kasia64 03.12.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Cześć Funiu!! Jak tam się miewa Haneczka? http://img403.imageshack.us/img403/4900/bells37gk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 sobotnie przelotne Pa Funia Ty ostatnio jak przeciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 dobry wieczorek Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.12.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Nio dobra to Ja sie z wijam do domciu Paa i milego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? witeczka budowa jak dla mnie troche za wolno ogrzewanie juz prawie skonczone-w poniedzialek podlogowka a we wtorek zalewanie podlogi mamy stelaze do wc i wybrane kafle na dol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Nio dobra to Ja sie z wijam do domciu Paa i milego klikania paaaa a gdzie ty pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Nio dobra to Ja sie z wijam do domciu Paa i milego klikania Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? witeczka budowa jak dla mnie troche za wolno ogrzewanie juz prawie skonczone-w poniedzialek podlogowka a we wtorek zalewanie podlogi mamy stelaze do wc i wybrane kafle na dol:) Że za wolno to się domyślam chyba wszyscy tak mają Na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? witeczka budowa jak dla mnie troche za wolno ogrzewanie juz prawie skonczone-w poniedzialek podlogowka a we wtorek zalewanie podlogi mamy stelaze do wc i wybrane kafle na dol:) Że za wolno to się domyślam chyba wszyscy tak mają Na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście??? no tak kazdy chcialby jak najszybciej na dole -oprocz gabinetu podlogowka a na gorze oprocz lazienki grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Sorki,że się wtracę ,ale chciałam oświadczyc,że wróciłam . Tęskniłam za Wami bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Sorki,że się wtracę ,ale chciałam oświadczyc,że wróciłam . Tęskniłam za Wami bardzo. wiemy, wiemy suuper sie cieszymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 sorki,że się wtracę ,ale chciałam oświadczyc,że wróciłam . Tęskniłam za wami bardzo. wiemy, wiemy suuper sie cieszymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 co slychac ??????? oprocz tego co w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 co slychac ??????? oprocz tego co w dzienniku? Net jest trochę wolny, więc żegnaj Ranking. Do pracy muszę wychodzić wcześniej jakieś 30min. bo dojeżdżam samochodem. Raz mi się zepsuł i jechałam rowerem 20km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 co slychac ??????? oprocz tego co w dzienniku? Net jest trochę wolny, więc żegnaj Ranking. Do pracy muszę wychodzić wcześniej jakieś 30min. bo dojeżdżam samochodem. Raz mi się zepsuł i jechałam rowerem 20km. ojej ale pomimo tego w domku u siebie najlepiej )))))) co???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 co slychac ??????? oprocz tego co w dzienniku? Net jest trochę wolny, więc żegnaj Ranking. Do pracy muszę wychodzić wcześniej jakieś 30min. bo dojeżdżam samochodem. Raz mi się zepsuł i jechałam rowerem 20km. ojej ale pomimo tego w domku u siebie najlepiej )))))) co???! no ba, najsuperowiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? witeczka budowa jak dla mnie troche za wolno ogrzewanie juz prawie skonczone-w poniedzialek podlogowka a we wtorek zalewanie podlogi mamy stelaze do wc i wybrane kafle na dol:) Że za wolno to się domyślam chyba wszyscy tak mają Na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście??? no tak kazdy chcialby jak najszybciej na dole -oprocz gabinetu podlogowka a na gorze oprocz lazienki grzejniki A czym napędzacie to ogrzewanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Witaj Kasztanka Co tam u Ciebie jak budowa ??? witeczka budowa jak dla mnie troche za wolno ogrzewanie juz prawie skonczone-w poniedzialek podlogowka a we wtorek zalewanie podlogi mamy stelaze do wc i wybrane kafle na dol:) Że za wolno to się domyślam chyba wszyscy tak mają Na jakie ogrzewanie się zdecydowaliście??? no tak kazdy chcialby jak najszybciej na dole -oprocz gabinetu podlogowka a na gorze oprocz lazienki grzejniki A czym napędzacie to ogrzewanie ??? bedziemy napedzac kotlem gazowym narazie go nie mamy palimy koza drewnem-z budowy i weglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts