kze 05.12.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze - oczywiście pokazuj fotki!!!! Nie grasz już w piłkę?? Oczywiscie, że gram w piłkę...! Jak mogłeś sądzić, że nie gram... Każdy poniedziałek jest mój i poświęcam popłudnie na granie. Tylko, że takie granie to za mało ruchu... Za dużo siedze przed kompem... Było to zdjęcie? http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/314_348.ts1132522816000.jpg Ale sliczna dzidzia Dzięki. I mieszka niedaleko od Ciebie. A ja mam dla niej kawalera A gdzie kawaler mieszka? No umnie. Zobacz link w podpisie A ile ma lat? I czemu tylko jedno zdjęcie dziecka masz w internecie? Kawaler ma 1 rok 3 miesiace i 11 dni A tylko jedna fotka bo jakos tak wyszlo ..... ale nadrobie to ... niedlugo Skoro rok starszy to nadaje się... Madzia nie bedzie się z gównarzami zadawać... [/quote:c1600265af] No to pozostaje umówić nasze dzieci na randke w ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Moj tysieczny post. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Wchodze w wyzsze sfery teraz bede nie do mownik tylko Elita Ale to dumnie brzmi Elyta, Lyderzy i Olympy witają Elytę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.12.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Moj tysieczny post. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Wchodze w wyzsze sfery teraz bede nie do mownik tylko Elita Ale to dumnie brzmi Elyta, Lyderzy i Olympy witają Elytę.. Chylem czolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Moj tysieczny post. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Wchodze w wyzsze sfery teraz bede nie do mownik tylko Elita Ale to dumnie brzmi Elyta, Lyderzy i Olympy witają Elytę.. Jest jeszcze kreska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Moj tysieczny post. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Wchodze w wyzsze sfery teraz bede nie do mownik tylko Elita Ale to dumnie brzmi Witam w ELYCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze - oczywiście pokazuj fotki!!!! Nie grasz już w piłkę?? Oczywiscie, że gram w piłkę...! Jak mogłeś sądzić, że nie gram... Każdy poniedziałek jest mój i poświęcam popłudnie na granie. Tylko, że takie granie to za mało ruchu... Za dużo siedze przed kompem... Było to zdjęcie? http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/314_348.ts1132522816000.jpg Ale sliczna dzidzia Dzięki. I mieszka niedaleko od Ciebie. A ja mam dla niej kawalera A gdzie kawaler mieszka? No umnie. Zobacz link w podpisie A ile ma lat? I czemu tylko jedno zdjęcie dziecka masz w internecie? Kawaler ma 1 rok 3 miesiace i 11 dni A tylko jedna fotka bo jakos tak wyszlo ..... ale nadrobie to ... niedlugo Skoro rok starszy to nadaje się... Madzia nie bedzie się z gównarzami zadawać... [/quote:eaa8a56606] No to pozostaje umówić nasze dzieci na randke w ciemno... [/quote:eaa8a56606] ale ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 no i witam wszystkich popołudniowych rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No gdzie się wszyscy podziali? piszę podstrony do serwisu - regulamin - zasady rezerwacji, warunki płatności Gratuluję!!! Mówiłem, żeś zdolna!! Od razu w Html, czy w Wordzie i później ktoś to odpowiednio zakoduje? w wordzie jako hyperlink. to strasznie duzo pisania, nie dałabym rady w innym języku Tomek zakoduje, ja moze nie zepsuję. Bo ciągle gdzieś grzebię I bardzo dobrze. Ty piszesz jak człowiek, a Tomek (pewnie programista lub informatyk) zamieni to na html i umieści na portaliku. I tak trzymaj. Sama skup sie na treści, a nie na technice umieszcania tekstów na stronie... skupiam się skupiam się. Wyskok do Maroka mnie omija przez to skupianie się Do Maroka? Jakto Cię ominął? ja też tam wybieram się na wakacje... dzis dostałam propozycję - wylot za tydzień. ale za duzo mam teraz na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam moi mili. Przypominam, że jutro Mikołaj chodzi i daje grzecznym chłopcomi i dziewczętom prezenty. Może by tak zamiast tradycyjnej listy rekordow stworzyć listę życzeń dla Mikołaja od Rokordzistow?Zgłaszajcie życzeńia Prezes lub inna kompetentna osoba by to potem podsumowała Ja np chciałabym od Mikołaja jakiegoś fajnego synka, (ale już nieco odchowanego 2-3 latka ). Jakaś zagraniczna wycieczka też by się przydała verunia, a moze znasz odpowiedź na pytanie dnia z poprzedniej strony? Jest też w "prawo i pieniądze" Czy w pytaniu chodzi jak wyciągnąć pieniądze z uni na budowę kanalizacji. Jeśli tak to nie jest łatwa sprawa. Finansują tylko duże projekty - ok 25 km sieci. Wspłczynnik finansowy musi być też korzystny. Chodzi o ilość przyłączy przypadający na km sieci Do tego potrzebne jest Studium Wykalności , projekt złożony do pozwolenia na budowę, wypełniony odpowiednio wniosek i pewnie jeszcze cała masa innych papierow. Tam gdzie projektuję gmina stara się o dofinansowanie. Wnioskow jest duzo i tylko wybrańcy dostają gmina ma nam zwracać kwotę wyłozoną na projekt. Ale w zlotówkach na odściekowanie, a ja wolałabym od razu przeliczyć to na m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No gdzie się wszyscy podziali? piszę podstrony do serwisu - regulamin - zasady rezerwacji, warunki płatności Gratuluję!!! Mówiłem, żeś zdolna!! Od razu w Html, czy w Wordzie i później ktoś to odpowiednio zakoduje? w wordzie jako hyperlink. to strasznie duzo pisania, nie dałabym rady w innym języku Tomek zakoduje, ja moze nie zepsuję. Bo ciągle gdzieś grzebię I bardzo dobrze. Ty piszesz jak człowiek, a Tomek (pewnie programista lub informatyk) zamieni to na html i umieści na portaliku. I tak trzymaj. Sama skup sie na treści, a nie na technice umieszcania tekstów na stronie... skupiam się skupiam się. Wyskok do Maroka mnie omija przez to skupianie się Do Maroka? Jakto Cię ominął? ja też tam wybieram się na wakacje... dzis dostałam propozycję - wylot za tydzień. ale za duzo mam teraz na głowie a dokad???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Drogi Mikołaju byłam grzeczna i tak chciałabym....miesiac przynajmniej w Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.12.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 do Maroka, ale odmówiłam okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 do Maroka, ale odmówiłam okropne okropne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ale fajniutka Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 do Maroka, ale odmówiłam okropne O rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 I wyloy za tydzień to strasznie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A na długo miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 http://www.gify.neostrada.pl/gify/pojazdy/samoloty/32.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A tak w ogóle to witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 http://www.gify.neostrada.pl/gify/postacie/balwany/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts