forum_user 03.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 witam wieczorową porą hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 mhmhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 jak ty kasztanko to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 AGA a Ty szuflady kuchenne bedziesz miala tandemboxy lub metaboxy czy zwykle? Nie wiem co mają w BRW jakoś nie zapytałam ale chcesz szuflady zwykle? dali ci wycene podstawowa? czy z szufladami ktore wyjezdzaja na maksa i jak zamykasz to hamuja? Myslę że wycena jest wersji podstawowej jak będe u nich żeby podrzucić im wykaz sprzetu agd do wyceny to zapytam i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy no wlasnie .......... ja chce zrobic przy zmywarce takie duze szuflady i po skonczonym myciu ciach ciach naczynia do szuflady i mysle ze zrobie wlasnie tam hamowane a gdzie indziej-np tam gdzie bede miala przyprawy to mi nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 AGA a Ty szuflady kuchenne bedziesz miala tandemboxy lub metaboxy czy zwykle? Nie wiem co mają w BRW jakoś nie zapytałam ale chcesz szuflady zwykle? dali ci wycene podstawowa? czy z szufladami ktore wyjezdzaja na maksa i jak zamykasz to hamuja? Myslę że wycena jest wersji podstawowej jak będe u nich żeby podrzucić im wykaz sprzetu agd do wyceny to zapytam i dam znać a oni rowniez maja sprzet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy no wlasnie .......... ja chce zrobic przy zmywarce takie duze szuflady i po skonczonym myciu ciach ciach naczynia do szuflady i mysle ze zrobie wlasnie tam hamowane a gdzie indziej-np tam gdzie bede miala przyprawy to mi nie potrzebne Nio, te szuflady przy zmywarce to fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 jak ty kasztanko to robisz wooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ciekawe czy teraz dałoby się jeszcze założyć te hamulce. Jak robiłam kuchnie to już kaski mi na nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 AGA a Ty szuflady kuchenne bedziesz miala tandemboxy lub metaboxy czy zwykle? Nie wiem co mają w BRW jakoś nie zapytałam ale chcesz szuflady zwykle? dali ci wycene podstawowa? czy z szufladami ktore wyjezdzaja na maksa i jak zamykasz to hamuja? Myslę że wycena jest wersji podstawowej jak będe u nich żeby podrzucić im wykaz sprzetu agd do wyceny to zapytam i dam znać a oni rowniez maja sprzet ? mają pan powiedział że jak napiszę swoje typy toon mi powie czy może mi to zamówić i jaka będzie cena Ale ja jeszcze wybieram to agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy no wlasnie .......... ja chce zrobic przy zmywarce takie duze szuflady i po skonczonym myciu ciach ciach naczynia do szuflady i mysle ze zrobie wlasnie tam hamowane a gdzie indziej-np tam gdzie bede miala przyprawy to mi nie potrzebne Nio, te szuflady przy zmywarce to fajna rzecz chyba tez zrezygnuje z szafek na gorze ladniej bedzie jak sobie jakis obrazek rzuce no makaronu albo czegos do jedzenia hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Ciekawe czy teraz dałoby się jeszcze założyć te hamulce. Jak robiłam kuchnie to już kaski mi na nie zabrakło nie wiem tak szczerze mowiac .......... to chyba szyny sie wymienia ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 streszczenie jajcek zaczal nudzilo mu sie w pracy potem pare ludzi sie przewinelo potem AGA Olkalybowa i Kasztanka sobie rozmawialy dolaczyla verunia debata o meblach kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aktualizacja przed swiateczna 1. kze - 115 2. Whisper - 113 3. kasztanka, maksiu - 775. fizyk - 64 6. Majka - 59 7. Joanna i Janusz - 56 8. SławekD-żonka - 54 9. Sonika - 49 10. badi - 37 11. Moniś - 36 12. Teska, facio - 34 14. Aga J.G - 27 15. Jezier, monka - 24 17. markus_gdynia - 22 18. Olkalybowa - 21 19. andrzejka - 17 20. Agniesia - 14 21. joola, Jajcek - 13 23. Funia - 12 24. Jane - 10 25. Wojty,verunia, - 9, 27. kasia64 - 8 28. Januszz -6 29. ania - 5 30. Ewuś, Paty, kolia - 4 33. damiangajda, Jacek69, lafcadio - 3 36. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 39. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Dziękujemy za streszczenie , bo przecież nie musiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy no wlasnie .......... ja chce zrobic przy zmywarce takie duze szuflady i po skonczonym myciu ciach ciach naczynia do szuflady i mysle ze zrobie wlasnie tam hamowane a gdzie indziej-np tam gdzie bede miala przyprawy to mi nie potrzebne Nio, te szuflady przy zmywarce to fajna rzecz chyba tez zrezygnuje z szafek na gorze ladniej bedzie jak sobie jakis obrazek rzuce no makaronu albo czegos do jedzenia hihihi Też mamy pomysłna martwą naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 moje szuflady nie hamują , ale jeszcze nic się nie potłukło, tylko trochę pobrzęczy no wlasnie .......... ja chce zrobic przy zmywarce takie duze szuflady i po skonczonym myciu ciach ciach naczynia do szuflady i mysle ze zrobie wlasnie tam hamowane a gdzie indziej-np tam gdzie bede miala przyprawy to mi nie potrzebne Nio, te szuflady przy zmywarce to fajna rzecz chyba tez zrezygnuje z szafek na gorze ladniej bedzie jak sobie jakis obrazek rzuce no makaronu albo czegos do jedzenia hihihi naleśnik by nieźle wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 A teraz zmykam spać Dobrej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts