Jajcek 04.12.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.12.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 A od Mikołaja w tym roku to oczekuję worka pieniędzy ale pewnie nie zasłużyłam dlaczego nie... tak sobie myślę że i tak nie dostanę tego co chcę a jak nie dostanę to pewnie według Mikołaja nie zasłużyłam a przecież całkiem grzeczna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 A od Mikołaja w tym roku to oczekuję worka pieniędzy ale pewnie nie zasłużyłam dlaczego nie... tak sobie myślę że i tak nie dostanę tego co chcę a jak nie dostanę to pewnie według Mikołaja nie zasłużyłam a przecież całkiem grzeczna byłam No skoro nie zasluzylas to znaczy ze nie tak calkiem grzeczna bylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 A od Mikołaja w tym roku to oczekuję worka pieniędzy ale pewnie nie zasłużyłam dlaczego nie... tak sobie myślę że i tak nie dostanę tego co chcę a jak nie dostanę to pewnie według Mikołaja nie zasłużyłam a przecież całkiem grzeczna byłam a może dostaniesz coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.12.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 A od Mikołaja w tym roku to oczekuję worka pieniędzy ale pewnie nie zasłużyłam dlaczego nie... tak sobie myślę że i tak nie dostanę tego co chcę a jak nie dostanę to pewnie według Mikołaja nie zasłużyłam a przecież całkiem grzeczna byłam No skoro nie zasluzylas to znaczy ze nie tak calkiem grzeczna bylas to on tak myśli i jest w błędzie mam mało czasu żeby mu to uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Prezesunio jest bardzooo zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 A od Mikołaja w tym roku to oczekuję worka pieniędzy ale pewnie nie zasłużyłam dlaczego nie... tak sobie myślę że i tak nie dostanę tego co chcę a jak nie dostanę to pewnie według Mikołaja nie zasłużyłam a przecież całkiem grzeczna byłam No skoro nie zasluzylas to znaczy ze nie tak calkiem grzeczna bylas to on tak myśli i jest w błędzie mam mało czasu żeby mu to uświadomić To moze sprobuj go przekonac ze jest w bledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Prezesunio jest bardzooo zajety ale może zrobić nalot znienacka trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Prezesunio jest bardzooo zajety ale może zrobić nalot znienacka trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 No to Jajcek trzymaj wartę ja już zmykam spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Prezesunio jest bardzooo zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 No to Jajcek trzymaj wartę ja już zmykam spać, dobranoc Dobranoc Monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 idzie już nocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jednak jeszcze ktos tu zaglada no pewnie że zagląda Prezesiuńcio może zjawić się znienacka i ochrzanić za zaniedbanie wątku Prezesunio jest bardzooo zajety ale może zrobić nalot znienacka trzeba być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 zaraz pora spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 jak mi się nie chce jutro iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 dobrze,że tydzień pracy ma 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jajcek jesteś tu jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 i co nikt nie dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts