monka 01.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... No to gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 - wysadzić na pustkowiu bo machał i ruszał paszczą jeszcze Co mogło być jeszcze bardziej denerwujące jak ruszał w szybkim tempie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... To już wiesz co możesz jej kupić na Mikołaja Może po pradziadtku da się załatwić kilkuletniego cienkusia.. Na pierwsze 2-3 lata (gdzie człowiek głownie uczy się jeździć i gdzie jest największe prawdopodobieństwo stłuczki) powinien wystarczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... No to gratulki!!! Dzięki. Żona bardzo denerwowała sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... GRATULACJE:-))))))))) To ostatnie zdanie się nie liczy!!! A ja się dodzwoniłam, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... To już wiesz co możesz jej kupić na Mikołaja citroenka małego, albo peugotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... To już wiesz co możesz jej kupić na Mikołaja Może po pradziadtku da się załatwić kilkuletniego cienkusia.. Na pierwsze 2-3 lata (gdzie człowiek głownie uczy się jeździć i gdzie jest największe prawdopodobieństwo stłuczki) powinien wystarczyc.. Na pewno, jak sobie przpomnę moje pierwsze manewry to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 - wysadzić na pustkowiu bo machał i ruszał paszczą jeszcze Co mogło być jeszcze bardziej denerwujące jak ruszał w szybkim tempie to na pewno Ruszanie paszczą w szybkim tempie zawsze denerwuje. Jak kobiety to robią to mnie tez denewuje. Zawsze staram się powiedzieć Żonie by powiedziała spokojnie o co chodzi i że już rozumiem, tak więc nie musi ciagle tego samego powtarzać. Skutkuje. czasami tylko słyszę, że jestem głuchman i za pierwszy razem nie słyszę, dlatego mi powtarza. Ale ja słyszę, tylko przez grzeczność nie prowadzę dyskusji, tylko robię swoje. Ja lubię ciszę i spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... GRATULACJE:-))))))))) To ostatnie zdanie się nie liczy!!! A ja się dodzwoniłam, ufff Dzięki i Tobie również gratuluję (dodzwonienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Przez to wszystko jeszcze Kze nie qpi żonie autka ... A propo autka i zony. Przed chwilą dzowniła Żona i ]ZDAŁA EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!! chyba za 4-tym razem... To już wiesz co możesz jej kupić na Mikołaja citroenka małego, albo peugotka Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... To trzeba cioteczce wyperswadować już to autko - w końcu sa już nowsze modele, bardziej bezpieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... To trzeba cioteczce wyperswadować już to autko - w końcu sa już nowsze modele, bardziej bezpieczne... w innych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... To trzeba cioteczce wyperswadować już to autko - w końcu sa już nowsze modele, bardziej bezpieczne... Na razie od cioteczki kupimy tego cienkusia (po pradziatku). Cioteczka kończy mały domek (ale nie korzysta z forum muratora) i teraz nie miałaby kasy na nowy samochód. Poza tym 4 letnia corsa to 15tyś. A 6 letnia z małym przebiegiem (10tyś na rok) to może za 10tyś by się kupiło... A za 2 lata Zoncia nauczyłaby się już dobrze jećdzić i byłoby OK. Poza tym taki cienkuś 7letni to 3-3.5tyś. Da się przeżyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... To trzeba cioteczce wyperswadować już to autko - w końcu sa już nowsze modele, bardziej bezpieczne... w innych kolorach Cieoteczka jest pod 50-tke i .. nadal panna. Tak więc musiałbym znaleźć samochód na który lecą faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Cieoteczka jest pod 50-tke i .. nadal panna. Tak więc musiałbym znaleźć samochód na który lecą faceci... Nasz sekretarka ma 54 lata i też stara panna - ma czerwonego getza, a wcześniej miała czerwonego matiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żona będzie polowała na corsunię swojej chrzestnej. Ciotka mało jeździ i dba o samochód. Ale corsa ma dopiero 4 lata i pewnie jeszcze ze 2 lata ciotka pojeździ... To trzeba cioteczce wyperswadować już to autko - w końcu sa już nowsze modele, bardziej bezpieczne... w innych kolorach Cieoteczka jest pod 50-tke i .. nadal panna. Tak więc musiałbym znaleźć samochód na który lecą faceci... To już sam powinieneś wiedzieć jakie modele się podobaja facetom, jak mogę tylko powiedzieć że czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Getz? Co to za marka? Ciekawe czemu słow "p anna" zostało zastapione -----? Ale ja nie wiem kto może polecieć na 50-letnią p_annę? Musiała by byc bardzo bogata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Getz to Hyundai http://www.hyundai.netkam.com.pl/getz01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Getz to Hyundai http://www.hyundai.netkam.com.pl/getz01.jpg Aaaa Hyundai ... Czyli Hu..daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 01.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 coś tak zastygło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts