lafcadio 02.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 No wypraszam sobie ! Brodę też ma czystą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 i pompon również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Halooooooooooooo gdzie jesteście, piszcie coś, sił do pracy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Halooooooooooooo gdzie jesteście, piszcie coś, sił do pracy brak Z Majką dyskutowałem na priv'a o stronach http://www... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Halooooooooooooo gdzie jesteście, piszcie coś, sił do pracy brak Z Majką dyskutowałem na priv'a o stronach http://www... aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Dobra, to ja mam propozycję, zróbmy sobie mapkę RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Znajdźcie gdzie budujecie http://foto.onet.pl/upload/9/16/_557781_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Hello przelotem ale tu świątecznie Ps. a tego Mikołaja to skąś znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć Funia, co słychac dobrego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Znajdźcie gdzie budujecie http://foto.onet.pl/upload/9/16/_557781_n.jpg Ja mam łatwe zadanie Akurat Warszawę zaznaczyli dyżym czerwonym prostokatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Halooooooooooooo gdzie jesteście, piszcie coś, sił do pracy brak Z Majką dyskutowałem na priv'a o stronach http://www... aaaaaaaaa No wiesz... Nie mozna planów strategicznych omawiac na forum publicznym.. W końcu konkurencja nie spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć Funia, co słychac dobrego??? Po staremu a z nowinek - to 27 grudnia wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Halooooooooooooo gdzie jesteście, piszcie coś, sił do pracy brak Z Majką dyskutowałem na priv'a o stronach http://www... aaaaaaaaa No wiesz... Nie mozna planów strategicznych omawiac na forum publicznym.. W końcu konkurencja nie spi... Czujnym trzeba być zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć Funia, co słychac dobrego??? Po staremu a z nowinek - to 27 grudnia wracam do pracy A z Hanią kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć Funia, co słychac dobrego??? Po staremu a z nowinek - to 27 grudnia wracam do pracy A co tak szybko? Nie masz jakiegoś zaległego urlopu? Spieszy Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ja mam łatwe zadanie Akurat Warszawę zaznaczyli dyżym czerwonym prostokatem... Poznań tez na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.12.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Cześć Funia, co słychac dobrego??? Po staremu a z nowinek - to 27 grudnia wracam do pracy A z Hanią kto będzie? Moja mama, ale jak długo nie wiadomo, bo jest po chemii i nie wiadomo czy do końca wytruli jej to paskudztwo czy coś przez przypadek nie wróci Ale sama bardzo chce być z Hanulą i na hasło "opiekunka" wkurza się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A co tak szybko? Nie masz jakiegoś zaległego urlopu? Spieszy Ci się? Raczej nie mam wyjścia a zaległy urlop jest, ale musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Moja mama, ale jak długo nie wiadomo, bo jest po chemii i nie wiadomo czy do końca wytruli jej to paskudztwo czy coś przez przypadek nie wróci Ale sama bardzo chce być z Hanulą i na hasło "opiekunka" wkurza się okrutnie Tak by było dla Hani najlepiej - najlepsza opieka Oby Twoja mama już nie musiała wracać na chemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A co tak szybko? Nie masz jakiegoś zaległego urlopu? Spieszy Ci się? Raczej nie mam wyjścia a zaległy urlop jest, ale musi poczekać Ja miałam 36 dni zaległego urlopu po macierzyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts