kze 05.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 FIZYK !!! MISTRZU !!! jak ja Cię dawno nie czytałem ... Witaj Lafcadio Nie zawstydzaj mnie tym mistrzem Co do fotek - to w ostatnim czasie mam problem ze stroną photoside-u i niestety nie mogę nic umieścić. Baa, ja nie moge na nią wogóle wejść . Kze - koszty - to już tak jest. Dużo pieniędzy idzie na takie pierdoły typu gwoździe, wkręty, wkręciki, wełenka, podbitka, K-G itp, itd. W pewnym momencie okazuje się, że .... gdzie ta kasa??? Mój kolega forumowy napisał fajne zdanie - na budowie można zaoszczędzić raz!! Tylko podczas wyboru projektu! I ustalaniu mkw przy budowie... Nie zwiękaszć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No gdzie się wszyscy podziali? piszę podstrony do serwisu - regulamin - zasady rezerwacji, warunki płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 NIe zwiększać zdecydowanie. I dobrze się zastanowić nad projektem. Czy rzeczywiście potrzebne mi te 350 m2. A może starczy 299 m2 . I takie tam różne. Ogólnie jest OK. Dzis postaram się sprawdzić co się dzieje z albumem. Jak się chowa Dzidzia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No gdzie się wszyscy podziali? piszę podstrony do serwisu - regulamin - zasady rezerwacji, warunki płatności Gratuluję!!! Mówiłem, żeś zdolna!! Od razu w Html, czy w Wordzie i później ktoś to odpowiednio zakoduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 NIe zwiększać zdecydowanie. I dobrze się zastanowić nad projektem. Czy rzeczywiście potrzebne mi te 350 m2. A może starczy 299 m2 . I takie tam różne. Ogólnie jest OK. Dzis postaram się sprawdzić co się dzieje z albumem. Jak się chowa Dzidzia?? Madzia? Super! Taki mały "pierownek"... Nogi juz podnosi do kąta 90 stopni.. Chce siadać.. I jak się usmiecha.. Jakby co moge jakieś zdjęcia zamieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.12.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich! No Kze, teraz można wszędzie gratisa zarobić Świateczne promocje sie zaczely Ty nie marudź, bo to miało miejce na ul Kopernika, a do Teligi to ok.300-400m.. To ze na Kopernika to specjalnie mnie nie dziwi A czemu? Teraz Kopernika stało się wylęgarnia blokersów, czy Teligi stało się bezpieczniejsze? No wiesz od 20 lat mieszkam na osiedlu wiec troszke ludzi tu znam. Poprostu na Teligi sa nowe bloki wiec w wiekszosci mieszkaja tu mlodzi ludzie z malymi dziecmi lub emedryci i malo jest tu mlodziezy wychowywanej na ulicy pod budka z piwe Ale ten klient nie mieszkał na Kopernika... Tylko do jakiegos gościa przyszedł.. Na Kopernika też powoli zaczynają mieszkac sami emeryci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.12.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Majka - Twój nowy sprzęcik to chyba nazywa się skywalker, tak? mówisz o tym pseudo "łowełku"? Juz cos chrzęści w nim Dzieci potrafia przejechać pare kilometrów, a ja padam na pysk po 800metrach No skoro mówisz, że oprócz pedałów coś się jeszcze rusza to chyba skywalker... Ale jeśli twierdzisz, że to bardziej rower przypomina to zdecydowanie rowerek. A skoro tylko 800m to zapewne masz ustawione za duże obciązenie. Jak chodzę na siłownię to indywidualnie ustawiam sobie obciążenie przed każdą sesją (jazdą)... ma dwie wajchy dla rąk. E tam obciążenie, kondycji poprostu nie mam No to zaczynaj z najmniejszym mozliwym. W przeciwnym wypadku będziesz miała zakwasy i zniechęcisz się. Na temat odchudzania za pomocą siłowni mogę troszke podagać. Interesowałem się tym tematem... A z jakim efektem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jak ćwiczyłem to chudłem, jak przestawałem to tyłem... Ale u mnie problemem jest za mało ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 NIe zwiększać zdecydowanie. I dobrze się zastanowić nad projektem. Czy rzeczywiście potrzebne mi te 350 m2. A może starczy 299 m2 . I takie tam różne. Ogólnie jest OK. Dzis postaram się sprawdzić co się dzieje z albumem. Jak się chowa Dzidzia?? Madzia? Super! Taki mały "pierownek"... Nogi juz podnosi do kąta 90 stopni.. Chce siadać.. I jak się usmiecha.. Jakby co moge jakieś zdjęcia zamieścić... Kze Ty nie pytaj tylko pokazuj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jak ćwiczyłem to chudłem, jak przestawałem to tyłem... Ale u mnie problemem jest za mało ruchu... Teraz będziesz miał go wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze - oczywiście pokazuj fotki!!!!Nie grasz już w piłkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.12.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jak ćwiczyłem to chudłem, jak przestawałem to tyłem... Ale u mnie problemem jest za mało ruchu... Ta druga czesc wypowiedzi to dokladnie jak u mnie A tej pierwszej czesci jakos nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ja jeszcze czasem biegam po boisku. Dzisiaj może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No i wybiła 16-ta. Czas do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A ja niestety nie chudnę. MOże dlatego, że jem późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze - oczywiście pokazuj fotki!!!! Nie grasz już w piłkę?? Oczywiscie, że gram w piłkę...! Jak mogłeś sądzić, że nie gram... Każdy poniedziałek jest mój i poświęcam popłudnie na granie. Tylko, że takie granie to za mało ruchu... Za dużo siedze przed kompem... Było to zdjęcie? http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/314_348.ts1132522816000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No i wybiła 16-ta. Czas do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Gdzie się wszyscy podziali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ja jeszcze czasem biegam po boisku. Dzisiaj może mi się uda Nie możesz piłki odpuszczać... Ja dziś po piłce idę jeszcze na budowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts