Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Jajcek gratki :)

Ja też nie wiem co to jest to floodowanie ??? :o :roll:

FLOOD

I nie ma czego gratulować, bo floodujący ma większe szanse trafienia w "konkursie" i niezbyt uczciwą drogą.

To tyle.

Ale to jest konkurs o tak zwane "złote kalesony" :wink: No i uczestnicy nie protestują :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Jajcek gratki :)

Ja też nie wiem co to jest to floodowanie ??? :o :roll:

FLOOD

I nie ma czego gratulować, bo floodujący ma większe szanse trafienia w "konkursie" i niezbyt uczciwą drogą.

To tyle.

Chyba jednak nie - bo jeśli napisze ostatni post, to musi chwilę odczekać aż wyśle następny - a wtedy okazja jak znalazł dla czajników 8)

Malarze teraz mi chałupkę malują. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu skończa bo w tym to raczej nie da rady). Meble kuchenne czekają na pomalowanie kuchni a jednocześnie na kasę :wink: . Niestety - ta szybko się kończy :( . Ale damy radę :wink:

(Nie chcę tu dołować Prezeska - bo u niego podobni ejak u mnie :wink: )

Malarze teraz mi chałupkę malują. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu skończa bo w tym to raczej nie da rady). Meble kuchenne czekają na pomalowanie kuchni a jednocześnie na kasę :wink: . Niestety - ta szybko się kończy :( . Ale damy radę :wink:

(Nie chcę tu dołować Prezeska - bo u niego podobni ejak u mnie :wink: )

Zaczyna sie niepokoić... Widzę, że etap braku pieniędzy przede mną, ale to dopiero za 9-12 miesięcy, bo wtedy powinien przyjść czas na przeprowadzkę.. :roll:

Witam wszystkich!

8)

No Kze, teraz można wszędzie gratisa zarobić :(

Świateczne promocje sie zaczely :wink:

Ty nie marudź, bo to miało miejce na ul Kopernika, a do Teligi to ok.300-400m..

To ze na Kopernika to specjalnie mnie nie dziwi

A czemu? Teraz Kopernika stało się wylęgarnia blokersów, czy Teligi stało się bezpieczniejsze?

No wiesz od 20 lat mieszkam na osiedlu wiec troszke ludzi tu znam. Poprostu na Teligi sa nowe bloki wiec w wiekszosci mieszkaja tu mlodzi ludzie z malymi dziecmi lub emedryci i malo jest tu mlodziezy wychowywanej na ulicy pod budka z piwe

Ale ten klient nie mieszkał na Kopernika... Tylko do jakiegos gościa przyszedł.. Na Kopernika też powoli zaczynają mieszkac sami emeryci... :lol:

Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak?

mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim :evil:

Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach :roll:

No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... :roll:

Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)...

Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach :roll:

No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... :roll:

Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)...

ma dwie wajchy dla rąk. E tam obciążenie, kondycji poprostu nie mam :oops:

ma dwie wajchy dla rąk. E tam obciążenie, kondycji poprostu nie mam :oops:

No to zaczynaj z najmniejszym mozliwym. W przeciwnym wypadku będziesz miała zakwasy i zniechęcisz się.

Na temat odchudzania za pomocą siłowni mogę troszke podagać. Interesowałem się tym tematem... 8)

FIZYK !!!

MISTRZU !!!

jak ja Cię dawno nie czytałem ...

Witaj Lafcadio :D

Nie zawstydzaj mnie tym mistrzem :oops:

Co do fotek - to w ostatnim czasie mam problem ze stroną photoside-u i niestety nie mogę nic umieścić. Baa, ja nie moge na nią wogóle wejść :( .

Kze - koszty - to już tak jest. Dużo pieniędzy idzie na takie pierdoły typu gwoździe, wkręty, wkręciki, wełenka, podbitka, K-G itp, itd. W pewnym momencie okazuje się, że .... gdzie ta kasa???

Mój kolega forumowy napisał fajne zdanie - na budowie można zaoszczędzić raz!! Tylko podczas wyboru projektu! :wink: