Majka 05.12.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Jajcek gratki Ja też nie wiem co to jest to floodowanie ??? FLOOD I nie ma czego gratulować, bo floodujący ma większe szanse trafienia w "konkursie" i niezbyt uczciwą drogą. To tyle. Ale to jest konkurs o tak zwane "złote kalesony" No i uczestnicy nie protestują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Jajcek gratki Ja też nie wiem co to jest to floodowanie ??? FLOOD I nie ma czego gratulować, bo floodujący ma większe szanse trafienia w "konkursie" i niezbyt uczciwą drogą. To tyle. Chyba jednak nie - bo jeśli napisze ostatni post, to musi chwilę odczekać aż wyśle następny - a wtedy okazja jak znalazł dla czajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam rekordzistów. Znów mnie dawno nie było, ale przypominam o swoim istnieniu. Jakoś ostatnio doba zrobiła się strasznie krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam rekordzistów. Znów mnie dawno nie było, ale przypominam o swoim istnieniu. Jakoś ostatnio doba zrobiła się strasznie krótka Cześć Fizyk!!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.12.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam rekordzistów. Znów mnie dawno nie było, ale przypominam o swoim istnieniu. Jakoś ostatnio doba zrobiła się strasznie krótka Cześć Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 U mnie wszystko OK. Po za jednym. JESZCZE SIĘ NIE PRZEPROWADZIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 U mnie wszystko OK. Po za jednym. JESZCZE SIĘ NIE PRZEPROWADZIŁEM A czemu? Co jeszcze powstrzymuje Ciebie przed przeprowadzką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Malarze teraz mi chałupkę malują. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu skończa bo w tym to raczej nie da rady). Meble kuchenne czekają na pomalowanie kuchni a jednocześnie na kasę . Niestety - ta szybko się kończy . Ale damy radę (Nie chcę tu dołować Prezeska - bo u niego podobni ejak u mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.12.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A jakieś nowe fotki są??? Bo ostatnio nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 I jak zwykle na rozruszanie umysłów PYTANIE DNIA Niestety nic nie wiem w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Malarze teraz mi chałupkę malują. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu skończa bo w tym to raczej nie da rady). Meble kuchenne czekają na pomalowanie kuchni a jednocześnie na kasę . Niestety - ta szybko się kończy . Ale damy radę (Nie chcę tu dołować Prezeska - bo u niego podobni ejak u mnie ) Zaczyna sie niepokoić... Widzę, że etap braku pieniędzy przede mną, ale to dopiero za 9-12 miesięcy, bo wtedy powinien przyjść czas na przeprowadzkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich! No Kze, teraz można wszędzie gratisa zarobić Świateczne promocje sie zaczely Ty nie marudź, bo to miało miejce na ul Kopernika, a do Teligi to ok.300-400m.. To ze na Kopernika to specjalnie mnie nie dziwi A czemu? Teraz Kopernika stało się wylęgarnia blokersów, czy Teligi stało się bezpieczniejsze? No wiesz od 20 lat mieszkam na osiedlu wiec troszke ludzi tu znam. Poprostu na Teligi sa nowe bloki wiec w wiekszosci mieszkaja tu mlodzi ludzie z malymi dziecmi lub emedryci i malo jest tu mlodziezy wychowywanej na ulicy pod budka z piwe Ale ten klient nie mieszkał na Kopernika... Tylko do jakiegos gościa przyszedł.. Na Kopernika też powoli zaczynają mieszkac sami emeryci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam rekordzistów. Znów mnie dawno nie było, ale przypominam o swoim istnieniu. Jakoś ostatnio doba zrobiła się strasznie krótka FIZYK !!! MISTRZU !!! jak ja Cię dawno nie czytałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)... ma dwie wajchy dla rąk. E tam obciążenie, kondycji poprostu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)... ma dwie wajchy dla rąk. E tam obciążenie, kondycji poprostu nie mam No to zaczynaj z najmniejszym mozliwym. W przeciwnym wypadku będziesz miała zakwasy i zniechęcisz się. Na temat odchudzania za pomocą siłowni mogę troszke podagać. Interesowałem się tym tematem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 FIZYK !!! MISTRZU !!! jak ja Cię dawno nie czytałem ... Witaj Lafcadio Nie zawstydzaj mnie tym mistrzem Co do fotek - to w ostatnim czasie mam problem ze stroną photoside-u i niestety nie mogę nic umieścić. Baa, ja nie moge na nią wogóle wejść . Kze - koszty - to już tak jest. Dużo pieniędzy idzie na takie pierdoły typu gwoździe, wkręty, wkręciki, wełenka, podbitka, K-G itp, itd. W pewnym momencie okazuje się, że .... gdzie ta kasa??? Mój kolega forumowy napisał fajne zdanie - na budowie można zaoszczędzić raz!! Tylko podczas wyboru projektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.12.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Lece, przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts