedyś na 3. dzień się dostałam wyjątkowe lalunie tam pracują, co im nigdy do niczego nie spieszno To tak jakbym dzwoniła do NFZ-tu, niektórzy są po prostu niereformowalni niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Witam wszystkich! ciekawe, kiedy odezwie się jakiś mąż, aby zabrać głos? Odzywam się i zabieram głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ale macie pomysły: - na środku skrzyżowania - wysadzić na pustkowiu bo machał Ale 20 lat bez stłuczki to na prawdę imponujace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 - wysadzić na pustkowiu bo machał i ruszał paszczą jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A ja ciągle dzwonię i ciągle ... ^&%^%#$$%C... cisza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 - wysadzić na pustkowiu bo machał i ruszał paszczą jeszcze Co mogło być jeszcze bardziej denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 - wysadzić na pustkowiu bo machał i ruszał paszczą jeszcze Co mogło być jeszcze bardziej denerwujące jak ruszał w szybkim tempie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... To już wiesz co możesz jej kupić na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts