kze 06.12.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Coś innego od Olimp.... Może jako forumowicze zaproponujecie jaki podpis byłby w sam raz..? To trzebaby zgłościć Twoją kandydaturę do najlepszych doradców na forum chyba, że chcesz to co ma Majka, czyli - mój minusik jest wyjątkowy i ................. juz zajęty Potwierdzam. Nie Majka ma minusika - bo chce sie wyróżniać. Nie mozna jej konkurencji robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja bym wszystkim z RW dała tytuł 'Rekordowi maniacy' lub 'Klikacze RW' Ale wystarczy zerknąć na ranking - trochę nas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja bym wszystkim z RW dała tytuł 'Rekordowi maniacy' lub 'Klikacze RW' Ale wystarczy zerknąć na ranking - trochę nas jest No fakt... Poza tym klikacz-maniak lepiej nie mieć pod nickiem... W końcu to zazwyczaj sa pozytywne podpisy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No to z okazji zdobycia 8-mio tysięcznika proponuję buteleczke szampana http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/2073_1.jpg lub coś mocniejszego, czyli lampeczke koniaczku.. http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/4580_1.jpg Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow To widzę, że starszego syna to poliglotę masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow To widzę, że starszego syna to poliglotę masz... to................ do zabawy dla syna czy tatusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikołajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witaj Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dostałam swój prezent mikołajkowy troszke nerwów mnie kosztował - prawie tyle, co przy celowaniu Ale udało się, jestem przeszczęśliwa Zobaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow To widzę, że starszego syna to poliglotę masz... Probuje go zachecic do nauki angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow To widzę, że starszego syna to poliglotę masz... to................ do zabawy dla syna czy tatusia? Mam nadzieje ze dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dostałam swój prezent mikołajkowy troszke nerwów mnie kosztował - prawie tyle, co przy celowaniu Ale udało się, jestem przeszczęśliwa Zobaczcie Gratuluję spostrzegawczosci i szybkości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Mikolajkowo Cześć. Co dostał Twój synek na mikołajki? Jezscze nie wiem go zona miala go obsluzyc, a starszy dostal elektronicznego tlumacza z 8 jezykow To widzę, że starszego syna to poliglotę masz... Probuje go zachecic do nauki angielskiego Z jakim skutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dostałam swój prezent mikołajkowy troszke nerwów mnie kosztował - prawie tyle, co przy celowaniu Ale udało się, jestem przeszczęśliwa Zobaczcie Gratuluję spostrzegawczosci i szybkości!! Dziękuję, musze powiedzieć, że trening RW się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kasiu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kasiu gratulki Dziękuję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts