kasztanka 06.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 hejka czy sa tu grzeczne dzieci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 moj maz na Mikolaja zafundowal mi posadzke na pieterku a ja jemu posadzke na parterze dzis juz koncza-wylewaja dol pozdrowka a Piotrusia obsluzyly dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 moj maz na Mikolaja zafundowal mi posadzke na pieterku a ja jemu posadzke na parterze dzis juz koncza-wylewaja dol pozdrowka a Piotrusia obsluzyly dziadki I co dostał Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. tez zamowilam kaczuszke ale dopiero wczoraj wyslalam kody ile czekaliscie na kaczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 moj maz na Mikolaja zafundowal mi posadzke na pieterku a ja jemu posadzke na parterze dzis juz koncza-wylewaja dol pozdrowka a Piotrusia obsluzyly dziadki I co dostał Piotruś? Piotrus dostal taka fajna ciuchcie disneya -chodzik jezdzik pieska co szczeka i chodzi ksiazeczki pojemnik na zabawki -dotychczas trzymalismy zabawki w kartonie po carlsbergu hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to co nie ma nikogo juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.12.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Razem z Żona urządziliśmy dziś Madzi pierwsze mikołajki. Jak się obudziła to obok leżała duża paka... A u nas inaczej: to Hanula robi za Mikołaja - ma pajacyk z Mikołajem i reniferem i elfią czapę - wygląda obłędnie . Może później wkleje Wam fotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. I jak podobało się? Jak zareagowała? Uwieczniliście na zdjęciu/filmie? Obojętnie pudełko od tego było ciekawszse, bo miało dużą dziurę a tak na serio to się strasznie denerwowała, bo chiała kaczkę ze środka wyjąć - hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Razem z Żona urządziliśmy dziś Madzi pierwsze mikołajki. Jak się obudziła to obok leżała duża paka... A u nas inaczej: to Hanula robi za Mikołaja - ma pajacyk z Mikołajem i reniferem i elfią czapę - wygląda obłędnie . Może później wkleje Wam fotę . Dawaj zdjęcia, dawaj szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to co nie ma nikogo juz? Jestem, jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. tez zamowilam kaczuszke ale dopiero wczoraj wyslalam kody ile czekaliscie na kaczke? Nie pamietam, ale zdążyłam zapomnieć o sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Razem z Żona urządziliśmy dziś Madzi pierwsze mikołajki. Jak się obudziła to obok leżała duża paka... A u nas inaczej: to Hanula robi za Mikołaja - ma pajacyk z Mikołajem i reniferem i elfią czapę - wygląda obłędnie . Może później wkleje Wam fotę . Dawaj zdjęcia, dawaj szybciutko... Dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. tez zamowilam kaczuszke ale dopiero wczoraj wyslalam kody ile czekaliscie na kaczke? Nie pamietam, ale zdążyłam zapomnieć o sprawie no taaak....... ciekawe czy doczekamy sie np na gwiazdke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. tez zamowilam kaczuszke ale dopiero wczoraj wyslalam kody ile czekaliscie na kaczke? Nie pamietam, ale zdążyłam zapomnieć o sprawie no taaak....... ciekawe czy doczekamy sie np na gwiazdke? Zawsze możesz dać na Wielkanoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. I jak podobało się? Jak zareagowała? Uwieczniliście na zdjęciu/filmie? Obojętnie pudełko od tego było ciekawszse, bo miało dużą dziurę a tak na serio to się strasznie denerwowała, bo chiała kaczkę ze środka wyjąć - hehehehe Dzieci z reguły interesują się nie tym, czym my bysmy chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Razem z Żona urządziliśmy dziś Madzi pierwsze mikołajki. Jak się obudziła to obok leżała duża paka... A u nas inaczej: to Hanula robi za Mikołaja - ma pajacyk z Mikołajem i reniferem i elfią czapę - wygląda obłędnie . Może później wkleje Wam fotę . Dawaj zdjęcia, dawaj szybciutko... Dawaj dawaj czekamy !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. tez zamowilam kaczuszke ale dopiero wczoraj wyslalam kody ile czekaliscie na kaczke? Nie pamietam, ale zdążyłam zapomnieć o sprawie no taaak....... ciekawe czy doczekamy sie np na gwiazdke? Zawsze możesz dać na Wielkanoc... taaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ciekawe czy doczekamy sie np na gwiazdke? Zawsze możesz dać na Wielkanoc... hihihihi a tak serio - to trudno wyczuć ich tam, ja to myslałam, że nie dostane w ogóle, bo załączyłam pismo, w którym napisałam jak bardzo zawiodłam sie na firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Jestem, ale dzisiaj brak mi weny do pisania Zawsze mozna pisać o prezentach mikołajkowych dla dzieci... My młodej na Mikołajki daliśmy kaczuchę FP - wygraną w Pampersie zresztą wczoraj przysłali. I jak podobało się? Jak zareagowała? Uwieczniliście na zdjęciu/filmie? Obojętnie pudełko od tego było ciekawszse, bo miało dużą dziurę a tak na serio to się strasznie denerwowała, bo chiała kaczkę ze środka wyjąć - hehehehe Dzieci z reguły interesują się nie tym, czym my bysmy chcieli... Tak, hitem u teściowej jest pojemnik po serku almette z klamerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 mojego Piotrusia najczesciej interesuja wlasnie pudelka, szeleszczace reklamowki, guziki przy koszuli dziadka, butelki plastikowe, okulary na nosie, TELEFONY KOMORKOWE!! i laptop no i ovzywiscie wszystkie piloty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts